Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ammo boxy

Pusiux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zależy czy kupujesz ammo boxy w grze czy na G1 :) .

Jeżeli w grze , to bez posiadania 6slotu będziesz miał boxy na slocie :) .

Na G1 powinien Ci się wyświetlić komunikat że nie masz 6slotu .. Bynajmniej kiedyś tak było ;3 .

Szadoł , Nabijaj ! ;3

Edytowane przez seb687

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Widzę że nikt nie umie angielskiego :) Przetłumaczę wam co pisze: 6 slot zostanie odblokowany jeśli zakupisz jakiś exkluzywny przedmiot....

Nie ma znaczenia gdzie kupujesz np. flashe czy miny..... w w IT czy w MP dostaniesz go z chwilą kupienia przedmiotu na 6 slot ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zależy czy kupujesz ammo boxy w grze czy na G1 :) .

Jeżeli w grze , to bez posiadania 6slotu będziesz miał boxy na slocie :) .

Na G1 powinien Ci się wyświetlić komunikat że nie masz 6slotu .. Bynajmniej kiedyś tak było ;3 .

Szadoł , Nabijaj ! ;3

Jak nie jesteś pewien to lepiej nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Tak jak już napisałem nie trzeba kupować 6 slotu ponieważ przy zakupie eq na 6 slot dostajemy go gratis.

btw. nie nabijam postów tylko udzielam sensownych odpowiedzi w przeciwieństwie do ciebie i nie minusuj mnie kidzie...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jedni kłamią, a drudzy mówią pół prawdy. Chyba 2 osoby powiedziały prawdę. Wiem bo kupowałem adrenaline 4 dni temu. Jeżeli masz premke (nieważne jaką) i kupujesz w item shopie (w grze) to dostaniesz 6th i tak samo jest w marketplace (na stronie). Nieważne gdzie kupisz i tak dostaniesz ten 6th slot. A Change 6th slot jest po to, że jak masz na przykład fleshe i adrenaline to możesz założyc na siebie to i to. Przy wciśnięciu 6 wyskoczą Ci np. fleshe, a gdy klikniesz drugi raz wyciągnie Ci adrenaline :). Zaufaj mi bo jestem na bieżąco z warrockiem, a mam doświadczenie bo gram od bety. Kupuj i się nie przejmuj :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez dawidsj

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Jak kupisz Ammo Boxy to już będziesz miał 6th. Slot A tak jak UP napisał 6th.Slot change jest tylko po to że możesz mieć jednocześnie MedicBoxy i Flashe na 6 slocie.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...