Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] O telefonach z Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LG Swift GT540 - bardzo tani, a zarazem funkcjonalny telefon z Androidem. Mam go od ok. pół roku i sprawuje się świetnie. Wyświetlacz 3 cale, Aparat 3 Mpix, Pamięć RAM 256 Mb, Android 2.1 (z możliwością wgrania Cyanogenmod 7, czyli Andka 2.3), Wi-Fi i inne takie "duperele" :D Jeśli chcesz kupić smartfona za max. 500zł to bardzo polecam ten telefon ;)

P.S. Za dwa lata przymierzam się do kupna Samsung Galaxy S II :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Mam Galaxy S , Android 2.3.5 , 1,4 Ghz , 700Ram , aparat 5mpx, ogolnie ma wszystko. Jestem bardzo zadowolony z posiadania niego.

Effectus.

Do niego nie tylko mozna wgrac Cyana , rowniez inne Roomy.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Ja tez posiadam 2x GT540, ostatnio jeden za 200zl kupilem na allegro taki model z uszkodzonym softem, 5 minut roboty i byl jak nowy telefon :) Jak na telefon z dnaroidem jest bardzo tani, bo nawet za 350zl mozna kupic nowke. Ogolnie telefon fajnie sie sprawuje, dziala jeszcze lepiej jak procesor jest podkrecony do 880-900MHz. Wiekszosc gier HD chodzi, ale niektore maja problemy z FPSami.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też jestem użytkownikiem Gt540 wygrana aukcja na allegro za 255zł + przesyłka NÓWKA! z orange bez sima. Wgrany najnowszy CM7 procek podkręcony do 825 (przy 844 pojawiały się zwisy przy aplikacjach a wyżej to już szkoda gadać). Wgrany i skonfigurowany skrypt zarządzający pamięcią ram oraz program wyciskający 100% z karty pamięci. Przy tych ustawieniach mam 63,3 FPS w NeoCore bez dźwięku natomiast z dźwiękiem 57,1 (mierzone przy procku 844).

Obecnie planuję wgrać jakiś zoptymalizowany soft żeby wycisnąć z tego fona wszystko co się da.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

i5700 spica 2.2.2 Spicagen mod. Telefon tragedia, na podstawowym andku 2.1 pozostawię bez komentarza, jak wgrałem spicagen jest lepiej ale szału nie ma procek OC do 1gz ale nie ma sterów GPU i jest gówno a nie granie -.-' kupuję SGS po świętach albo jakiegoś HTC

Opublikowano

Nie kupuj żadnego jedno rdzeniowego HTC bo SGS jest od nich dużo wydajniejszy w grach, a widzę, że na graniu Ci zależy.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam SE X8 mam go od tygodnia antek 2.1update1 bez zadnego moda. Gdyz mam gware na 2 lata ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

S5660 - CM 7.2 RC3 Procek podkrecony do 902MHz bede probowal na 940MHz. Bardzo tani telefonik a tak dobry! ;)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

HTC Desire...

PVT4, S-Off, HBoot CM7r2;

ROM: Runnymede All-in-One 3.0.4 (od sebastiaan15; całkiem dobry rom poza tym, że różnie działa na PVT4);

Kręcony z 998MHz do około 1150MHz.

Do tego, co mi potrzeba, działa bardzo dobrze. ;)

Opublikowano

Ja posiadam sony ericsson Xperia x8. Jest to swietny , bardzo funkcjonalny telefon który posiada system android. :))

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja posiadam Samsung Galaxy ACE. I Myślę że telefony z androidami zaleją rynek komórkowy. Ten system jest bardzo wydajny a support producentów jest dobry a już nie wspominająć o pomocy xda-developers(romy,mody)...

ps.

Mam pytanie jak podkręcić processor w Samsung Galaxy Ace?

Opublikowano

Ja posiadam Samsung Galaxy ACE. I Myślę że telefony z androidami zaleją rynek komórkowy. Ten system jest bardzo wydajny a support producentów jest dobry a już nie wspominająć o pomocy xda-developers(romy,mody)...

ps.

Mam pytanie jak podkręcić processor w Samsung Galaxy Ace?

Zmień kernel. Na xda dla kolegi 1.1GHz znalazłem, ale było troche niestabilnie, więc 1GHZ zostało.

Ja posiadam SG Mini z CM7 RC3 (niedługo CM9 :0) @ 787MHz (ma ktoś większy kernel do niego?)

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia X10. Jak narazie Android 2.1 ale za niedługo zrobię update do 2.3. Ogólnie telefon sprawuje się fajnie. Jedyne czego mi brak to multi touch...

darkness3.png

Opublikowano

Ja już też za niedługo sobie wgram tego multi toucha. Co do aktualizacji androida - polecacie jakiś program do kopii zapasowych?

PS. Dzięki Misiekantos253 :)

darkness3.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście posiadam HTC Desire (GSM) inaczej też nazywany BRAWO

Posiadam HBOOT: CM7r2

Recovery: Recovery Touch 1.0.1 RC8

Ram: 568 mb

Procesor: 1.0 GHz (Podkręcony do 1.2 GHz)

Obecny Rom: Runnymede AIO 5.0.1 Special Edition

Posiadam S-OFF, RooT, zmienony HBooT na CM7r2

Wszelkie pytania proszę kierować na PW to pomogę ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja posiadam SE Xperia ARC S z Androidem 2.3.4

Procesor to 1,40 GHz

Jestem z niego bardzo zadowolony, nie zrobiłem na nim roota, lecz zamierzam to zrobić;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...