Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonMT2.PL [Dedyk]

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server dno , grałem , wbiłem 85 lvl i podziękuję . Bony do dupy , wchodziły po jakieś 16 % i inne tego typu rzeczy , wieczne restarty , gówno dające eventy na których wywala na dt a administracja myśli że eventami przekona graczy ! Mylicie się lamusy z teamu ! Nawet nie wiecie na który lvl jaka broń jest ! Idioci ! Strata czasu , nawet jeśli poprawią te błędy to i tak odradzam grę , server żałosny a zwłaszcza Ga Usama i PIeSX czy jakoś tak , gówno wiecie o serverze i nawet odpisać nie potraficie . Server dno , dno , i kurwa beznadzieja ! Nie polecam !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwer dno jak siemasz.... strata czasu, nie nie umieja zrobic, wszystko robia z tutow i nawet to im nie wychodzi, buahahhaa zalosne... elo i idzice lepiej pograjcie w bierki

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Serwer jeden wielki burdel ^^ Kumpel wczesniej dostal od GMa buty 10k pz, Parte z KD +7 ^^ Teraz niby chca wystartowac od nowa ale jak raz rozdawali itemki to i 2 raz beda ;p

Opublikowano

co wy pierdoliciee ? Zgadzam sie z wami jest pare bugów ale ludzie ten serv dopiero wystartowal kurwa .... co wy jestescie jebane dzieci neo i nie mozecie poczekac az sie wszystko wynormuje ? Ale po co od razu chcecie miec all zrobione i moze jeszcze zeby gm dawal itemy to by bylo lux co nie ;p Zgraja dzieci zjebanych .

Server polecam

Opublikowano

Serwer jest Nowy nie mylić z innym DemonMt2. Wczoraj wystartował było kilka bugów na start ale już części naprawiona.

Mam tylko 1 pytanie do [TECH]Arkadiusz lub kogoś z Teamu, wczoraj podczas naprawy bugów zmieniliście pierścionek teleportacji i była w nim opcja Skili P oczywiście kto by nie użył^^. No niestety po użyciu dostaje się skile P jak i również 75lvl i 1,5kkk. Z tego co zobaczyłem na stronie dotknęło to 8 osób,bo chyba tylko tyle zobaczyło tą opcje. Jak wiadomo był to bug specjalnie nie przerzucałem tych 1,5kkk na inne konto lub coś w tym stylu dzielnie czekałem na Tech Arkadiusza niestety nie da się do niego napisać na szpeci bo ma za długi Login(nie da się wpisać w oknie szeptu), a na wołaj nie będę pisał o takim bugu. Wiec poszedłem spać, dziś się logam ,a nasz Szanowny Tech zamiast zrobić cofke o te kilka godzin to usunął wybrane postacie( a na kącie powstała postać Woja Bez nicku , czas gry 0 i all staty 0) .... Przynajmniej moim zdaniem to było Nie sprawiedliwe, a rozmowa z Tech po napisaniu w czym rzecz, wyglądała jak monolog tylko 2 razy napisał że " Przecież piszesz z swojej postaci "i 2 razy odp " to nowa postać przed chwilą zrobiona bo tamta skasowana " ,i że tego woja mogę skasować.. Jak już napisałem w grze nie uzyskałem żadnej odpowiedzi więc liczę na jakąś informacje/wyjaśnienie dlaczego skasowano mi postać tutaj na forum.

HellsSoul

edit//

Dodam że gracz Terrorysta Top1 uzyskał wczoraj z Pierścienia all Skile P i range Rycerski i jest Top1 bo dalej je posiada. Naprawdę na serwie wielka sprawiedliwość panuje.

edit2//

Tej postaci woja 1lvl bez nicku nie da się usunąć.

edit3//

Doczekałem się odp od [Tech]Siwy postacie zostały przypadkowo usunięte razem z usunięciem TP. Lecz jak na razie gracz Terrorysta dalej jest Top1 i ma All P więc dogonić go w top lipa.

Opublikowano

serwer ma tydzien tylko że był reset postaci i od piątku ON po raz drugi.

Zreszta, nie będę się kłucił z wami.

edit: normalnie zajebiście, już tydzien naprawiają grote i co? jajco.... grota dalej nie działa.

Tzn. tydzien temu jeszcze grota była, dało się do niej wejśc. Potem chcieli naprawić exp w grocie bo nic nie leciało i zbugowali grote

v2 że się wejść nie dało. Teraz z kolei w ogóle nie można wejśc do groty (v1 i v2), normalnie gz.

Gracze wbijają 78-80lv i tyle, nie chce im się już expić, no bo niby gdzie. W v2 moze? O,o'

W czerwonym lesie exp tez nie jest najlepszy bo trzeba się pomęczyć dośc długo na wbicie paru %.

Na serwie można wbic 127lv ale ja sie pytam kurwa mać gdzie ?! W czerwonym lesie czy może w v2 na szponach?

HBV27j.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...