Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział]Underground DarkOrbit

Gość Maxikk

Underground  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta? ten dzia?

• Tak
      13
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchaj ja listy żadnej nie wstawiałem i tamtej listy nie biorę pod uwagę zarządzać działem powinien modek z do i on powinien wybrać osoby.. a nie ja..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

poszkodowani? ty człowieku myślisz? ciebie chyba całkowicie popie(ścił prąd) jeśli myślisz że ja bugi na publiczne forum będę wstawiał i po kureew*** 2 dniach już będą zablokowane? taki masz mądry tok myślenia a ty sekhmet mówisz o wywyższaniu się a kto się tak hełpi swoimi tutkami które mogę sobie w ***** wsadzić :)

Pytałeś się co zrobiłem dla forum to pokazałem, a teraz mi to wypominasz?

Jak tak bardzo chcesz to zrób swoje forum.

Serio jesteś dziwny, jeśli ktoś jest przeciw Twojemu pomyśle to go wyzywasz?

P.S. Gdzie ten filmik z ubijaniem golców na DMG Hacku? Czyżbyś się okazał oszustem?

Opublikowano

@up

Dokładnie. Najlepiej niech założą swoje forum i permy dla wszystkich (z tego forum) na mpc i po kłopocie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a czy w metinie macie jakieś bugi których nie chcecie umieszczać? zapewne nie no widzisz a my mamy i chcemy mieć taki dział i po drugie nie ja pisałem listę gdybyś umiał czytać zauważył byś to

W takim razie nie umieszczajcie.Ja was o to błagać nie będę.

Zresztą MPC chyba po to powstało, żeby cheaty itp. były dostępne dla każdego zainteresowanego. Gdyby było inaczej, na forum trzeba byłoby się zarejestrować wysyłając SMSa.

Opublikowano

kolego up darkorbit to nie metin tutaj bugi są usuwane z dnia na dzień i nie możemy ich umieszczać publicznie aby nie zostały usunięte po 2 dniach....

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jak narazie zaczyna się flamewar ;P lepiej poczekajcie na wypowiedzi innych uzytkownikow / modow/adminow i wtedy zacznijcie coś myśleć

Opublikowano

Nie ta tyle zaczyna sie flame , o ile wypowiadaja sie tutaj osoby , ktore nie maja najmniejszego pojecia o Dark Orbit.

To nie jest metin , to nie jest Shayia , to nie jest inne gówno ... tutaj support tejże gry zagląda codziennie głodnych nowych bugów. Gdy już coś znajdzie , odrazu sla do niemieckiej centrali i buga tyle widzieli...

Opublikowano

Czytałem i czekałem aż się uspokoi. Gdzie nie gdzie przyznam się, że nie miałem styczności z DarOrbit i nie wiem co dla tego działu jest najlepsze. Osobiście już nie wiem o co Wy się kłócicie. Władza? Zachowanie? Wywyższanie? Nie interesuje mnie to.

Prosiłbym aby autor tematu podał na chłopski rozum czego by chciał.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

chciałbym aby to sub-forum zostało utworzone z tego względu iż w darkorbit są bugi których publicznie się nie umieszcza z tego względu iż support oraz bigpoint szybko je blokuje a jest wiele osób które takowe bugi znają dlatego chcemy aby to sub-forum zostało utworzone gdzie moglibyśmy się dzielić takowymi bugami pomiędzy sobą...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proste pytanie, po co.

Nie chcecie by bugi były spatchowane, to trzymajcie dla siebie.

A teraz podam wam prawdziwy powód, dla którego ma powstać to UG:

Autor liczy na specjalną rangę, wywyższanie się, po to by podnieść sobie samoopinie.

A jak to wpłynie na dział? Każdy nowy wejdzie, zobaczy iż forum jest puste,

jedyne co jest na publicznym forum, to pare programów z google, oraz

wywyższających się userów z UnderGround.

Czytałem i czekałem aż się uspokoi. Gdzie nie gdzie przyznam się, że nie miałem styczności z DarOrbit i nie wiem co dla tego działu jest najlepsze. Osobiście już nie wiem o co Wy się kłócicie. Władza? Zachowanie? Wywyższanie? Nie interesuje mnie to.

Prosiłbym aby autor tematu podał na chłopski rozum czego by chciał.

Drogi Mou, chcę ci powiedzieć, iż takie UG, raczej kiepsko wpłynie na dział.

Napewno pamiętasz tą liczbę nieporzebnych tutoriali do usunięcia, tony spamu?

Dodatkowo Piotreks34 reklamował na 1 stronie swoje forum, czy nie powinien dostać bana :)?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

up nie zależy mi na opini i randze ... a po to jest modek w dziale darkorbit a by te tony spamu :) ogarniał ^^ i jaką masz pewność że dział będzie pusty?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Z tego powodu, że za czasów mojej kadencji jako globala zajmowałem się poniekąd działem Dark Orbit pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze.

DO z tego powodu, że przez długi czas było zaniedbywane stało się dziwnym, specyficznym miejscem. Pewnego rodzaju strefą bezprawia i prawa silniejszego.

To nie jest dobra prognoza. Często widziałem sytuacje w, których ktoś publikujący jakiś bug, obejście etc. był równany z błotem i za pomocą niewyszukanej perswazji "przekonywany" o konieczności usunięcia w/w.

Nie jest to zjawisko pożądane i jeśli DO dalej nie wyjdzie z ery "mam ale nie dam" to od razu możemy zmieniać nazwę działu na Kosz.

No bo po co na forum miejsce w którym za publikacje czegokolwiek zostaniesz natychmiastowo zlinczowany?

dlatego chcemy aby to sub-forum zostało utworzone gdzie moglibyśmy się dzielić takowymi bugami pomiędzy sobą...

Wprowadzenie UG o co walczy założyciel tematu jest kolejną próbą dzielenia na "lepszych i gorszych". Tylko jakim prawem? Member memberowi powinien być równy!

Idea ta uparcie kojarzy mi się z pewnym mało popularnym panem z wąsikiem, który też taką głupią segregację zaaranżował.

A teraz przyjmijmy, że Wasz "plan" został zrealizowany i pozwólcie, że zaprezentuję krótką scenkę.

Pewna osoba wklepuje w google frazę

• cheaty darkorbit
  • bugi darkorbit

O! Za sprawą dobrego pozycjonowania wchodzi na mpcforum.pl i co widzi w dziale interesującej go gry?

Otóż pustkę i bzdety których mógł się dowiedzieć równie dobrze na oficjalnym forum gry.

Ba! Może nawet tam dostał by lepsze porady etc. bo na mpc subforum nie ma zbyt wielu postów.

A co jest powodem takiej sytuacji? To, że "mam ale nie dam" zakotwiczyli w UG i nabijają się z reszty.

Dzielcie się dalej w kryteriach 2k11, 2k10, a daleko zajdziecie.

a czy w metinie macie jakieś bugi których nie chcecie umieszczać?

Albo coś jest ogólnodostępne, albo nie ma tego wcale.

Nie ma lepszych i gorszych.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...