Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] RSB, EMP i inny shit poza MHH ( 100% DZIAŁA )

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to wyslij mi na pw jak to zrobic ok ??

Już lepiej byłoby tuta napisać :P (pisania tyle samo, a później nie byłoby "ja też chcę") :P

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

+ sporo wyłapiesz mi by się przydało bo ponad tydzień temu dostałem bana na full elitke ;/ 34 pp i częsciej grałem niż bota używałem !!

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Jak kredki wpłyną do mojego new clanu zobaczę czy działa dalej i wam napisze jak będzie działać tutka, ok?

Chodzi Ci o to że w klanie jest np. 300 mln. ty próbujesz wypłacić 200 mln, powtarzasz ten pakiet np. dwukrotnie i masz wypłacone 400 mln? Niedawno udało mi się zrobić tak że miałem 6k w klanie i wypłaciło dwa razy po 5k kredek, ale to tylko raz :/

Opublikowano

Charles google to jakiś program czy zwykłe google chrome? podajcie link jak to jakiś program

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

beznadziejny tut nic nie wiadomo o co chodzi jakies charles itp mozna jasniej?? a rsb sie kupuje za cene rsb czy za cene zielonki?

Opublikowano

Nie działa , bo nie dam rady kupić zielonki, bo przecierz mam 800k amo na składzie. Chyba ze cos zle robie.

Ja mam 1,9mln amo i all dziala;p

Wytłumaczę..

1. Otwieramy google chrome i logujemy sie D O,wchodzimy HANGAR --> SKLEP

2. Klikamy na rakietke plt-2021/2026 i wpisujemy ile ich chcemy kupić (to sposób jeśli maasz więcej niż 80k ammo a mało rakiet)

3. Na przycisk KUP klikamy PPM (prawy przycisk myszy) i wybieramy "Zbadaj element"

4. Na dole edytora kodu przestawiamy na zakładkę HTML i szukamy takiego kodu jaki podałem na niżej załączony screenie.

5. Nazwe "ROCKET" edytujemy na "BATTERY" .

6. Zmieniamy wyżej ItemID na takie jakie chcemy.

7. Edytor kodu zamykamy "X" i klikamy KUP, OK i kupione;):P

pzdr.

beznadziejny tut nic nie wiadomo o co chodzi jakies charles itp mozna jasniej?? a rsb sie kupuje za cene rsb czy za cene zielonki?

RSB kupujesz za normalną cene taką jak na MHH bo ceny ustalone są na serwie BP.

Nie baw sie żadnym charles tylko bierz albo Opera albo Google chrome. (przeglądarka musi posiadać edytor kodu.)

Jak kupić na google chrome napisałem troszke wyżej;)

post-379218-0-96527900-1318656413_thumb.jpg

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

@Up a co jeśli mam więcej niż 80 k ammo i 35 tyś rakiet na statku ? :D

Wtedy nie da się kupić już tego ammo poza mhh ?

EDIT : sprawdziłem na innym koncie gdzie nie mam zapchanej ładowni i działa hehe :D . Nawet nie używałem charlesa tylko google chrome.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...