Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja polecam.

Serwer nie jest ąz tak trudny jak moze sie wydawac. Te kilka godzin więcej an metkach itp wcale nie psuje tak zabawy , bronie na 30 łatwo zdobyc wystarczy wiedziec jak , po becie juz wiem ;D.

zwoje TP jak koledzy pisali przeciez mozna łączyc ! te 2-3 kratki w EQ was nie zbawią ... tylko ze POLSKA jest leniwa ^^.

Serwer zaje..fajny ^^.

Polecam beta Tester Phineash i jego drop Ferb ;D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

No dobra, tylko nie zamykaj serwera z powodu braku pieniedzy(zysku) z niego:)Ale durny FMS, mozesz dodac:)HARD'y (Medium jeszcze ujdzie) nie na dzisiejszych metinczyków:>

Rozwalenie 2 - 3 metków max na 35 poziom to dla Ciebie coś trudnego?

PS. Jak szczęście dopiszę to można nawet za 1 razem dropnąć broń na 30 poziom :<

Opublikowano

Ann? ;p

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

po 1

"... POLSKA jest leniwa" - no właśnie, wiec trudno dodać te opcje tp, aby nie łaźić na na koniec lasu, robic 200x zwoji i łączenie je później? i tak z kilkoma lokacjami

po 2

drop fms z metków można by zastapić czyms bardziej pożytecznym, jak dłonie krytyka, pomoce boga smoków, rosy itp

po 3

tak jak napisał "CiągleZapominam", zeby nie było później płaczu o małą ilosc graczy i zamykaniu serwera

bedziecie moze mieli te z 200 osób online na starcie i przez weekend, ale później jednia szkoła, drudzy praca, a trzeci będa grac, przez co wbija wyzszy lev i tamci sie zniechęcą (każdy chce być w 1 w czyms, jak nie w topce to ubicie ripera, czy posiadaniu truciaka), tak wiec zostanie te z 50 osób w godzinach 15-24 ***zaraz bedziecie pisać, ze ja płacze o topke itp. takze mówie odrazu, że ja gram tylko w weekendy, także tylko sprawdze serw, a jak sie spodoba to poświecie z 1-2h w dni powszednie***

po 4

odniosę się jeszcze do postu "CiągleZapominam", teraz ludzie nie chce PL w priv, a Ty Quori jak chcesz harda to polecam US lub SG, bo jak widze to próbujesz się spełnić tworząc priv,a medium bo chcesz mieć ludzi, bo chetnie byś zrobił hard, ale na tym kompletnie było by mało ludzi,

ludzie nie mają dużo wolnego czasu to szukaja łatwych priv, aby zrobic szybki wypad na bossa, pvp, czy wojne krolestw,

po 5

po raz setny Ci mówie, chcesz mieć ludzi? popatrz na diamond

bo nawet niemiecki priv pvp, gdzie dostawałeś 152lv i kase, a stale i bronie 65-75 w sklepach, eqpiki samemu sie robiło, i wtedy ludzie mieli frajde bo zrobili eq dobre, skille P, staty max i leca grupa na bossy po ulepszacze na epiki, a nie monotonnie wbijaja te levele na Bo i v2 ;x bo to się znudziło graczom,

po 6

przy okazji naszła mi myśl, ktora powinna torche zachecic ludzi:

ostatnio powstaja nowe mapy, dlaczego z nich nie zrobisz expowisk nowych? podmieniłbyś zamiast doliny, pustyni, v2 na nowe mapy nieznane dobrze graczom, i z nowymi moobami (nawet ja moge wyciagać npc z innych mmo, to wasz team tez nie powinien)

np.

- 30-35 max by sie wbijało w m2, pozniej zamiast doliny to wsadzić nowa mape, z ciemnymi teksturami (Wymarła Polana) i dac tam jakies koscio tupy czy zombie itp, gdzie by sie wbijało z 50lv

- i next mapa, gdzie exp dobry leci tylko od 45-50, i tu jakas "śłiiitaśna" mapa (Little Pony) konie gracyz zrobić jako nowe mooby pomalować na różowo, biało z jakimis teczami, ;d < ten pomysł tak dla humoru i oryginalności >

Opublikowano

@Quori

tylko probuję Ci wytłumaczyć na czym grają teraz ludzie, przykładowo Ethana, taka miałą być super, pograli jakiś czas i sie im znudził bo graczy było po 5 osób na krolestwo i serw padł z miedzy innymi powodu małej ilosci graczy (admin jakby chciał by go zrobił, ale uznał, że nie ma sensu dla tylu graczy), serwer masz dobrze przemyślany, ale żeby grało na nim sporo osób to wymaga troche poprawek

tak czy inaczej, powodzenia z serwerem (to nie ironia)

@Mentalista

a czy ja pisałem o wprowadzaniu hwang czy cos? i nie o kolorwaniu doliny tylko wprowadzeniu w jej miejsce nową mape (odpowiednią dużą) pisze tylko o nowych mapach gdzie expi sie na tych srednich lv, do systemu zbroji i broni nic nie mam, Quori to dobrze przemyślał, chociż ja bym dodał jeszcze po jedynem epiku dla broni 75lv, broń by była do expa, no chyba ze ten 120lv bije sie w atlantydzie ;p to nie trzeba

@Rean

raczej ty ogarnij downa... nic do ciebie nie pisze a sie plujesz dzieciaku do mnie

ja nie pisze zeby to byl serwer 4fun, tylko z przewagą medium i nowościami w expie(mapy, mooby), a nie w pvp(czyt. nowe epiki)

Opublikowano

Każdy ma inny gust, ja osobiście expić nie lubię,

mam dość serwów na których jest 1000 broni, 1000 zbroi, 250 lvl w tydzień oraz ten zbędny 6/7 bon itd.

To ma być metin, a nie jakieś "pokemoniaste" wydziwienia.

Ludzie grają na tych 4funach tylko nie wiem po co, wszystko ma się na nich w góra tydzień.

Lether, co do Ethany był to naprawdę ciekawy serwer, postałby dłużej, gdyby nie ta mało ogarnięta administracja mająca bardzo nikłe pojęcie na temat metina : )

Ten serwer przypadł mi do gustu, a prezentacja bomba.

Mam nadzieję, iż wypali.

Zagram na pewno.

Pozdrawiam.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Wcześniej napisane było, iż zwoju powrotu statusu nie będzie : ) Ani w NPC, ani w IS.

I dobrze, po co komu pseudo wp'ki : )

Opublikowano

Co do klienta to wrzuci się może do 21.... z moim netem to masakra wrzucać coś co waży 750mb...

No ale przynajmniej będziecie mieli 2 dni na pobranie ^^.

Opublikowano

zmienieliscie cooldown 6 skilla? bo woja body 6skill na wiekszosci serwerach ładuje się 30s, co robi go mało opłcalnym skillem do robienia na poczatku

@Rean

mi to obojetnie czy bedzie zwoj, bo jak ktos nie umie expic BM, to nawet jak zmieni z WP na BM nie bedzie umiał grac

@Quori

to dobrze, ale to co piszesz to przy każdym nowym priv mozna usłyszeć,

nowe mapy sa na wiekszosci priv, ale na lev 90+ a nie na 30lv, czy 50lv, gdzie z samej ciekawości by weszło o wiele wieciej osób

a kto bedzie chciał wbijać ten 100lv powiedzmy zeby tylko wejsc na mape i ją obejrzeć

Opublikowano

Dajcie już spokój, z tymi docinkami, ew. załatwcie to sobie na prw.

Polecam serwer.

Pozdrawiam.

Opublikowano

I teraz sugerujesz, że nie umiem grać Bm ?? i poco znów się zaczynasz ale potem mi napiszesz,że to ja się do Ciebie przyczepiam... A jak byś chciał wiedzieć to umiem grać Bm

A ja umiem napisac irytujący komentarz, który jest prowokacją abyś na niego odpisał (Lether też posiadł taką moc).

@topic

Zastanowiliście się nad "równością" pomiędzy klasami ? (soczek, roski na magię :x).

Opublikowano

KLIENT:

http://www.multiupload.com/B0H7945HQR

@Down

Przecież serwer rusza w piątek... 7 Października ^^.

PS. Proszę zacząć pobierać naszego klienta... żeby nie było później płaczu, że nie możecie wbić na serwer

bo nie macie naszego klienta :<

Opublikowano

A ja umiem napisac irytujący komentarz, który jest prowokacją abyś na niego odpisał (Lether też posiadł taką moc).

Czy ja mówię, że nie umi grać następny się znalazł jak Lether przestał i wynormalniał to następny zaczyna...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

99847755895801461216.png

http://www.multiupload.com/B0H7945HQR

@ZagajQ

Bardzo się cieszę ^^.

PS. Proszę zacząć pobierać naszego klienta... żeby nie było później płaczu, że nie możecie wbić na serwer

bo nie macie naszego klienta :<

Opublikowano

aha Shield znowu zjebał... ;s będziecie musieli pobrać łatke do tego clienta bo oczywiście wrzucił nie to pc i pc2 co trzeba -,- więc chyba ja sam już wam zrobię tego clienta... albo launchera

Opublikowano

Hym, pierwszy raz widzę, aby w cliencie był dźwięk "dostępności" itd. z gadu gadu D:.

"available" :3.

No to ja już przygotowany do gry jestem, teraz tylko nas nie zawiedźcie.

Opublikowano

Proponowałbym biloga do matowych lodów co 1s bo 10min jest bes sensowne bo komu co 10min będzie chciało się latać do biologa albo stać przy nim te 10 min...w tym czasie 10min ani nie będzie opłacało się expić ani nic innego , a stać pod biologiem ? prosty rachunek na przykładzie zębów 10x10 + 10x tyle zębów, które były złe, więc trochę czasu to zajmie.. dlatego uważam, że te 10 minut jest głupim pomysłem bo na privach te pierwsze mijsie od biloga nie dają zbyt dużo(do matowych lodów bo za nie już jest przydatny bon).

beztytuuacf.png

Opublikowano

Tez mam limit i co ? 3gb miesiecznie ... to bardzo malo.

Poczytaj komentarze , popatrz SS , moze ktos video zrobi. Mogles również grac na becie. Ja gralem serwer jest super.

wlasnie pobieram clienta , mam nadzieje z wiecej juz plikow nie bedzie trzeba pobierac prócz tych pc.

Edit :

aha Shield znowu zjebał... ;s będziecie musieli pobrać łatke do tego clienta bo oczywiście wrzucił nie to pc i pc2 co trzeba -,- więc chyba ja sam już wam zrobię tego clienta... albo launchera

piszesz tu o plikach PC a ta łątka ktora dales potem to sa pliki icon epk i eix. Pomyłka w poscie czy pomyłka w uploudzie ?

Client działa ;D tylko odblokuj zakladanie kont odpal serwer i gramy ;D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...