Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum - Piękna Prawda

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem Revlix i na forum pełnie funkcję usera. I w tym wątku doświadczycie wrażeń przeciętnego użytkownika mpcforum.pl. Opowiem wam o hagemonii pełzającej od działu do działu, od tematu do tematu, od posta do posta która niszczy nastrój i przyjemność w pisaniu jakiej kolwiek treści. Zacznijmy więc bez zbędnego pitolenia.

Przepuśćmy, że jakiś 12 latek tworzy sobie konto (jakimś cudem mu się, to udało) taki osobnik kompletnie nie umie radzić sobie w jakieś grze czy z instalką cheata i zaraz założy jakiś durny temat na forum. Daje sobie rękę uciąć, że tak się stanie, jakby tego było mało taka osoba może doprowadzić do "dead'a" nie tylko w grze, ale i w real kiedy widzimy jej posty albo co wyprawia w np: grze online. Nie chciałbym być w skórze jego matki pewnie zmasakrował by ją, bo kazała mu iść na obiad. Pomijam fakt co by się stało gdyby miał siekierę pod ręką - biedna mamusia, ale cóż taki jej los.

Spójrzmy o czym piszę taki osobnik na forum

Wchodzimy więc do działu Pogaduszki - nie radzę wam nowym użytkownikom tam zaglądać jeśli chcecie utrzymać pogodę ducha, bo wala się tam najwięcej zasranych, że tak powiem noobów którzy nie maja IQ większego niż 40. Otwieramy pierwszy lepszy temat O!

"Let's play Nazwa ?"

http://www.mpcforum.pl/topic/457360-lets-play-nazwa/

Witam razem z kumplem nakręciliśmy let's play i nie wiemy jaka dac mu nazwe.

Są to takie przygoda typu JJayJoker

Pomocy !!!

Jeszcze niżej

"obróbka filmów"

http://www.mpcforum.pl/topic/457468-obrobka-filmow/

Witam,

chciałbym zapytać o jakiś dobry darmowy program do obróbki

video w celu nałożenia jednego obrazu na drugi.

Proszę o pomoc.

Jeżeli chodzi o 2 temat, to ile kosztowało by tego usera wejście na Google i wpisanie debilnej frazy w tym przypadku "program do obróbki video". Ludzie zlitujcie się! Codziennie gdy rano wstaje i otwieram ten śmierdzący dział, to muszę na, to patrzeć. Oczywiście znajdują się wyjątki lecz czasami nawet oni chcą porozmawiać z obcymi ludźmi o swoich sprawach prywatnych i życiowych. Rany...

Teraz chciałbym nadmienić jeszcze inną sprawę. Na forum panują wieczne układy pomiędzy userami albo sami z natury hejcą bez ustanku. Nie wiedzieć czemu, ale nawet gdy nie napisało się jakiegoś tematu przez tydzień spotykamy się z dziwną sytuacją dostawania wielkiego minusika w poziomie reputacji. Zdarza się, to nawet wtedy gdy napiszemy coś dobrego, mądrego i w miarę sensownego. Nie chodzi już o samo rozbawienie komentarzem, a ogólną treścią poważną. Użytkownicy tego typu, to "KochamBlondynki" czy"barej". Nóż się w kieszeni otwiera, a ręce opadają.

Na zakończenie chciałbym podsumować forum. Jak widać jest, to miejsce hagemonii, hejterstwa i miejsce dyskusji najgłupszych użytkowników w sieci. Bo wiem średnia wieku na forum nie przekracza 14 lat. W brew pozorą forum posiada także te dobre strony: liczne poradniki/tutoriale oraz ogromny zbiór wszystkich cheatów, botów i reszty, długo by wymieniać... Jeżeli wszyscy nauczyli by się z tego korzystać może pod czas upłynięcia roku mój kolejny dłuższy temat będzie bardziej optymistyczny. Wszystko w waszych rękach. (heh ile razy użyłem porównania ze słowem "ręka" xD). Niestety

Pozdrawiam!

Opublikowano

No i proszę, wkońcu się ktoś wypowiedział ale nie chodzi o to czy ktoś ma 12 czy 14 lat tylko czy jest dojrzały umysłowo ... ale resztę w 100% popieram

Opublikowano

Tak racja. Tok myślenia najważniejszy. Ale bądźmy szczerzy tym starszy tym mądrzejesz (o nowsze doświadczenia z resztą).

Opublikowano

Czemu nie zmieni? Może komuś właśnie da, to do myślenia. Piszą, a sami nie są lepsi -.-

Opublikowano

Userzy, których wymieniłeś na 95 % trafili na mpcforum.pl z google, a forum tylko w teorii jest o cheatach do gier MP. Bo mpc stało się bazą danych do gier online, cheaty zeszły na dalszy plan, przytłoczone problemami i poradnikami.

Od tego jest forum, zeby pomagac. Nikt Cię na forum nie trzyma, nikt z teamu moderacyjnego nie dostaje pieniędzy na moderowanie forum, pomagamy z czystej przyjemności, czasami zabicia czasu i nudy, podobnie jak 75 % userów.

Co do wieku. Nie wiem czemu się doczepiliście tego jak popierdoleni. Młodsi częściej mają problemy, więc starsi (o ile mogę tak mówic o sobie i innych) pomagają. Wiesz, czasami 13 latek jest bardziej ogarnięty od 16-17 latka.

Co do Minecraft. Zauważyłem, że każdy kieruje się *oryginalną* nazwą, która ma w sobie wyraz "przygoda, pixelowa, minecraftowa" itp itd. Nie można tego zabronic, ale bądź co bądź - wkurza mnie akceptowanie codziennie 10 filmów jak to dwójka dzieci z mikrofonami, których dźwięk zakłócany jest przez przedwojenne satelity ścinają drzewo i robią domek w skale.

Cóż, zalety demokracj (;

Opublikowano

W pełni się z tobą zgadzam Revlix. No ale szczerze, nic (niestety) taki temat/apel nie zmieni. Pobędzie przez parę dni na górze (może faktycznie dotrze co nie co do paru użytkowników), i to będzie na tyle. Przypuszczam że osoby przez które tak naprawdę powstał ten temat, nawet go nie przeczytają zważywszy na ilość tekstu. -.-

"... bo z wiatrakami się nie wygra"

32354141673387527780.png

Opublikowano

Thanks Captain Obvious.

Serio, Amerykę odkryłeś tym kolejnym debilnym tematem.

"... bo z wiatrakami się nie wygra"

Gimme flamethrower.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czemu nie zmieni? Może komuś właśnie da, to do myślenia. Piszą, a sami nie są lepsi -.-

Taa, zmieni. Na forum rozpocznie się bunt, a kokosz "wprowadzi" na forum demokrację, której tutaj nie ma. Wałęsa się znalazł ;D

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano
Na forum rozpocznie się bunt, a kokosz "wprowadzi" na forum demokrację, której tutaj nie ma. Wałęsa się znalazł ;D

W dupie byłeś, gówno wdziałeś - że się tak wyrażę. Teraz na forum jest demokracja.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno wdziałeś - że się tak wyrażę. Teraz na forum jest demokracja.

Buahaahahahahaahhahahaahaahahaahahaahahahahahahaaahaahahahahahahahahaa.

Chyba tylko jak masz rangę kid+ ;]

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

A od kiedy to demokracja polega na tym, że zwykły człowiek ma coś do powiedzenia?

Na forum jest demokracja, nie byłeś tu przed 2011 rokiem, więc nie wiesz o co chodzi.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Haha, może powiedz mi jeszcze, że razem z nami o tą demokrację na forum walczyłeś?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Haha, może powiedz mi jeszcze, że razem z nami o tą demokrację na forum walczyłeś?

O nic nie walczyłem, ale jestem na tym forum dłużej, niż Ci się wydaje :)

Hmm, chyba nie wygraliście tej demokracji xD

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Osoba mająca IQ < 40 nie powinna umieć czegokolwiek. Tym tematem niczego nie zmienisz. Wiek nie ma tu żadnego znaczenia.

@UPy

Walka o wolność i demokrację na forum - prawdziwi patrioci :O

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...