Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Motorowerowa

Buu..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche czyli ile?

Nie chce na jedzenie Hot Dogow przytyc. ;d

@

Ale mus to mus!

Chyba kupuje.

Napisane ma , ze ma komplet potrzebnych do rejestracji dokumentow .

Wiec chyba kupuje . Juz wiem dlaczego taki tani.

250 zloty zarejestrowanie ≠ tlumacz okolo 800 zloty.

Pzdr;]

Tak w ogole dzieki za ta dzienna meke bo Cie tak mecze, a Ty odpowiadasz. Dalem Ci juz limit plusow . Jutro tez bedziesz mial. Moze tak przez tydzien . ehhee

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poćwicz krzyżówki (zasada prawej strony), główne znaki drogowe typu ustąp pierwszeństwa, zasady udzielania pierwszej pomocy, i najlepiej poznaj troszkę budowę motoroweru.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Więc mówisz, że jazdę ogarniasz, to będzie tak:

-Poćwicz testy na internecie, masz pełno

-Jazdę zawsze można trenować, mimo, że potrafisz

-Ucz się znaków , chociaż tych najważniejszych

-Uczy się skrzyżowań...nie tak łatwo je ogarnąć.

-Podstawy udzielania pierwszej pomocy

-No i skoro chcesz, to możesz też tą budowę motoroweru ogarnąć, ale jak dla mnie jest to zbędne.

Opublikowano

Mi sie ta cena wydaje podejrzanie.

Poniewaz jest to dosc tanio, inne chodza po 7k . Niby pisze , ze ma dokumenty, ale moze nie miec wszystkich i co wtedy. Dupa :) Nie zarejestrujesz.

Jaka musze miec wyskosc na taka honde cbr 125?

Mam narazie 171cm oraz 13 lat. Slyszalem, ze tez trzeba miec troche sily zeby taka honde podniesc bo ona wazy ze 150 kg.

Eryk troche zmienilismy temat. Hehe.

Gówno prawda z tą siłą, jak miałem 13 lat i ze 180cm wzrostu to niedość, że już jeździłem w motocrossie na 125 cm3 w dwusuwie to ojca 300 kilogramowym VTX'em 1300 ruszyłem, jechałem i zawracałem się bez najmniejszych problemów. Po prostu są bardzo dobrze wyważone.

Nie kupuj w tak młodym wieku 125, bo podczas wypadku, w najgorszym razie śmiertelnym, obciążysz swoją rodzinę, dojdą do tego jaki to motor, kto go zarejestrował, i znajdą o nim każdą informacje. Jak już to lepiej kupić jakąś 50'tke i wsadzić w nią silnik od 125, który jest rzeczą wymienną więc nie powinni się do tego doczepić, tym bardziej, że możesz przespawać numery seryjne.

Co do kontroli to dzisiaj Policja robi niezłe jaja, w niemczech mają normalnie rolki i badają v-max, w polsce raczej sprawdzają niektóre podzespoły i glównie numery seryjne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...