Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS Account Create

Relosu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Namieszaliście strasznie... Na którym private servie będzie otwarta rejestracja? Odinms.de czy Localms.com? Jeśli chodzi o Localms to cały czas komunikat :

Account Suspended

The account owner has been informed regarding this - in case of questions kindly open a support ticket via the control panel.

@down

Czytaj całość, co? Spytałem też czy ta rejestracja tyczy się wkońcu LocalMS czy OdinMS.

@2xdown

Dzięki. No to co ? Czekamy do 19.00. ; d Rejestracja będzie na stronie Localms.com, ta?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Namieszaliście strasznie... Na którym private servie będzie otwarta rejestracja? Odinms.de czy Localms.com? Jeśli chodzi o Localms to cały czas komunikat :

pozdro... przeciez napisal kiedy bedzie rejestracja otwarta lal...

Opublikowano

Dzis otworzyli rejestracje na odin ale tylko dla ludzi ktorzy maja nabite 20 postow i ich konto bylo stworzone przed 10 lutego :/niestety nie zalapalem sie bo nic nie pisalem a konto mam juz od 2007 roku :/

Jesli ktos z was natrafi na open reg w local to niech tu da znac bede bardzo wdzieczny :]

Opublikowano

Chcialbym sie podlaczyc pod serwer Locala wiem juz jak robic konto tylko jak sciagnac clienta jakby ktos mogl podac plik na forum, bo jak na stronie locala klikam download przekierowywuje mnie na forum potem na Servage.net z gory thx

Opublikowano

nie masz bo poszli na nowy server do hostowania forum wiec acc byly pokasowane(no przynajmnjiej ja nie mam) btw juz czekac trzeba nie dlugo bo zaraz 19 tylko nie robcie jakiegos strasznego nalotu bo nie wiadomo czy bedzie dzialac bo forum chyba padlo i ich priorytetem moze byc forum a nie open reg.

Opublikowano

no wiem ze na konto trzeba czekac do 19 i wlasnie na nie oczekuje ale po co mi bedzie acc jak niemam przez co odpalic ms.Myslalem ze bede gral na odinie i mam pliki do odpalenia odina przygotowane ale zeby odpalic locala to trzeba osobnego clienta i niewiem gdzie go znalezc . jak ma ktos klienta to bardzo prosze o udostepnienie mi go .

Opublikowano

Sorry ale chyba rejestracna na local jest tutaj ? http://www.odinms.org/signup.php czy znowu jakass inna

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

!WTB Dragon's Tail 60% Dagger Scroll

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano

tam tylko jakos jeszcze nie on. Widocznie lms albo padlo bo paul nie umie obslugiwac albo maja ostre problemy. btw ich forum narazie nie ma wyskakuje blad. W sumie na waszym miejscu bym sobie odpuscil i czekal na info w tym temacie odemnie ze server on i reg on

Opublikowano

hmm oms tez nagle zrobil sie caly off. Ehh mozna nerwicy dostac zwlaszcza ze dzisiaj byl create acc na oms ale tylko dla 20 postow + i acc create before 10 feb =/

Opublikowano

Prawdopodobnie wróci na dniach, nie wiadomo.

W każdym razie servery są ciągle online, więc nie na darmo, nieprawdaż?

exModerator MapleStory

Nowicjusz
Opublikowano

up@

tzn.? nie możesz wejść za pomocą swojego hasła? Bo znalazłem na forum odin nowego clienta i mi działa :] Moj dit 60lvl ~~

Opublikowano

No niby juz macie konto czy coo bo przed chwila zprawdzalem i strona nawet nie chodzi znaczy ze wpisze byle jakie pasy i mam konto ?

Ale na jaki server jest ten acc co wbisuje sie pasy i ma sie konto na odin v0.48 czy local v 0.50 ??

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano

No wlasnie kicha nie wiem o co tu chodzi ponoc wpisujesz wymyslone passy i masz konto ale neiwiem czy to prawada macie v50 gdzies na download ??

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...