Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Szkoła i policja ;/

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było mnie dziś w szkole,zadzwonilem do kolegi po lekcje pytam się co tam a on mowi ze mamy wezwanie na policje o:

Chyba tydzien temu kolega debil z klasy podpalil kosz tzw wrzucil papierek zapalony i tyle,nie chcial sie przyznac wiec niby szkola zadzwonila na policje i wszyscy ktorzy to widzieli maja wezwanie okolo 40 osob czy za cos takiego mzoe wbyc wezwanie na policje ?

Boje sie poniewaz nigdy nie bylem na policji mam 15 lat i wole miec czyste konto.Moga mi cos zrobic za to?

Czy oni np tylko strasza zeby sie przynal ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

Weź już kurwa skończ tworzyć te pojebane tematy z jakże pojebanymi "problemami".

Gratulacje wypowiedzi,jak byś nie wiedział to forum i ten dział jest po to by pomagać lepiej idź do szkoły.

Nie bij mamo !

Opublikowano

Nudzi Wam się? Nie macie co robić? Najpierw podpalacie , etc. a później panika...myślcie 2 razy, zanim coś zrobicie, to może się bez policji obejdzie. :mellow:

Opublikowano

Nudzi Wam się? Nie macie co robić? Najpierw podpalacie , etc. a później panika...myślcie 2 razy, zanim coś zrobicie, to może się bez policji obejdzie. :mellow:

To jedna osoba podpaliła a my staliśmy 10 metrów od niego.

Nie bij mamo !

Opublikowano

A jak bym dostał to wezwanie to powiedzieć prawde czy powiedzieć ze nic nie wiem ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

Czyli tak jak ktoś napisał,żeby mieć wezwanie na policje oni musza osobiscie przyjsc do mnie do domu?

A jak coś napewno do pedagoga szkolnego pojde bo on zawsze sie pyta to powiedziec mu ze to on czy mowic ze nie widzialem ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

To oni mogą tak straszyć uczniów ? Bo Rok temu była inna sytuacja ale też mowili ze wezwanie na policje bedziemy mieć ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

Gdyby tak mieli wszędzie o wszystko wzywać policje to bym miał komisariat w szkole.Nic Ci nie zrobią.Policja w szkole to juz na prawda ostateczność

Opublikowano

jezu człowieku opanuj się gówno ci zrobią a jeśli jesteś konfidentem to zapierdzielaj tam i sprzedaj go... a jak nie to morda w kubeł i siedź cicho jeśli przyjdzie co do czego to nic nie widziałeś nic nie słyszałeś a teraz skończ takie pojebane tematy pisać bo jak to czytam to mam się chęć powiesić!!!!!!!!!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powinni dodać tutaj subforum "Trudne Sprawy" xD

@Top Jeśli nie przyjdzie ci listy z Policji na wezwanie to znaczy, że nie musisz iść.

A to ty podpaliłeś czy kolega przesłuchają Cię i to wszystko, będziesz miał konto czyste.

Opublikowano

jeszcze jedno,czy jak mnie weznie pedagog szkolny zeby mu powiedziec to mowic ze to on podpalil i tak go nie lubie wiec wisi mi to czy sklamac ze nic nie wiem ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

lol, bo ktos wrzucil palacy sie papierek do kosza to policja odrazu? my petardami czasami kosze cale rozpierdalamy i nie ma zadnych wezwan ^^. po za tym czemu srasz przeciez to nie ty podpaliles O_o nie lepiej ustalic z tymi osobami co powiedziec a nie na forum sie pytac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...