Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Captacha-co ile?

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na 2 kontach które mam ponad 30 dni 0 captcha a na 3 dniowym koncie co 10 minut mi wyskakuje :/ latam na biobotku jak coś:)

więc zacz myśleć ze to jest tylko na Świerzych użytkowników zęby nie bocili od razu tylko trochę poczekali :)

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Co 5-7 minut przecietnie captcha. Dobrze że jest już reCaptcha Trader. :D Licze i licze i mi wychodzi że opłaca sie wykupić u nich pakiecik i tak sie bedzie opłacało bocić ;)

Przy załorzeniu że potrzebujemy w ciagu 24h odczytac 240 obrazków w ciagu miesiaca musimy miec wykupiony pakiet 74400 ich kredytów. Czyli pakiet za ~45zł starczy spokojnie na połtra miesiaca a ile to urki to każdy sobie policzy.

Opublikowano

Zastanawiam się po co bocicie na boxach jak są captche... Ja biję alieny, rośnie ranga, uri 2-2.5k na godzinę, kredki wpadają świetnie, tylko energii nie ma. I chyba tak pobocę do pułkownika i potem coś wymyślą na captchę ;)

Opublikowano

Ibot juz wymyslił ;) Wpisujesz secretkeya do capthatrader (chyba paakey) i latasz dalej. :D

EDYTA

Kupujesz u nich bezpośrednio ilosci odczytan obrazków. 1000 captch - 1$. Może być. Ibot górą.

Opublikowano

Ibot juz wymyslił ;) Wpisujesz secretkeya do capthatrader (chyba paakey) i latasz dalej. :D

coto jest?;p

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Widze że niektórym z was też captcha nie wyskakuje,ja mam tak samo,napewno nie mam takiego szczescia ze boce i boce (4dni) i 0 captcha więc o co wgl chodzi że captcha nie wyskakuje? Wytłumaczy mi ktoś?

Opublikowano

To że nie każdemu wyskakuje

Ah czyli mam szanse konto wybocić :D,ale narazie mam 6 irkow i to wszystko :/,jeszcze 29pp lf3 bo2 ... obliczylem ze 2mln uri potrzebuje :/

Masz +

Opublikowano

:P Nie do końca. Znam konto na którym 10k jackpota raz złapane i nie wyskakuje, drugie znów nie złapane i wyskakuje co chwile. Nie mam pomysłu na czym to polega.

Opublikowano

:P Nie do końca. Znam konto na którym 10k jackpota raz złapane i nie wyskakuje, drugie znów nie złapane i wyskakuje co chwile. Nie mam pomysłu na czym to polega.

Moje nie zlapane ani 1 i nie wyskakuje :P,ale duzo graczy pisze na czatacie w DO ze captcha im nie wyskakuje,pewnie jakis idiota do BP napisze i to naprawią :/

Opublikowano

Myślę że to nie kwestia szczęścia tylko zależne od konta :angry: nie wiem jeszcze z czym to jest dokładnie powiązane ale tam gdzie mam sporo urki i ammo to wyskakuje non stop a na kontach gdzie nic nie ma jest spoko. Gdzieś wyczytałem że wyskakuje 150 razy na dobę i to by się zgadzało przy napakowanym koncie.

Opublikowano

Wczoraj sprawdzałem czy wyskoczy mi na starym koncie ten kod , 12h bocenia na skrzynki mapa x-8 zero kodów do przepisania

na biobocie boce opcja cleaner odznaczona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...