Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Szkoła i policja ;/

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuja ci zrobią

jeszcze jedno,czy jak mnie weznie pedagog szkolny zeby mu powiedziec to mowic ze to on podpalil i tak go nie lubie wiec wisi mi to czy sklamac ze nic nie wiem ?

Nic nie mów

lol, bo ktos wrzucil palacy sie papierek do kosza to policja odrazu? my petardami czasami kosze cale rozpierdalamy i nie ma zadnych wezwan ^^. po za tym czemu srasz przeciez to nie ty podpaliles O_o nie lepiej ustalic z tymi osobami co powiedziec a nie na forum sie pytac?

No już nie pierdol, metalowy czy kamienny kosz bombą nie rozpierdolisz.

Co najwyżej plastikową deske od ławki

Opublikowano

człowieku jeden dobry sposób pytają wiesz coś o tym mówisz nie... nie wiem nie widziałem proste nie sprzedaje się ludzi nawet tych których nie lubisz a później ktoś zapyta sprzedałeś kogoś? a ty co odpowiesz że nie? wyjdzie to najaw i wpierdol!!!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Weź daj se spokój.. Przeżywasz jak byś miał pierwszy okres xD

Lepiej wejdź i zagłosuj!!!!!!!:

http://www.mpcforum.pl/topic/455682-diss-makavelli-vs/

http://www.mpcforum.pl/topic/456976-dissoogranderoo-vs-kto-kolwiek/

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

jak nie masz dowodu od policji nie idz a jak oni cie przesluchaja powiedz jak bylo i powiedz kto to i nie baw sie ze bedziesz komus dupe chronil. nie ma co tez mialem sprawe z kradzieza ktora znalazlem i oddalem na policje byly zeznania i tyle;]

;]

Opublikowano

Powiem tak sam miałem kiedyś taką sytuacje.Zeznałem zeznania anonimowo tylko przy dyrektorce i policjancie i nikt nie wie co powiedziałem.Nic ci nie zrobią. To nie sąd nie będziesz mowil przy oskarzonym wiec nie bedzie wiadomo kto go wsypal.Mów prawde.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Spokojnie nic nie zrobią.

No chyba że sprawdzą twój komputer i zrobią przy okazji kontrole legalności :rolleyes:

Nie martw się

1330007971-U359964.png

Opublikowano

dostaniesz najwyżej pouczenie tak jak ja za trawke i w papierach nic nie mam na razie czystto jak masz kuratora to przypał

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Nie było mnie dziś w szkole,zadzwonilem do kolegi po lekcje pytam się co tam a on mowi ze mamy wezwanie na policje o:

Chyba tydzien temu kolega debil z klasy podpalil kosz tzw wrzucil papierek zapalony i tyle,nie chcial sie przyznac wiec niby szkola zadzwonila na policje i wszyscy ktorzy to widzieli maja wezwanie okolo 40 osob czy za cos takiego mzoe wbyc wezwanie na policje ?

Boje sie poniewaz nigdy nie bylem na policji mam 15 lat i wole miec czyste konto.Moga mi cos zrobic za to?

Czy oni np tylko strasza zeby sie przynal ?

ja koledze podbilem oko i rozcielem powieke (pierwsza solówka 14 lat) ale umorzyli bo bylem grzeczny ^^

nowe acc strielock275!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...