Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonMT2.PL [Dedyk]

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Najlepszy dedyk w Polsce!" po co takie coś wypisujesz, skoro jest to kłamstwo ?

Zależy dla kogo kłamstwo, każdy ma swoje zdanie wiec nie wiem po co tak piszesz

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gadałem teraz z HeadAdminem.

Dzisiaj serwer około 15:00 powinien być online. Zostało wprowadzone wiele zmian, podobno dodają jakieś fajne mapy.

Serwer coraz bardziej mi się podoba, coraz więcej osób gra.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

własnie i jak mozna powiedziec ze wprowadza wiele zmian skoro prawie nikt nie zdązył zobaczyc co tam jest no chyba ze za zmianyami stoi spolszczenie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Serwer fajny, caly czas sie rozwija dodaja nowe rzeczy warto zagrac.

Tylko bardzo mnie wkurza ze serwer czesto pada i jest wiecej OFF niz ON i przez to gracze odchodza. !!

Opublikowano

Ja bym był za tym, żeby wchodziły max bony.

mAX BONY NIE ALE TROSZKE ZWIEKSZONE ;P CHOCIAZ TERAZ TO TEZ BY BYLO NEI FER BO NIEKTORZY SIE JUZ MECZYLI Z TAKIMI I MAJA JUZ BRONIE NA 80 W KTORYCH JUZ NIE ZMIENIA BONOW

Opublikowano

mAX BONY NIE ALE TROSZKE ZWIEKSZONE ;P CHOCIAZ TERAZ TO TEZ BY BYLO NEI FER BO NIEKTORZY SIE JUZ MECZYLI Z TAKIMI I MAJA JUZ BRONIE NA 80 W KTORYCH JUZ NIE ZMIENIA BONOW

Tia, tia. Pisalem na poczatku serwera z Administracja, to powiedzieli, ze beda wchodzic maxymalne, a co widac? Do teraz nie ma, a 3 razy " niby " zmieniali. Ale hmm, maxymalne to moze nie, ale np. 5/10/15 starczyloby.

Opublikowano

wiadomość od Xerias'a:

Serwer będzie online około 17:00 ew 18:00 poprawialiśmy błędy, zostało wprowadzone kilka zmian. Serwer stał się stabilny. Jeżeli będzie trzeba restartować serwer to będzie zapowiedziane 30min przed restartem. W ramach wynagrodzenia 200% przez 24godziny, o 17:30 OX kilka metinów i bossów. o 18:00 OX kilka metinów i wojna królestw Niespodzianka. 19:00 OX i ZUO

Ciekawe czy tak będzie...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...