Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział]Underground DarkOrbit

Gość Maxikk

Underground  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta? ten dzia?

• Tak
      13
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcieli byśmy jako użytkownicy forum a także gracze darkorbit utworzyć dział Underground do którego mieli by dostęp nieliczni dzielili byśmy się tam bugami które były by znane tylko nam członkom tej grupy a także chcielibyśmy uwolnić się od spamu i zbędnych tutków typu jak kupić lf1... myślę że to się przyda a także zrzeszy użytkowników będących w tej grupie... propozycja wyszła od piotrka ja ją tylko umieszczam w odpowiednim dziale...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

moim zdaniem bo to bezsens na forum z 5 6 osób się nadaje do takiego forum to po 1 po 2 kto wybierze te osoby co będą w tym ungergroundzie ty maxxik się tam nie nadajesz jak i kilku innych z twojej listy a z tym co pisał sekhmet w tamtym temacie zgadzam się w 100%

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

a czy ja napisałem że ja chce decydować tlyko kto będzie decydować to po 1 po 2 liste pisałeś w temacie w dziale dark orbit po 3 nie ma sensu takie coś kiedyś tak zrobili i ciągle członkowie underground-u pisali co to my nie mamy w metinie czegoś takiego nie ma to czemu ma być tak w tym dziale ? chcecie undergroud to sobie własne forum zróbcie ...

Opublikowano

a czy w metinie macie jakieś bugi których nie chcecie umieszczać? zapewne nie no widzisz a my mamy :) i chcemy mieć taki dział i po drugie nie ja pisałem listę gdybyś umiał czytać zauważył byś to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem wam tak : my wam łaski nie robimy ,że chcemy aby był dział był bebz spamu miał wiecej bugow i tutow. Jeśli wy tego nie chcecie , minusujecie mnie w moim temacie , to nie !!

Ja zarzuciłem luźną propozycje odrazu wyskoczył sekhemet. Dlaczego ty nie ? Nie chcemy by byłt tuty na siłę , tak jak to robiles. Przepraszam , ale to tylko fakt jak tam ktos napisal ze ekipy nie umiemy dobra , to oznaka ze nie umie czytać !! wyraźnie napisałem iż pare osob pominąłem w tym metin ...

edit: Prosze o niewypowiadanie sie tu osob(w tym hwdk) nie mających najmniejszego pojęcia i wtyk w dziale dark orbit.

edit: Możemy zrobić inną liste skoro wam nie pasuje , nie wiem kto i co. Jeśli chcecie wiedziec to mam tuty itd... i o dark orbir wiem wiecej niz jacys tam snobki ;)

Opublikowano

hwdk kim ty w ogóle jesteś?? To nie metin... Tu bugi naprawia się z dnia na dzień -.-

@edit: tak jak up. Skoro bugów nie chcecie to do widzenia.

I co Grunwik zrobił oprócz tego, że to mod??o.O

A ty Sekhmet, widzę tylko ze 2,3 Twoje przydatne tutki... (nie mówię, że sam mam nie wiadomo jakie tutki....)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

tak nie wiem kiedyś już był underground ciebie wtedy raczej wtym dziale nie było i wszyscy robili tutoriale na siłe byle by się tam dostać w każdym temacie było że my to w undergroundzie mamy wszystko itp dlatego moim zdaniem to jest bezsens przecież to forum publiczne nie prywatne jak tak wam zależy kontaktujcie się na gg lub zróbcie sobie forum a z tym że to forum o cheatach owszem ale to chyba nie oznacza że trzeba robić prywatne działy czy subfora

Skoro wy wszyscy jesteście tacy obcykani w wszystkim to zróbcie własne forum a nie jak ktoś się wypowie to odrazu już bulwers

Woogle kim ty piotreks jesteś że będziesz mówił domnie lub innych co są na nie żeby się nie wypowiadali ja nic nie zrobiłem w dziale dark orbit i nie mówie że zrobiłem ale ty zachowujesz się jak byś był bóg wie kim na forum wrzuciłeś kilka tutków które były do niczego nie potrzebne a się plujesz

Opublikowano

słuchaj chcemy aby powstał ten dział dlatego że bugi w darkorbit są naprawiane non stop nie ma tak że jest jeden i zostaje na zawsze damy bug publicznie to go usuną a zauważ że support darkorbit też ma konta na tym forum..

@edit

zapomniałem dodać że będziemy panować nad działem i nie pozwolimy na robienie tutów aby dostać się do działu trzeba będzie złożyć aplikacje + dać jakiegoś buga nie ma wstępu za tuty...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To nie lepiej jak będziecie się wymieniać na gg ? bo kiedyś był underground i ciągle był spam i szpan kto jest w undergroundzie a kto nie

Z mojej strony

Opublikowano

@edit

zapomniałem dodać że będziemy panować nad działem i nie pozwolimy na robienie tutów aby dostać się do działu trzeba będzie złożyć aplikacje + dać jakiegoś buga nie ma wstępu za tuty...

Aha... Czyli ty jesteś "vip" i decydujesz kto ma być w dziale a kto nie? To i ja jestem na nie ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

słuchaj chcemy aby powstał ten dział dlatego że bugi w darkorbit są naprawiane non stop nie ma tak że jest jeden i zostaje na zawsze damy bug publicznie to go usuną a zauważ że support darkorbit też ma konta na tym forum..

@edit

Lol...gdyby ktoś odkrył jakiegoś buga już by leciał na mpc ...

Ja mam wrażenie, że chcecie zrobić taki dział żeby wyłudzać bugi .

"Zapraszamy do szeregów ug ! Mamy pełno bugów do gry darkorbit . Między innymi :

Blablabla

blabla

Jeśli masz jakiegoś ciekawego buga pisz ! "

A później :

"Przepraszamy ale ten bug już mamy"

Albo coś ...

Opublikowano

słuchaj kilka postów up kolego nie jestem wodzem i nie będę wybierał a słowa "będziemy panować nad działem" uznajesz za moją władze? ten temat dotyczy ludzi z darkorbit a nie jakichś innych działów typu syf via www czy metin2.. to jest dla nas graczy darkorbit kolega 2x wyżej znam bugi których tu nie ma i nie będzie ;) i jestem w ug epvp i jakąś tam nie dzieją się takie rzeczy więc dlaczego mają się dziać tutaj?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

słuchaj kilka postów up kolego nie jestem wodzem i nie będę wybierał a słowa "będziemy panować nad działem" uznajesz za moją władze? ten temat dotyczy ludzi z darkorbit a nie jakichś innych działów typu syf via www czy metin2.. to jest dla nas graczy darkorbit kolega 2x wyżej znam bugi których tu nie ma i nie będzie ;) i jestem w ug epvp i jakąś tam nie dzieją się takie rzeczy więc dlaczego mają się dziać tutaj?

Na forum mam prawo do głosu, więc jak coś Ci nie pasuje to po prostu wyjdź. Porównaj DO do Via WWW lub Metina i zobacz gdzie jest większy syf (stare tematy itp.)... Widać na pierwszy rzut oka, że w DO!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a co się mnie czepiasz o tematy wybacz ziomek ja kid moda nie mam żeby moderować tam :) a twoje działy mnie nie obchodzą i tak poza tym ten temat jest po to aby było miejsce dla osób które szukają tych bugów a nie tylko ich używają i dlatego chcemy ten dział

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aha... Czyli ty jesteś "vip" i decydujesz kto ma być w dziale a kto nie? To i ja jestem na nie ;)

Dokładnie...

Zrobiła się na forum elita, i się wywyższają.

Idźcie sobie na swoje forum i tam się ryjcie w ziemie ile chcecie.

Myśli koleś "nic nie zrobiłem, ale dam ten pomysł to będę Bogiem działu UG DarkOrbit"

Pamiętacie jaki był syf kiedy był dził UG?

Ludzie spamowali oczywistymi tutami byle się tam dostać, ludzie z UG pisali "mam ale nie dam", "jest w UG" etc.

nie

P.S. Co do listy brakło mi osób które coś zrobiły, dodałeś tylko swoich znajomych.

Co z takimi osobami jak Kuleczka NoobKiler, metin, Kamel i arrek? Dodatkowo kilka innych osób.

Jak chcecie sobie róbcie, Wy będziecie zadowoleni a normalni userz'y będą poszkodowanie.

Cya!

Opublikowano

poszkodowani? ty człowieku myślisz? ciebie chyba całkowicie popie(ścił prąd) jeśli myślisz że ja bugi na publiczne forum będę wstawiał i po kureew*** 2 dniach już będą zablokowane? taki masz mądry tok myślenia a ty sekhmet mówisz o wywyższaniu się a kto się tak hełpi swoimi tutkami które mogę sobie w ***** wsadzić :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ludzie uspokójcie się :/ maxikk mówisz że robicie ug, róbcie sobie, kilka osób wyraziło swoje opinie, jeżeli nie zrobicie tu to sobie zróbcie własne forum tak jak kamieniarz, czy szymon , po jaką cholere spamujecie tutaj, mnie nie ma na tamtej liście, dodałem kilka tutków , jakiegoś buga czy dwa też wstawiłem, nie jestem jakoś specjalnie zawiedziony czy zły ale nie wymieniliście sporo osób które coś wnoszą do działu

nie jestem ani na tak, ani na nie. nie obchodzi mnie to po prostu i tak prędzej czy później ktoś to wrzuci na ogólne forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...