Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Syndicate Silkroad

Night90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rob sobie ku*wa jaj ....

masz inny upload do media od Rapideo i megaupload to wrzuc go , a nie sobie w ch*ja lecisz i wrzucasz caly czas to samo ... slepy jestes ze nie o to prosze? -.-

Opublikowano

mi normalnie ściąga z tego linka więc pewnie albo masz coś w głowie nasrane albo w komputerze, albo i w tym i w tym

spróbuj z tego, ale już ostatni raz wrzucam ...

http://rapideo.pl/pliki/m/4ukf/x85p/Syndicate_PK2.zip

Sory kolo , jeszcze 1h temu nie moglem sciagnąć bo byl przekroczony limit ,a teraz jakims cudem sciagam normalnie . dzieki . i takie odzywki kieroj do braci i kolegow , a nie do mnie -.-

Opublikowano

Hehehehe cóż za obfite słownictwo, urzekło mnie bardzo, lecz nie wiem jaki to miało cel, obrażenie mnie, czy forma twojego pożegnania? zawsze się tak żegnasz z ludźmi? Jeśli tak to bardzo fajnie jesteś wychowany, też się żegnam z tobą, papa i dobranoc ;)

Opublikowano

o tym nie wiem prawie nic, wiem tyle, że można dotować, za dzisiejszy event było można wygrać 500 silków ;) Serwer jak każdy tyle że alchemia tak chujowa, gorsza niż na Isro i w dodatku nova w ogole nie dropi :D

Kolejne Media z 10k arrow w sklepie

http://rapideo.pl/pliki/m/4ukf/x88l/Syndicate_pk2_15.10.2011(10karrowsbolts).rar

(wygasa 2011-10-16 14:52)

Opublikowano

A ja napisze że szukam w miarę ogarniętej gildi gdzie gra dużo osób ;)

Nick w grze ZaufajMI lvl oczywiste ze 110 wizzard/clerr

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...