Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS Account Create

Relosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak oto wedlug administaratorow odinms ma nowa strone oraz otwarta rejestracje. Podczas rejestraci trzeba uwazac. W hasle musi sie pojawi znak ")" inaczej wyswietli sie blad ze zle haslo jest wpisane. A acc verification kode przyjdzie wam tylko na gmail oraz hotmail.

strona rejestracji: http://www.odinms.org/notices_view.php?ID=8

dla nowych w tym temacie.

odinms jest 1 priv serverem. Ma 2nd job(byc moze juz 3rd) oraz raty 8x exp i 8x drop(wzgledem gms)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no jeszcze wczoraj ten adres byl do odinms teraz jest local ms. Sprawami co i komu zajumal sie nie zajmuje wiec jak dla mnie tylo nazwa zmieniona. Co do rating servera to nie wiedzialem ze zostaLY ZMIENIONE.

btw moze mi powiesz jak zagrac czyli ktora wersja gms jest aktualna co do servera. bo konto sobie zrobilem alpe z reszta nie.

Opublikowano

Musisz ściągnąć clienta z forum.

Później wpakować do folderu z gms.50

I później tylko odpalić klienta.

exModerator MapleStory

Opublikowano

powiem ci jedno po co chcesz grac chyba ze lubisz lagi ? Puki nie bedzie to Europiejski Server lub Polski to nie bedziesz mial przyjemnosci z grania(+dobre lacze)

lol

Opublikowano

Rejestracja ejst zamknięta chwilowo z powodu bugów..

Paul nad tym pracuje.

exModerator MapleStory

Opublikowano

aktualnie wszystko jest zamkniete z powodu przeciazenia serverow(strasznie jest teraz oblegane i forum i strona). Reg jest podobno tylko dzisiaj choc mam nadzieje ze bedzie staly lub do konca tygodnia bo 1 dzien toza malo niestety.

Scotti geek a odin to sa 2 roznetak mi sie zdaje) servery.

bntw jezeli probujecie zarejestrowac sie gdziekolwiek to jakies gry zagranicznej uzywajcie gmail. Jest darmowyi po polsku a kazdy email dochodzi. Z odinms i geekms dochodzi bodajze tylko na hotmail i gmail.

Opublikowano

scotti jak juz mowilem reg byl otwarty tylko dzisiaj(tzn wczoraj) i jest juz zamkniety. Alke musisz wiedziec ze im dzien skonczyl sie okolo 19

Paul dzisiaj okolo 4.40 rano naszego czasu stwierdzil ze byl jakis bug w data base wiec wyczyscil wszystkie konta. Czyli reg otwarty na uwaga

2 DNI!!

jednak wyskakuje bledy

error.jpg

i tak naprawde reg jest jeszcze zamkniety(jednak nie z ich wina chyba)

@edit

a nawet jak nie bedziecie mieli tego bledu to i tak pojawi sie wam ze reg jest close. Ehh po szkole sprawdze to dokladnie

Opublikowano

No ok na local do paul to wiem że są błędy ale mi chodzi o odinms ;/ http://www.maplegeek.com/register.php tu ciągle wyskakuje błąd "I managed to register your membership but failed to send the validation email. Please contact the admin at [email protected]" i próbowałem już z 20 razy sie zapisac na hot i gmail ale nic z tego ;/

@Edit No nareszcie udalo mi sie zarejestrować musiałem zrobić to w kafejce to ma coś wspólnego z kompem albo internetem 3 kolegów próbowało u siebie i nic. "Account created!

Account registered. Please check your email for details on how to activate it. Remember! This account will work with the site, forum and game after you activate the account..."

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

!WTB Dragon's Tail 60% Dagger Scroll

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano

nie no ja nie moge ;/ na maple geeku ;/ Błagam Was zróbcie mi konto!!! napiszcie na gg: 11754519

@edit.

Na maple geeku mam juz konto jednak xD ale to tez jest prywatny serwer czy to jest konto na LocalMS or OdinMS ?jesli priv. to skad moge pobrac ten plik zeby grac na Maple Geeku? ;d

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

am konto na tym geeku.Ale to tez jest priv?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

DŻIZAS, CZYTAJ A SIĘ DOWIESZ!

We are a private server under construction that will be based on the OdinMS source.

The game will be run on a powerful dedicated server:

--------------------------------------------------

-Dual processor quad core xeon 2.5GHz,

-2 x 12MB cache,

-4GB RAM Registered 533/667,

-(2) 250GB Hard drives SATA,

-100Mbps Ethernet Port),

-24/7 Online!

Jeszce jedno pytanie w tym stylu i będzie 20%.

exModerator MapleStory

Opublikowano

A ja mam problem...

10minut temu wyskakiwal mi jakis error przy rejestracji na LocalMS cos w tym stylu "Dont have slots for Account" czy jakos tak

Czy mi sie wydaje czy jakies ograniczenie jest -.-

ze Nie ma miejsc na konto

to bylo 10minut temu

a teraz pisze ze Register are now closed

WTF

Chcialem sie zarejestrowac a najpierw error pozniej Closed -.-

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

Opublikowano

Czyli tak próbując się dostać dzisiaj na prywatne serwery wychodzi na to, że nie są dostępne jeszcze dla graczy:) ( bynajmniej nowych bo jak z resztą to nie wiem)

EuropeMS:
  1. 39 Cleric
  2. 20 Begginer
  3. 18 Thief
OdinMS:
  1. 35 Spearman
Smażę, borcham, bakam, pale, turlam, kręcę, roluje dalej...Jointy FiliX .. Fifa .. bongo moi ludzie jarają NA okrągło !
Opublikowano

co dla nowych graczy ja bylem od samego poczatku i wczoraj właśnie usuneli mi konto i nie moglem tak samo zrobic konta przez to jebane ) w haśle kurwa trafi mnie tutaj zaraz

Opublikowano

cos o tym wiem bo od dawna chce zagrac a ch*j z tego wychodzi. Ehh poczekamy zobaczymy

ehh jeszcze mam taki myk ze strona dziala mi normalnie choc przy regu dalej wyskakuje ze reg off a forum przestalo dzialac =/

Opublikowano
To nie jest już OdinMS, to jest LocalMS.

Paul olał Metza i zajumał source i sam postawił server.

OdinMS jest pod adresem .de

Raty to x16/weekends x32.

o ile mowisz o OdinMS to raty sa x8 a nie x16... x16 maja byc na LocalMS

Opublikowano

@UP

Chodziło mi o LocalMS - o nim jest temat.

O Odin było wtracenie.

exModerator MapleStory

Opublikowano

GMT-12: Around 6 AM

GMT-11: Around 7 AM

GMT-10: Around 8 AM

GMT-9: Around 9 AM

GMT-8 (or PST+0): Around 10 AM

GMT-7: Around 11 AM

GMT-6: Around noon.

GMT-5: Around 1 PM

GMT-4: Around 2 PM

GMT-3: Around 3 PM

GMT-2: Around 4 PM

GMT-1: Around 5 PM

GMT: Around 6 PM

GMT+1: Around 7 PM

GMT+2: Around 8 PM

GMT+3: Around 9 PM

GMT+4: Around 10 PM

GMT+5: Around 11 PM

GMT+6: Around Midnight

GMT+7: Around 1 AM

GMT+8: Around 2 AM

GMT+9: Around 3 AM

GMT+10: Around 4 AM

GMT+11: Around 5 AM

oto lista godzin kiedy bedzie otwarta rejestracja na okolo 1.5h. Przypominam ze my jestesmy GMT+1 a 7PM oznacza godzine 19:00. Czyli mamy z gorki jednak amerykance juz nie bo wszyscy wtedy siedza w szkole wiec prawie nikt nie ma konta =P

Opublikowano

to info zostalo napisane dzisiaj okolo godziny 6 rano naszego czasu wiec jest aktualne chociasz znopwu im forum padlo bo wyskakuja bledy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...