Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Opłaca się używać Vip hacka na 1lt3?

§Rasta§

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i kto tu ku*wa czytać ze zrozumieniem nie potrafi .. są podawane argumenty ... przeciw... a że jesteś aż tak tępy i nie umiesz wywnioskować sam odpowiedzi z naszych postów .. to nie moja brocha .. Typek i nie obrażaj nas tu ...

W kogo jest to skierowane ?

Bo muszę wiedzieć czy dać ci bana za podjudzanie do flamewara ;]

9368_gold.png

Opublikowano

E tam opłaca się hacować na takim koncie co tam tyle grania pójdzie się jebać ale co tam to dla ciebie szybko wbijesz taki stopień jak zdołasz założyć 2 konto :) ( nie wiem ale mam takie wrażenie że do typa nic nie dociera)

Opublikowano

Tomek nie przejmuj sie chyba wszyscy tutaj mamy takie wrazenie a on jeszcze z pretensjami do nas ze nie czytamy ze zrozumieniem xD Chyba z 15 osob mu odradza to , podaje argumenty co i jak ale nie bo po co xD Dalej mysle po grzyba wogole on ten temat założył ? Oo Nie ogarniam typa :P ja osobiscie bym zamknal juz ten temat bo robi sie niepotrzebny syf, koles zrobi co uwaza za sluszne jego sprawa i strata konta. xD

% down !! xD

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Ludzie ja nie pytam Was o Waszą o pinie na temat hacków ,tylko czy Warto odpalić VIP-a na tej randze.. Czytajcie ze zrozumieniem!

jak byś pomyślał dobrze przez kilka sekund sam odpowiedział byś sobie na to pytanie ;)

ehh.:)

Opublikowano

suguhan podoba mi sie twoj post cala prawda ;) jedziesz na haxie a pozniej skil na cw marny :P Mialem kiedys takie konto wbilem csm i odpalilem sobie haxa na ft po 3 roundzie GM Hammer wbil do rooma i zbanowal mnie i ludzi co grali razem zemna. Teraz od 10 miesiecy gram na nowym koncie mam CPT 2 pelno permow fajny klan i skill i jestem z tego dumny co udalo mi sie osiagnac :P Nie polecam grac na haxie i tak dostaniesz bana ;]

-Ushio.png
Specjalista
Opublikowano

mnie zawsze wkurzają ludzie z hackami więc jeżeli mam podejrzenie to się przyglądam i żebyś używał przypuszczam że bym zauważył,

a wiem że jak masz hacka i Cie jadą to pewnie nie wytrzymasz i odpalisz tk lub aima a wtedy ban

i każdy Cie nagra z ogromną chęcią

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

W kogo jest to skierowane ?

Bo muszę wiedzieć czy dać ci bana za podjudzanie do flamewara ;]

Oczywiście ... że do Stworzyciela tematu...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Nie warto używać hacków na takim koncie.

Też denerwują mnie haxy. Tylko wczoraj złożyłem 5 raportów na hackerów.

Wbije taki na OMA bez elitki i nie można go kiknąć -_- .

Opublikowano

NIe.

-Szkoda permów.

-Jeden błąd BB.

-Raport ban

-Możesz potem to konto sprzedać , a jak haxa użyjesz to nie zabardzo.

..

Chociaż jak nie bd używał TK , Fly hack rapid fire i innych takich gównien tylko Chamsy to daleko zajedziesz.

Ale to nie znaczy że masz na publicu jechać.

Bo jest różnica public zostawia po chamsach 100% a vip 0% prawdopodobnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak juz chcesz uzywac to uzywaj opcji :

Aimbot - zmien odleglosc celowania na najmniejsza aby cie nie obkrecalo o 360 stopni bo na kill camie cie przylapia.

Chams - po prostu gps, ale jak zostajesz 1 vs 1 to nie idz perfidnie do kolesia tylko chodz byle gdzie ale patrz czy gostek idzie do ciebie..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...