Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Syndicate Silkroad

Night90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm rano zaczolem tam gre i powiem ze dla zabawy dobra sprawa ;D , jakas grupka ludzi z mpc forum jest?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

siema, szukam dobrej PL gildi, najlepiej aktywnej na ftw. 110 FF glavier.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Co jest laseczki ;)

Ostatnio nie było mnie na serwerze,mam pewien projekt do skończenia,który jakby nie patrzeć jest dla mnie niezwykle ważny.

Powinienem w ciągu tygodnia wyrobić się z jego ukończeniem a wtedy może przygotuję coś w na miarę PVP Tournamentu,zależy.

30966668.png

Opublikowano

przydal by sie im nowy dedyk ... 1000/1000 prywatny a wbijac jak na isro? , niee to mi sie nie widzi :).

EDIT @ - eee albo mi sie cos wydaje albo zmienili ilosc slotow ,bylo 1000? czy mi sie wydawalo bo widze teraz 513/500 CLICK

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

poracha ... nie chodzi tutaj o MC a o lagi . juz wszystko wiem ;S

Jak bedzie 500 slotow na serwie juz do konca albo nawet ten 1000 to wydaje mi sie ze albo zacznie banowac graczy z jakis tam powodow albo poporstu bedzie fulll ;P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

500 - slotów - dziękuję i pozdrawiam. Według 1k to mało.

Ale pewnie sprzęt nie najlepszy i tyle. A internet, lepiej nie mówić.

Opublikowano

Co jest z tym serwerem jak chce się zalogować to pisze że serwer full a jak wchodzę na stronę główną to pisze ze jest Player online 500/1000

Opublikowano

na stronai napisane 1000 ale pracuja nad serwem i zeby wogole go nie zamykac zmiejszyli sloty do 500... co ma niby jakis sens.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Tak... jak wciskam Enter i enter.. pojawia się ramka i enter i serwer full.... eh... A już prawie zarobiłem na nove glavie :((

Opublikowano

UWAGA UWAGA ! :) . Dzis 10/19/2011 o 1:30 zaczeli zmienic cos z serwerem , mozemy spodziewac sie ze bedzie 1500 slotow i nawet przy max ludnosci nie ma byc lagow ( takie sa przepuszczenia ) dokupili 24gb ramu i montuja to , niby cos tam slyszalem o 2nd serwerze ale tego nie powiem na 100% ;) .

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...