Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Syndicate Silkroad

Night90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z wbiciem do gry, wpisuje pasy o trzymam enter a kiedy pojawia mi sie okienko z kodem ktory jest niewidoczny wciskam enter i dostaje dc

czy moglby ktos pomoc znalezc rozwiazanie tego problemu?

Opublikowano

Ja też mam problem z wbiciem do gry gdy zaloguję się na konto i wybiorę postać kliknę start załaduje mi się postać i od razu mam dc I wyłącza mi się silk. jeśli wie ktoś dlaczego tak jest proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam YOKI

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Mam takie pytanko do was, gdzie gra teraz najwięcej MPC Forumowiczów oraz Polaków, bo serwerów jest w ciul, a zastanawiam się nad grą na jakimś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od wczoraj około 21 przestał działać, był przez kilka dni na 2000 slotów a teraz znów na error.... pokazuje, że jest 1000 ;/.. Server cały czas off miejmy nadzieję, że otworzą go w końcu :D Chyba że podzielił los naszego sławietnego pierwszego polskiego l...o :D

Opublikowano

Obecnie na syndicate gra ~900 osób, a ja gdy właczam gre pokazuje mi sie komunikat odnośnie inspekcji, ma ktoś też taki problem? :F

Zjedz TURKA!

12104j.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...