Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Captacha-co ile?

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,korzystam z kbota 5.33,boce już 40 min,ani 1 captachy,chciałem się zapytać,co ile około wam ona wyskakuje,bo kolega ma mi włączać 24/7 i dlatego chciałem się dowiedzieć ;] z góry thx daje +

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Na dzien srednio 150 razy

kurde,to jak ja będę bocił ;/

mi w 15 min 4 razy wyskoczyło o.O

kurcze ;/ mam nadzieje ,że jesczze Ivan coś z tym zrobi,bo takto 24/7 nie będę mógł bocić

Opublikowano

a czy ktoś wytłumaczy,jak zrobić żeby captacha się sama wpisywała?jakim programem?z kąd go wziąść?możecie pisać na gg 17739061,piszcie tylko,że z mpcforum i będę wiedział oco chodzi ;]

Opublikowano

a czy ktoś wytłumaczy,jak zrobić żeby captacha się sama wpisywała?jakim programem?z kąd go wziąść?możecie pisać na gg 17739061,piszcie tylko,że z mpcforum i będę wiedział oco chodzi ;]

Napisz do ludzi z captchatrader żeby zrobili Ci taki program za kilka tysięcy $, może się zgodzą.

Ludzie na pewno Wam nikt sposobu nie da na stworzenie programu do przepisywania Googlowej Captchy!

Opublikowano

@up

Dokładnie nikt nie zrobi Ci za darmo programu, który może zrewolucjonizować boting w dzisiejszych czasach.

Ja już od godziny BOCE i żadnej Captchy :P

ja tak samo ;]

Opublikowano

U mnie od 14:30 lata i też czysty. Alienki i boxy. Po za tym. Dziś ja od samego rana farce.

Kod Captcha może Ci się pokazać o każdej porze dnia i nocy. Ale jest jedna rzecz zaskakująca. Zbierając skrzynki + alieny na biobocie kod pokaże się po kilku minutach i tak w kólku. Na Kbot/Ibot to prawdopodobieństwo jest znacznie niższe.

Nowicjusz
Opublikowano

@up

niestety nie bo 20 minut bot już 5 captchy ;/

Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...