Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] O telefonach z Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SonyEricsson x10 mini pro

aparat 5 Mpix

karta pamieci 4GB ( niedlugo zmieniam na 32gb lub 16 :) )

Cyanogenmod 7 v21 + multitouch ^^

aplikacje uzytkowe malo bajerow ;D

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Samsunga Galaxy W, Procek 1,4GHz @ 1.8GHz, 512 ramu, Karta Adreno 205, FW od Qzem, Karta 32Gb klasy 10, Aparat 5mpx + 720p. Rekord w Antutu to 4,103 ;)

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

HTC Sensation z orange po debrandzie

2.3.4 GB

rom: 1.45.401.3

radio: 10.56.9035.00U

stock, no O/C ( 1,2ghz )

+ 16GB Adata class10

EMPTY :C

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Samsung Galaxy S i9000, jeden z najlepszych według mnie smartfonów z androidem, niespecjalnie drogi w porównaniu z innymi modelami, za to bardzo podatny na modyfikacje.

Ja na swoim posiadam androida 4.0.3 Ice Cream Sandwich, którego oficjalnie on miał nie dostać :D Poza tym jest możliwość podkręcenia procka do 1.3 Ghz bez żadnych problemów, a 512 MB ramu spokojnie wystarcza nawet na najbardziej wymagające gry. Czego chcieć więcej? :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Sony Ericsson Live With Walkman tani i funkcjonalny.

Jestem z niego bardzo zadowolony i gorąco polecam.

Jego parametry to:

Procek:1GHz Scorpion

RAM:512MB

Ekran:3,2 cale z rozdzielczością 320x480

Grafika:Adreno 205

6789550154.png

Gość malutki688
Opublikowano

Ja mam HD 2. Powiem tak, telefon jest na rynku juz bardzo spory czas ale moim zdaniem ten model ma caly czas piekna przyszlosc.Telefon z ogromnym wsparciem.

Mimo iz wyswietlacz to zwykle lcd, jest dobrze i naprawde jak dla mnie to ok.Telefon fajny, ogromny wyswietlacz, aparat 8 MP (na andku).

Romow jest masa, ale moim zdaniem ten telefon jest boski bo daje nam mozliwosc wgrania wielu os-ow:)

Opublikowano

Jeśli chodzi o mój ''wypas'', to mam SE Xperię X10 Mini Pro,

Firmware - Cyanogenmod7 Sony Style.

A dopiero zakupiłem Xperię Arc i też się z nią bawię ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja jestem posiadaczem Samsung Galaxy S I9000 procek podkręcony do 1400MHz, Android 2.3.6 JW5, mSD-2GB+theme+mody

Polecam wszystkim zakup tego telefonu:)

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

goo apple 3g v5, fajny telefonik , dobrze wykonany mozna sie lansowac iphonem, ma andka z iterfejsem ios. POLECAM

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Gość malutki688
Opublikowano

@malutki688. To właśnie cecha, którą uwielbiam w smartfonach - na upartego idzie wgrać nawet jakiegoś starego Windowsa :)

akurat z tym windowsem to wydaje mi sie ze na wiekszosci telefonow mozna sie bawic:)

Opublikowano

goo apple 3g v5, fajny telefonik , dobrze wykonany mozna sie lansowac iphonem, ma andka z iterfejsem ios. POLECAM

Ciekawe ile ten chinol Ci wytrzyma. Ile za niego dałeś? 200$?

EMPTY :C

Uczeń
Opublikowano

Ja mam Samsunga i9000 popularnie zwanego SGS, i jestem bardzo zadowolony.

Szybki, wydajny, dobrze wykonany. W oczy razi trochę klapka, która jest wykonana jak iphone kolegi powyżej ale mam case na tył obudowy, za to ekran powala na kolana.

Do tego jakość dźwięku z tego telefonu przebija wszystko, co do tej pory słyszałem. Naprawdę warto kupić ten telefon, zwłaszcza że byłem świadkiem jak 2 sztuki poszły na allegro po ok 550 zeta na aukcjach. To nie jest dużo jak za solidny i wydajny telefon.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja posiadam Samsunga Galaxy SII i szczerze powiem że więcej od telefonu nie potrzebuję.

Moje jedyne zastrzeżenie to przeciętny głośnik :)

Szybki bez żadnych scinek chodzi na andku 4.0.3 stock'u i jestem z niego bardzo zadowolony.

Generalnie to 4.3" według mnie jest idealne a nawet rozdzielczość 480x800 zadowala jako że jest to Super AMOLED Plus.

Telefon wytrzymały, szybki, wygodnie leży w ręce i bardzo funkcjonalny.

Każde nowe gry chodzą jak marzenie bo w końcu 2x 1.2 GHz i 1GB ramu wystarcza spokojnie do swobodnego grania.

A jeżeli chodzi o najnowsze szmery bajery takie jak inteligentne paczenie :D to można sobie wszystko powgrywać bo zwykle są alternatywy takich rzeczy na markecie :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Samsung i5700 Spica spokojnie starcza do normalnego użytku (jakieś gry , Go Launcher EX , GG , Skype , Opera) do tego w bardzo przystępnej cenie . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam HTC Wildfire, przysłany z Anglii. Zrootowałem i wgrałem CM7, podkręciłem procka do 729MHz - działa dość dobrze, chociaż nie wyśmienicie - co chcieć od budżetowca. Chociaż jest dobrze wykonany i wytrzymały. Oglądam na nim filmy, gram nie raz w jakieś filmy, przeglądam neta, oglądam filmy na YT i powiem, że co do tego nie mam większych zastrzeżeń - no gry 3d nie działają na nim.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

No mam taka jedna gre 3d, koszykówka - rzuca się piłkami do kosza. Nazywa się chyba Basketball Shots 3D

Ale ten telefon nie ma nawet układu graficznego więc, nie ma szans na jakieś gry.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Jak piszesz ze nie ma ukladu graficznego to jak obraz jest wyswietlany na wyzwietlaczu? Wlasnie przez uklad graficzny :)

PS. Masz grafike Adreno 130 :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@Groky

A nie czasem 200?

@topic

Ja na moim wfs: root stock rom 2.3.5 cpu 806mhz "sterowniki" do gpu adreno 200 odpalam gta3, fifę 12 pesa 12 mass efecta i max peyna bez lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...