Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny

KsiadzProboszcz

Czy jesteś dziewczyną  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? dziewczyn?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawana zacząłem zastanawiać się ile na tym forum jest dziewczyn. Ja osobiście jakoś ani jednej nie spotkałem, albo spotkałem, ale o tym nie wiem ;) Więc jeśli jesteś dziewczyną kliknij "Tak" w ankiecie. :)

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

Jesli jakis koles bedzie ciekawy wyniku ankiety to kliknie na "tak", bo inaczej tych wynikow nie zobaczy.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Jesli jakis koles bedzie ciekawy wyniku ankiety to kliknie na "tak", bo inaczej tych wynikow nie zobaczy.

Wystarczy kliknąć pokaż wyniki, nie trzeba głosować żeby zobaczyć ile jest głosów i kto głosował

Opublikowano

Jak by tak popatrzeć dokładniej to znam duds, cass, sylver volf i to chyba wszystkie :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

I po co spamujecie jak nie jesteście dziewczyną?? Oprócz Dash ;)

Jak by tak popatrzeć dokładniej to znam duds, cass, sylvervolf i to chyba wszystkie :P

+ KissuShite

Opublikowano

@ nuclear1985

Klikasz pokaż wyniki głosowania i masz ;p

A tak do tematu to na forum znam jedną jak narazie dziewczynę "duds"

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

duds, Cass, KissuShite, Wredna, SylverWolf, xVodkax, Solenizantka i jeszcze trochę by się znalazło ^^.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Tak (17 głosów [100.00%] - Zobacz)

ps. masz obok pokaż wyniki ^.^

Opublikowano

Widzę, że nikt tego nie wziął na poważnie ;/ "Tak" klikali sami chłopcy( może jakiś mężczyzna ;) )... może parę to rzeczywiście panienki. Wynik mojego testu jest taki, że panie na MPC się kamuflują :)

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

A Ty myślałeś, że kto będzie głosował w tak idiotycznej ankiecie? Po chuj chcesz wiedzieć kto jest dziewczyną na tym forum? Żeby im spamować na profilach?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...