Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] RSB, EMP i inny shit poza MHH ( 100% DZIAŁA )

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up a co jeśli mam więcej niż 80 k ammo i 35 tyś rakiet na statku ? :D

Wtedy nie da się kupić już tego ammo poza mhh ?

EDIT : sprawdziłem na innym koncie gdzie nie mam zapchanej ładowni i działa hehe :D . Nawet nie używałem charlesa tylko google chrome.

No właśnie.. i tu tkwi problem z tymi rakietami ja miałem 40k PLT2021 (po 5 uri) i mam w tej chwili 3,5k ;/ i kupuje po 1k RSB aż tak do 100k :DD

KURWA... sygna nie działa

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z ekstrasami ? Zmieniam ID na np 13 bo to jest ID ekstrasa na DMG tego z mhh no i się nie udaje . Wyskakuje napis "Wystąpił błąd , proszę poczekać kilka minut i spróbować później . -_-

Opublikowano

A co z ekstrasami ? Zmieniam ID na np 13 bo to jest ID ekstrasa na DMG tego z mhh no i się nie udaje . Wyskakuje napis "Wystąpił błąd , proszę poczekać kilka minut i spróbować później . -_-

Tak jak napisał NoobKiller, Ekstrasy nie działają ;) prawdopodobnie jebniety BP pozmienial id;/

Opublikowano

Mam pewien problem.. mianowicie gdy włączam przechwytywanie pakietów i kupuję zielonkę, to przechwytuje mi chyba z milion tych pakietów ;x

Pytanie brzmi.. który z nich mam edytować? tak właściwie, to szukać ich w 'structure' czy w 'sequence' ?

Opublikowano

Mam pewien problem.. mianowicie gdy włączam przechwytywanie pakietów i kupuję zielonkę, to przechwytuje mi chyba z milion tych pakietów ;x

Pytanie brzmi.. który z nich mam edytować? tak właściwie, to szukać ich w 'structure' czy w 'sequence' ?

Hahaha milion pakietów xD

jak masz włączone GG, skype, ts albo ściągasz coś z netu w tym momencie to pewnie że tyle będzie :P

Wyłącz wszystkie programy korzystające z internetu i wtedy przechwytuj tak jak jest napisane w TUTKU wyżej :)

pakietów tam nie będzie więcej jak 15

Opublikowano

Żeby kupić podwójne musicie zmieniać ID przy jakimś innym bósterku :P

Przecież boostery nie działają.. nie jestem głupi,żeby podmieniać ID boosterka przy zielonce o.O

Opublikowano

Hahaha milion pakietów xD

jak masz włączone GG, skype, ts albo ściągasz coś z netu w tym momencie to pewnie że tyle będzie :P

Wyłącz wszystkie programy korzystające z internetu i wtedy przechwytuj tak jak jest napisane w TUTKU wyżej :)

pakietów tam nie będzie więcej jak 15

Niepotrzebnie użyłem takiej przenośni.. wrzucę ScreanShot, to sami zobaczycie :)

Wszystko mam powyłączane podczas przechwytywania pakietów, na tyle domyślny jeszcze jestem.. ;p

na SS zamieściłem pakiety jedynie z momentu kupowania zielonki. Prosiłbym o wskazanie mi, o który chodzi (ten do edycji)

charlie_xs.jpg

LINK do SS na wszelki wypadek

Opublikowano

@2UP moze nie jestes glupi ale nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

"Żeby kupić podwójne musicie zmieniać ID przy jakimś innym bósterku"

@Down pisalismy w tym samym czasie wiadomosc i mi chodzilo o toksycznego

Opublikowano

@UP moze nie jestes glupi ale nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

"Żeby kupić podwójne musicie zmieniać ID przy jakimś innym bósterku"

@UP ale ja chcę kupić RSB poza mhh ;)

@Edit

@UP aa, taki bajer ;p ale tak przy okazji, mógłbyś o mój wątek zahaczyć :> bo widzę, że ogarniasz to ;]

Opublikowano

Niepotrzebnie użyłem takiej przenośni.. wrzucę ScreanShot, to sami zobaczycie :)

Wszystko mam powyłączane podczas przechwytywania pakietów, na tyle domyślny jeszcze jestem.. ;p

na SS zamieściłem pakiety jedynie z momentu kupowania zielonki. Prosiłbym o wskazanie mi, o który chodzi (ten do edycji)

charlie_xs.jpg

LINK do SS na wszelki wypadek

w sequence pierwszy pakiet modyfikujesz ten z method POST

Opublikowano

Wszystko pieknie i dobrze dziala:) Osobiscie polecam google chrome jak dla mnie wygodniejszy jest :) Tak wiec niczego tu nie brakuje :) zaraz zaczynam zabawe z rsb i tak dalej :P

Tak na marginesie bialka chyba ma id 4 :) ale ja nie moge jej kupic:P

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Ehh!! nie wiem co jest grane ale jak robie jednym sposobem albo drugim to i tak za każdym razem kupuje mi jedną sztukę RSB i za cholerę nie mogę tego zmienić.Zna ktoś jakieś antidotum? dam +- jak kto woli.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się zmienić cenę rzeczy?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

klikam czerwony przycisk i pozniej zielonke ale nie wyswietla sie zadne ppm ani edit

co mam zrobic ?

Masz kliknąć ten przycisk i po kolei : - otwórz hangar

- wyświetlą ci sie " miliony " takich małych pasków

- klikasz ten z adresem twojego serva i index interal ( ma być oznaczony POST , po tym go rozpoznasz )

- no i zmieniasz ;)

PS : Noob , prosiłbym o tego tutka z bugiem na kredki ( jak byś wrzucił link czy coś ;)

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...