Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FantastyAge [PL] [DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pożegnałem sie z tym serwem prędzej niż myslałem ..... Serwer ma dopiero kilka godzin a biegają juz ze słonkami w hw....

To jest easy...

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Niedługo zostaną na serwer dodane nowe ulepszenia oraz nowe fryzury.

Serdecznie zapraszamy wszystkich!

Pozdrawia Team Fantasty Age

Chris_jericho_Signature__by_ZT0.jpg

Jeśli masz problemy z prywatnym serwerem metin2 to napisz, z chęcią ci pomogę.

Opublikowano

Serwer na prawdę godny do poświecenia czasu!

Tez Cie Arku pozdrawiam:P

Dzisiejszy event bardzo fajny! Choć widzę, że coś padło... Stronka nie działa serw tez;/ aj...

Opublikowano

Serwer na prawdę godny do poświecenia czasu!

Tez Cie Arku pozdrawiam:P

Dzisiejszy event bardzo fajny! Choć widzę, że coś padło... Stronka nie działa serw tez;/ aj...

mad.jpg

Podziękuj niezałatanym lukom SQL Injection o których pisałem wcześniej. Dolicz do tego #RefRef i po sprawie ^ ^

PS: Powiedziałem Wam juz ze jest luka, zaoferowałem DARMOWĄ pomoc w łataniu - nikt się nie odezwał...

Nadal mozecie zmadrzec i napisac na PW ;-)

Opublikowano

mad.jpg

Podziękuj niezałatanym lukom SQL Injection o których pisałem wcześniej. Dolicz do tego #RefRef i po sprawie ^ ^

PS: Powiedziałem Wam juz ze jest luka, zaoferowałem DARMOWĄ pomoc w łataniu - nikt się nie odezwał...

Nadal mozecie zmadrzec i napisac na PW ;-)

Słońce, jeśli chcesz zadeklarować pomoc to napisz proszę na moje gadu-gadu, które widnieje po lewej stronie.

Administrator starał się z Tobą skontaktować, żeby się dowiedzieć o co Ci chodzi, ale jeśli ty nie odpisujesz ani tu, ani tu, to do kogo masz pretensje, że się nie odezwał?

@edit. strona chwilowo zmieniona na czas wyjaśnienia sprawy.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Najgorszy serwer na jakimkolwiek grałem. Jeśli nie chcecie się rozczarować to nawet się nie rejestrujcie. Usunęli wszystkie postacie jakie były i każą grać od nowa. Serwer bardzo nudy nie polecam, szkoda czasu. Polecam shenzu.pl

Opublikowano

Najgorszy serwer na jakimkolwiek grałem. Jeśli nie chcecie się rozczarować to nawet się nie rejestrujcie. Usunęli wszystkie postacie jakie były i każą grać od nowa. Serwer bardzo nudy nie polecam, szkoda czasu. Polecam shenzu.pl

Nikt nie każe grać na serwerze...

I po co reklamujesz tu inne serwery, jesli ci sie podoba to ocen i wyjdz

Opublikowano

Serwer naprawdę przedni, poza faktem, że gra na nim bardzo mała liczba graczy.

Zachęcam wszystkich do rejestrowania się i gry na tym serwerze, z mojej strony oceniam go bez jakichkolwiek zarzutów:-) Pozdrawiam!

A i jeszcze jedno - nie słuchajcie hejterów i spróbujcie czegoś czasem na własną rękę to Wam się opłaci.

Opublikowano

Słaby exp, yangi do 70lvl'a sa slabe, brak zbr np 61 te bronie na 30lvl'e z tym ulepszaniem troche przegiecie, bronie na 65 takie jak blyski moglby by byc u handlarza bo ciezko sie expic kozami do 83lvl(uwierzcie mi na slowo ...) ogolnie jesli ktos ma slabe nerwy odradzam server

nie ma mnie tu

Opublikowano

Z tym slabym expem pojechales po bandzie

A co do tych itemow u handlarzy jest to zbedne, poniewaz sa kolczyki na defa oraz mobki setaou sa cienkie

Opublikowano

Dla mnie serwerek jest bardzo fajny, może narazie broni na 65 typu bojowy, nimfa, egzo itp. jest mało ale uwierzcie mi że już widziałem kilka razy jak ludzie wyrzucali błyski nawet sam to zrobiłem bo nikt za śmieszne pieniądze nie chciał ich kupić.

Myślę że wszystko się rozkręci ale na to potrzeba czasu a narazie GMowie umilają nam grę eventami po czym mogą sie zająć ulepszaniem serwera

32f6ebce2551fc6f27be3cbdcbadaa5d.png
Opublikowano

Bony Max, czy 2/3%? : d

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Grałem i przestałem jak ukazała się prawda Oo GM'i mają swoich pupilków np. taki Eni22 co chwila prosi GM'a na osobności, a gdy raz się zakradłem za nimi okazało się, że sobie handlują eQ, zrzucają metki... Gdy chciałem zrobić SS nagle mnie kickło po czym przez 30min pisało, że mam zablokowane konto Oo Podziękuję... Z takim ZAUFANYM Team'em to powodzenia w prowadzeniu tego i szczęścia bo tego przy tych ludziach bd potrzebować najwięcej Oo

Żegnam...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano
Grałem i przestałem jak ukazała się prawda Oo GM'i mają swoich pupilków np. taki Eni22 co chwila prosi GM'a na osobności

Na osobność poprosiłem tylko raz gdyż musiałem go poinformować o pewnym bugu, o którym nie chciałem pisać na czacie....

handlują eQ, zrzucają metki...

WTF?! eq to ja mogę sobie z Tobą pohandlować.... co do metków, to GM jest od tego żeby robić np. tzw. eventy/zuo...

Reszty Twojej wypowiedzi nie będę komentował bo mnie to nie dotyczy. I jestem jakimś jak Ty to nazwałeś "pupilkiem GM-a", tylko staram się jak mogę aby ten serwer był coraz lepszy.

Wiec mój drogi konfidencie bez dowodów nie masz się o co przyp*****lać i wkurzać ludzi.

Pozdrawiam Cie gorąco. Eni22 "pupilek GM-ów" ;*

Opublikowano

Powiedz mi kiedy to był event tylko i wyłącznie dla mnie : )

Twoi "koledzy" maja na mnie jakieś dowody? Albo może Ty sam oskarżycielu byś przedstawił konkretny dowód na swoje oskarżenia? Ja również mogę sobie nawymyślać, że np. masz eq od gm i robi tylko dla Ciebie eventy. Tylko Ch*j z tego bo nie ma dowodów:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...