Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bitwa Magów - Czyli wybieramy najlepszego maga.

Tunechi

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który mag Twoim zdaniem jest najlepszy ?

• Brand
      25
    • Malzahar
      33
    • Xerath
      19
    • Kennen
      11
    • Annie
      16
    • Anivia
      11
    • Fiddlesticks
      15
    • Cassiopeia
      3
    • Cho'Gath
      3
    • Heimerdinger
      4
    • Karthus
      12
    • Kassadin
      7
    • LeBlanc
      14
    • Lux
      9
    • Orianna
      2
    • Morgana
      18
    • Vladimir
      6
    • Ryze
      13
    • Swain
      11
    • Veigar
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem oba głosy na xeratha bo przeciwnicy nie wiedza jak uciekac przed nim :P za duzy zasieg ma jak na maga

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

A ja powiem, że nie ma najlepszego bo każdy ma inna rolę i każdy kontruje innego

I brakuje mi tam gragasa

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A ja powiem, że nie ma najlepszego bo każdy ma inna rolę i każdy kontruje innego

I brakuje mi tam gragasa

Niestety w ankiecie mogłem dać tylko 20 odpowiedzi:P

Opublikowano

I brakuje mi tam gragasa

Właśnie każdy ma własne skille i w ogóle bardzo ciężko byłoby określić, który jest najlepszy (zależy to od wielu czynników).

Ja wybrałem te, którymi mi się najlepiej gra:

1. Morgana

2. Malzahar

PS: Nie widzę sensu w tego typu ankietach.

Opublikowano

Właśnie każdy ma własne skille i w ogóle bardzo ciężko byłoby określić, który jest najlepszy (zależy to od wielu czynników).

Ja wybrałem te, którymi mi się najlepiej gra:

1. Morgana

2. Malzahar

PS: Nie widzę sensu w tego typu ankietach.

Napisałem żeby wybierać swoich faworytów i własnie o to chodzi. Każdy wybiera tego maga którym mu się gra najlepiej i którego sam uważa za najlepszego. W ten sposób dowiemy się którym magiem najbardziej lubi grac społeczność MPC-forum ; )

Opublikowano

Według mnie spam .. To kto jest najlepszy Brand Malzahar Xerath , to zapewne chcesz sie dowiedziec ktora z tych postaci kupic. Jest do tego osobny temat ..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano
Dałem oba głosy na xeratha bo przeciwnicy nie wiedza jak uciekac przed nim za duzy zasieg ma jak na maga

Lol. ; D

Uciekasz w prawą stronę, bo w lewą 90% więcej szansy że dostaniesz. Nigdy prosto, tyle.

Moim zdaniem Anivia, bo na combos'a z ulti to potrafi przeciwnika w 5-6 sekund rozwalić. + Jajko, (dobre na początku, aby się wystawić.. I pod koniec. ; ] )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ja zagłosowałem na:

*Malzahar

*Karthus

Malzahar z powodu dużego dmg bez większej potrzeby AP. Jeżeli się na feeduje wezmie każdego na combo.

Karthus, łatwo go nafeedować, i poprostu robi ściankę wali bombkami i dobija ulti. :)

Opublikowano

Chogath bez słowa wątpliwości, "zeżre" każdego tutaj wymienionego maga. :D

Silence, podbicie w góre, auto atak oparty na ap i 1k+ true dmg przeciw każdemu. :P

Exhaust, pare ataków, Q > W > R om nium nium i pa. x D

Opublikowano

1. Fiddlestick fear drain fear drain fear drain i tak az nie zdobedziemy fraga :D + fajna jungla nim

2. Brand. Xer ma za krotkiego stuna i lipne spelle a malza nawet stuna nie ma a ulti do dupy

Nie zgodzę się z Tobą że Malzahar ma ulti do "dupy". Wręcz przeciwnie... Ma jedno z najlepszych ulti z magów. I nie zgodzę się też z tym że nie ma stuna... Jego ulti to już jest stun. Najlepszy według mnie mag. Następnie Karthus i na 3 miejscu Swain.

Opublikowano

Dla mnie tak:

1. Malzhar,

2. Anivia

3. Annie,

A Karthus się umywa do magów. Bo w 1vs1, jest słaby. Każdy inny mag, ze stunem bądź AoL, go zjedzie bez problemów...

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Malzahar najlepszy? Wystarczu kupić kłiksilvera ( czy jak to tam się zwie ) i już po waszym ulty.

Każdy ma inne zdanie dot. magów. Każdy z was patrzy tylko na DMG, ale i rola w TF się liczy, czy system ucieczki.

Pod względem DMG większość powiedziałaby, że Brand, Malza, ale co z tego skoro nie mają systemu ucieczki?

Moim zdaniem to Kassadin jest bardzo dobry. Na combo ( R/E/Q ) zjada spokojnie połowę HP, jak nie zabija. Do tego świetny system ucieczki ( jeden z najlepszych w grze ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...