Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udoskonalony Bot Na Puchy 24/7

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem graczem menelgame spoko gra chcesz się w niej nieźle dorobić wejdź na chomika

Moj chomik wejdź w menelgame tam będzie menel.rar w środku jest poradnik.Napisze o co chodzi.

Bot na puchy 24/7 który udostępnił Czerew dobrze nie działa w tym co jest na chomiku nie trzeba żadnych klanów i innym CMS'ów instalować wystarczy konto na CBA.pl total commander.Opisze jak to zrobić.

1.Ściągacie z chomika plik menel.rar wypakowujecie na pulpit.

2.Wchodzicie na stronę hosting cba.pl rejestrujecie się lub wchodzicie na swoje konto dajecie FTP (lub konta FTP)

3.Powinno tam być pierwsze konto [email protected]

4.Wejdź w total commander (ściągnij jak nie masz) daj FTP nowe połączenie i w miejsce host : cba.pl miejsce użytkownik: [email protected] a w hasło to wiadomo co :/

5.Jak już jesteście na swoim FTP i macie folder menel na pulpicie minimalizujecie TC i wchodzicie do folderu menel i odpalacie plik menel.php tam edytujecie tylko swój login i hasło do menela dajecie zapisz i cały folder menel dajecie na FTP nie wszystkie pliki tylko cały folder.

6.Jak folder jest już na FTP klikacie lewym przyciskiem myszy na folderze menel i PLIK->Zmień Atrybuty z 755 na 777

7.teraz wchodzicie do folderu menel i znajdziecie folder matrixes i również zaznaczacie ale teraz prawym żeby był na czerwono i PLIK->Zmień atrybuty z 755 na 777 jak już to zrobiliście to sukces jest w garścii.

8.wchodzimy na stronę setcronjob.com (jeżeli nie wyjdzie to w google setcronjob) rejestrujecie się i po rejestracji i po zalogowaniu pokaże się tabela ustawienia zostawiamy tak jak jest czyli ~10 minut i wszystko na all a w http adress dajecie:

http://www.adrestwojejstrony.cba.pl/menel/menel.php i klikacie create job i teraz co 10 minut będzie wam odpalał bota

~ chodzi w przybliżeniu że nie punktualnie co 10 minut tylko np co 11 ale wszystko chodzi sam to używam.

Teraz co bot potrafi.

-Automatycznie zbiera puchy i sprzedaje je ale wtedy gdy cena za nie jest 15 groszy

-Sam się upija myje i nabija datki

-Sprzedaje rupiecie ale ja tego nie dałem bo mogą być problemy

Po pobraniu macie wszystko wy edytowane tak żeby bot chodził w 100% dobrze nie ma tylko waszego loginu i hasła na menela.Wystarczy wgrać i stosować się poradnikiem.

Puchy zbiera 24/7 i żeby nie było głupich pytań zbiera nawet przy wyłączonym komputerze

PS.To mój pierwszy tutek nie kopiowałem go z żadnej strony tylko pobrałem tego bota ale i tak musiałem w nim grzebać bo nie działał.Teraz działa.Polecam i proszę o wyrozumiałość.Jak będzie jakiś problem pisać w temacie.

Zakaz kopiowania bez zgody autora.

-

Opublikowano

Wszystko ''działa'', bardzo fajny poradnik, niestety mam taki problem,

bo napisałeś, że zbiera co 11 minut w zaokrągleniu powiedzmy, mi natomiast

po zakończeniu zbierania odpala się po 5-10 minutach, coś zepsułem? Czy

po prostu tak u mnie jest będzie i nic tego nie zmieni. Z góry dzięki za odpowiedz,

i za poradnik bo wymiata, gdyby nie ten mały problemik, ale na pewno reszta

w pełni zadowolona.

Opublikowano

Tak sobie właśnie pomyślałem, bo odpalałem bota dwa razy z jednego konta na tym setcronjob.com,

bo od niedawna gram dwoma kontami, no ale pomyślałem, że może dlatego tak długo go odpala,

bo jakieś opóźnienie przez to jest, więc zrobiłem 2 osobne konta, zobaczymy co i jak będzie :D

Opublikowano

Po około 2-3 tygodniach wyłączą wam serwer jak nie zainstalujecie żadnego cms'a, ani oprogramowania żadnego ; )

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

przeciez datki tez dzialaja ale na zasadzie takiej ze jak na cornie uruchomi bota raz datek nabije a nie jak pgoram ze w minutke 50 (ale bardziej polecam programik) Jak nie wiesz jak folder wrzucic na ftp ?? przeiez wbijasz na TC i zalogowany na FTP przeciagasz folder na FTP lub zaznaczasz i klikasz kopiowanie

-

Nowicjusz
Opublikowano

This URL is unreachable. Error: Connection timed out (110) też się pokazuje a jestem pewien że wszystko zrobiłem dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...