Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum - Piękna Prawda

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na forum są dzieci niektóre naprawde zadaja głupie pytania lecz co z tego? Jako użytkownicy powiniśmy nawet im pomóc . Gdyby nie takie dzieci mielibyście połowe mniej postów więc jak temat wydaje wam sie głupi to w nim nie piszcie i tyle.Oczywiście bym wolał żeby tutaj były poruszane ważniejsze tematy no ale cóż musimy sie z tym pogodzić nic nie zrobimy.

Wszystko ma swoje priorytety niestety wszystko ma swoje wady zalety.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

tu nie chodzi o wiek.. tylko wkurwiające jest to że taka osoba chodź jej tłumaczysz napierdala dalej tekstami jak to zrobić w końcu piszesz te 100 jebanych postów w jednym temacie żeby takiej osobie to wytłumaczyć a na koniec ona dalej nie wie o co chodzi to najbardziej wkurwia... no ale cóż poradzisz na to...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

pozorom*

Masa jest takich ludzi, ale są wyjątki.

Znalazłem kilku takich na forum, i jest spoko.

Nie ma co rozpaczać nad ogółem, tylko wyszukiwać fajnych znajomych, a wtedy jeszcze bardziej będzie miało kontrast forum.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano
Przepuśćmy
przypuśćmy
W brew
wbrew
pozorą
pozorom

To tak w kwestii poziomu wypowiedzi... ;)

Ten temat nic nie zmieni - ci mądrzejsi zrozumieją sytuację, a ci, którzy stanowią problem swoim "życiem" na tym forum nie zrozumieją i nie będą chcieli zrozumieć, że to o nich właśnie chodzi.

Opublikowano

Niesamowita prawda, naprawdę o.O Nic o tym forum nie wiesz. Obrażasz 12 latków, a mówisz tak samo, jak mój poje*any kolega, lizodup FuBu, który ma 13 lat. Tak przy okazji: ja także mam dwanaście lat. Nie wszyscy to neosi. Co do tych "durnych" tematów: po prostu je pomiń -.- Co Cię one obchodzą? Nie podobają się, nie odpowiadaj. Po prostu.

Tak samo jak Zavetti uważam, że niektórzy "starsi" userzy są wcale nie ogarnięci właśnie.

BTW: kochany Panie Revlixie, obrażasz innych, jednak sam napisałeś coś takiego:

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM... Nie zamykać tematu!!!!!!

w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/454255-legalizacja-marihuany/page__st__40

o.O

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Jednak wygraliśmy, a Ty nic nie wiesz, jesteś zwykłym userem i tyle.

i tu jest dowód, że niektórzy <Ci wyżej postawieni> (KidModzi +) (Nie mówię, że wszyscy!), wszystkich innych mają w dupie.. bo to "zwykli userzy" -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...