Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FantastyAge [PL] [DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i to właśnie rozumiem !

Dziękuję za wywalenie Kewina, ponieważ miał postać 120 lvl o nicku Pr0nick czy jak tam. ;D

Pr0Nick to nie postać kewina tylko zwykłego gracza.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pr0Nick to nie postać kewina tylko zwykłego gracza.

Dobra, dziękuję za odp. ^^

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Uwaga! W ciągu ostatnich 20 min. nastąpiły diametralne zmiany! Opracowaliśmy nowy plan działania oraz trochę zmieniliśmy team. Uwaga!

Wszystkie konta zostały usunięte, wszystko zaczniecie od nowa, bez strych kont.

Miejsca w topce są zatem wolne. Dodane zostaną nowe ulepszacze i bronie na +100 lvl.

Serwer zostanie oddany dziś do użytku ok. godziny 20:00.

FantastyAge Team.

Opublikowano

mi nie chce strona dzialac ;/

@EDIT

a co do serwera to mi sie podoba, bym zagral ale problem ze strona jest ;/

jak zadziala wkoncu to dostaniesz +

p0zDr0 Fame ;D

Opublikowano

Reje tez mi zadziałało dopiero za 8 razem ;] Ogólnie testowanie serwa tylko jedno ale.... jednym GM dał eq typu x% procent na ludzi ,że z hita 1300k a innym po 1-2 itemki bez bonów-.-.

Więc gdzie tu zabawa przy testach ,wiem że i tak postacie będą kasowane ,ale no kurwa Gm zwalił metki to jedni rozwalali je na momencie a ja biłem i hp mu nie schodziło >.<.

Piona.

Opublikowano

czy tylko mi nie działa strona ?!

Nie, strona jest chwilowo wyłączona na czas testów.

Za chwile powinna być włączona, a testy będą otwarte.

Opublikowano

Uwaga! Od momentu napisania tego posta do 9 Października 2011, godz. 12:00 trwają otwarte testy serwera. Uwaga!

Na początek otrzymacie promocyjny ekwipunek, czyli 3 rodzaje tarcz, 127 poziom, hwang królewski, broń (120 lvl) i inne...

Warunkiem uczestnictwa jest informowanie administrację o wszystkich znalezionych błędach lub bugach.

Jeśli nie możecie się zarejestrować, ponieważ pokazuje się informacja, że wszystkie pola muszą być wypełnione, sprawdźcie hasło, ponieważ musi mieć od 8 do 16 znaków.

Zapraszamy.

FantastyAge Team.

Opublikowano

"Jeśli nie możecie się zarejestrować, ponieważ pokazuje się informacja, że wszystkie pola muszą być wypełnione, sprawdźcie hasło, ponieważ musi mieć od 8 do 16 znaków."

Mhm, a krowy latają...

Pograłbym ale moglibyście naprawić to reje...

hasło wpisuje 11 znakowe i dalej to samo.

Opublikowano

buhahah pierdole taki serwer już na becie gm daje eq z Navi.. i chodzą kurwa takie cwaniaki po m1 i eq nie dają zrobić... pzdr serwer był jest i będzie chujowy

Dziękuje dobranoc.

fs_pc.png

Opublikowano

No faktycznie reje zryte ;d Ale i tak widac ,że team zna sie na rzeczy serwer beta a praktycznie 0 bugów ;d Kto nie wbił na testy niech żałuje ;d

Zamiast nam pisać jak mamy żałować , pomógł byś w reje co i jak napisać , bo najwyraźniej Administratorzy nie interesują się naprawą jej ... aczkolwiek wytłumaczeniem lub prostym przykładem jak się zarejestrować .

fiiilm.gif
Opublikowano

clienta sciagnalem a tu reje zjebane ... ciagle jest napisane ze all pola musza byc wypelnione a kilka probowalem opcij

PS.zmienilem pytanie z imienia matki na imie ojca i mi zarejestrowalo sprobujcie moze inne pytanie dac

Opublikowano

Witam, też miałem problemy z rejestracja. Próbowałem założyć konto na Mozilli, pisało żeby wypełnić wszystkie pola. Włączyłem Internet Explorer i tam udało mi się bezproblemowo założyć konto.

Mam nadzieję, że wam też uda się założyć konto:)

Opublikowano

Zapraszamy serwer ONLINE

Rejestracja została zmieniona na lepszą, zapraszamy wszystkich do gry

Chris_jericho_Signature__by_ZT0.jpg

Jeśli masz problemy z prywatnym serwerem metin2 to napisz, z chęcią ci pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...