Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Motorowerowa

Buu..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No możesz kupić tłumnik od motoru z większą pojemnością, lecz nie jestem pewien, czy to jakoś na motor źle nie wpłynie. To jest 50ccm...nie będzie Ci chodziło jak motor z pojemnością 600+....Na wszystko trzeba czekać. Jeżeli dźwięk Ci się nie podoba, sprawdź jak brzmi Zipp Pro 50...może będzie dla Ciebie lepszy.

Nie pisz postów pod postem, bo dostaniesz warna. xD

Opublikowano

Ale jak sie ma 50 zarejestrowana mozna dokupic silnik 125.. hehe

A 2x up. Hmm

Jakos TZR mnie bardzo przekonuje - pokazywalem wam wczesniej aukcje za 3.900zl.

Moze taki sobie kupie.

Jeszcze popatrze, bo sciagacz to ladne cacko :]

Jednak Zipp Pro 50 niezla jest, fajny wyglad, lecz i tak wydaje sie masywniejsza i szybsza TZR

Opublikowano

No z tego co wiem TZR, dużo osób poleca. Ty na zdjęciach mi RS'ke pokazywałeś - też ładna jest. Teraz , koniec sezonu więc dostaniesz motor taniej. TZR'ki ogólnie są drogie. Same nowe roczniki, nie ma raczej TZR'ek sprzed 2000 roku, jak Aprilie. Jeżeli chcesz 125 silnik, to Hondy CBR są....zajebiste - inaczej nie mogę powiedzieć, tylko są też troszkę drogie, ale opłaca się. Silnik chodzi bardzo ładnie...u Mnie w mieście jak zobaczyłem CBR 125, to myślałem , że koleś 600 jedzie :mellow: , dam Ci link, żebyś sobie obczaił to cacko ;d

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Honda+CBR+125&category=5557

Tutaj filmik, sam oceń.

http://www.youtube.com/watch?v=0djaA0qmAQc

Opublikowano

No ta akurat taniutka. Carbonowy tlumnik ma, jak się nie mylę. Jest w opisie, że ma inny tłumnik, co daje jeszcze ładniejszy dźwięk. Weź kupuj , a później do Mnie podbijasz ;d, naprawdę warto za tą cenę.

Opublikowano

to co na karcie rowerowej tylko jeszcze opcjonalne gadanie o tym , że motorower jest czymć zupełnie innym, trzeba bardziej uważać gdy się nim jedzie i... blablablaBLA. Myślę, że ci pomogłem

Opublikowano

Ouu, Warszawa. Myślałem, że jakaś mniejsza miejscowość. Więc licznik też do 120 byś mógł zmienić..zawsze pomoże . Nigdy nie wiadomo czy nie zatrzymają.

Opublikowano

Mi sie ta cena wydaje podejrzanie.

Poniewaz jest to dosc tanio, inne chodza po 7k . Niby pisze , ze ma dokumenty, ale moze nie miec wszystkich i co wtedy. Dupa :) Nie zarejestrujesz.

Jaka musze miec wyskosc na taka honde cbr 125?

Mam narazie 171cm oraz 13 lat. Slyszalem, ze tez trzeba miec troche sily zeby taka honde podniesc bo ona wazy ze 150 kg.

Eryk troche zmienilismy temat. Hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...