Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udoskonalony Bot Na Puchy 24/7

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wyskakuje takie cos...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/virtual/urezio.cba.pl/menel/captcha_cracker.php on line 325

[28.07.2009-19:21] kynniu: B??Ä?d! nie potrafie z??amaÄ? captacha

[28.07.2009-19:21] kynniu: Nie moge z??amaÄ? zabezpieczenia captacha. Odczekam 1 sekundy i spr??buje ponownie.

[28.07.2009-19:21] kynniu: Nie mogÄ?, zbieraÄ? puszek

a na setcronjob This URL is unreachable. Error: Connection timed out (110) to xD

Co mogłem zle zrobic ? ^^ wydaje mi sie ze moge zle pliki wkladac do ftp ale inaczej nie potrafie xD stworzyłem folder o nazwie menel i pokolei wklejalem wszystkie pliki xD

Opublikowano

Ale o to chodzi ze nie mogę wrzucić całego folderu xD

jest możliwość wrzucania pojedynczych folderów noo chyba ze to spakuje xD

Albo ja jakiś przejebany jestem :P

Opublikowano

Mi też coś takiego wyskoczyło. Zrobiłem wszystko jeszcze raz i już działa :P

Nie da się wrzucić całego folderu. Musisz wrzucać pojedynczo każdy plik.

Jak nie działa ci setcronjob.com sprawdź na cronless.com ( nie wiem czy to 2 nie jest płatne :D)

Pozdro

Opublikowano

no jak masz ponizej 20k pkt to ci wystarczy puzniej kup se pałac za datki musisz miec conajmniej 2kk puszek na pałac :)

Opublikowano
4.Wejdź w total commander (ściągnij jak nie masz) daj FTP nowe połączenie i w miejsce host : cba.pl miejsce użytkownik: [email protected] a w hasło to wiadomo co :/

Nie rozumiem tego!!! wytłumaczcie mi to plx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi wyskoczyło coś takiego a wydaje mi się ze powinno pisać że zaczęto zbierać puszki a nic takiego mi nie pisze robiłem wszystko tak jak było napisane post-84973-1250760574_thumb.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

też mam konto na cba ,jak wszedłem na skrypt ,to "ďťżBĹ?Ä?d! musisz mieÄ? zainstalowany mod_curl! "

nie znam się ,ale z tego co rozumiem chodzi o bibliotekę curl

//edit

zmieniłem hosting i śmiga ,ciekawe tylko kiedy mnie zbanuja:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem bo gdy założyłem konto na cba.pl wczoraj, do dziś nie mam kodu aktywacyjnego... i nie przyszedł do mnie żaden e-mail...:( Co poradzicie...???

Opublikowano
bot na 24/7 juz nie działa ~!!~ działaja tylko PGA i bot na Datki ludzie ~!!~

Zmartwiłes mnie ,dawno nie grałem ,więc musiałem się zalogować:) I nie masz racji ,miga jak zawsze

Mam problem bo gdy założyłem konto na cba.pl wczoraj, do dziś nie mam kodu aktywacyjnego... i nie przyszedł do mnie żaden e-mail...sad.gif Co poradzicie...???

a CBA wyłaczyli curla ,więc bot i tak ci nie pojdzie

Opublikowano
Zmartwiłes mnie ,dawno nie grałem ,więc musiałem się zalogować:) I nie masz racji ,miga jak zawsze

nie rozumie przecierz hack/bot juz dawno nie dziala!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, potrzebuję waszej pomocy, wszystko zrobiłem, wgrałem pliki na serwer ale nie potrafię zmienić atrybutów bo Total Commanderem się podłączyć nie umiem

Opublikowano

Siemka wszystko mi ładnie śmiga oprócz setcronjob po prostu jak tam dodaje linka to pisze że link jest nie osiągalny a jak sam bezpośrednio wchodzę w linka to ładnie zaczyna mi zbierać puchy itd. w czym jest problem wie ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...