Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponowałbym biloga do matowych lodów co 1s bo 10min jest bes sensowne bo komu co 10min będzie chciało się latać do biologa albo stać przy nim te 10 min...w tym czasie 10min ani nie będzie opłacało się expić ani nic innego , a stać pod biologiem ? prosty rachunek na przykładzie zębów 10x10 + 10x tyle zębów, które były złe, więc trochę czasu to zajmie.. dlatego uważam, że te 10 minut jest głupim pomysłem bo na privach te pierwsze mijsie od biloga nie dają zbyt dużo(do matowych lodów bo za nie już jest przydatny bon).

Troszkę w tym prawdy ^^ lecz,jak dla 1 sekunda to całkowicie za mało,z powodu że by strasznie ułatwiło serwera,a ten serwer należy do Hard,Medium a nie Easy ... i myślę,że przynajmniej będziemy musieli poświęcić trochę na to czasu a nie w jeden dzień cały biolog ukończony;) Później narzekacie,że nudy i w ogóle,więc myślę że tutaj nie ma się co martwić ...

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6 skille są zrobione beznadziejnie, 6 skill daggera ma zbugowaną animacje i jest to słabe połączenie szybkiego i zasadzki, skil bodego jest za wolny, a skill mentala to fala mocy bez konia...

Opublikowano

6 skille są zrobione beznadziejnie, 6 skill daggera ma zbugowaną animacje i jest to słabe połączenie szybkiego i zasadzki, skil bodego jest za wolny, a skill mentala to fala mocy bez konia...

My Cię do gry nie zmuszamy.... nie chcesz grać na naszym serwerze.. to nie graj :<

PS. Quori nie ma zamiaru teraz wszystkiego zmieniać, bo komuś się coś nie podoba...

Opublikowano

My Cię do gry nie zmuszamy.... nie chcesz grać na naszym serwerze.. to nie graj :<

PS. Quori nie ma zamiaru teraz wszystkiego zmieniać, bo komuś się coś nie podoba...

No i dobrze niech zostanie tak jak jest..

Opublikowano

...

wiadome jest to.. że to nie jest opinia jednej czy dwoje osób.. tylko większości graczy..

Opublikowano

Pisząc moją opinie nie miałem zamiaru nikogo zniechęcać do gry na serwerze, a już na pewno nie chciałem obrażać teamu. Serwer zapowiada się bardzo dobrze i polecam go jak najbardziej mimo że nie podobają mi się szóste skille.

Opublikowano
ładnie sobie w kulki lecicie, ludzie sporo kasy wydawali na IS, i nic nie zostanie im zwrócone

zamiast pisać bezsensowne posty poczytaj co było pisane na naszym forum... ;s a nie pochopnie nas osądzasz...

Opublikowano

AHmm ;d to na starcie mnie nie bd ale i tak zagram ;d tylko prosze bez fejlaa ;P

Airo to porządna Marka <lol2> nie ma takiej możliwości jak fail na starcie ^^.

Opublikowano

nie zagram na tym serwerze gdyz

po pierwszych dniach gm zaczal plakac ze gra u niego zbyt malo graczy, czesc graczy powbijala wysokie lvle po czym gm wprowadzil expowisko gdzie szlo dobic w pol godziny ten lvl na ktory wczesniej trzeba bylo expic z 8h jesli znow maja odwalic cos takiego to ja podziekuje

Opublikowano
nie zagram na tym serwerze gdyz

po pierwszych dniach gm zaczal plakac ze gra u niego zbyt malo graczy, czesc graczy powbijala wysokie lvle po czym gm wprowadzil expowisko gdzie szlo dobic w pol godziny ten lvl na ktory wczesniej trzeba bylo expic z 8h jesli znow maja odwalic cos takiego to ja podziekuje

Ktoś Ci każę grac?

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

bojowiec na start.

mozna zrobic militara , w jaki sposb tego nie wiem. Wiem ze jest kraina małp , czy jakos tak tam dropia medale jak ktos che pro kunia ;D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ooo, to chociaż się będzie łatwiej biło metki ^^

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

@Up. Racja.

Chciałam zapytać jak to będzie ze skilami, w prezentacji nie znalazłam, może było już takie pytanie, jednakże jak to z kamykami duchowymi będzie?

Pozdrawiam.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

@Up.

Lepiej dłużej poczekać, niż jakby miał wyjść z tego jakiś niewypał : )

Niech dopracują : )

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...