Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Pierwszy rzut okiem na Battfield 3.

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jeśli chcesz się poczuć prawdziwym żołnierzem to do wojska droga wolna

uwierz mi że jak skończę szkołę to idę i postaram się aby wyjechać a Afganistanu.

Próbujesz przez to powiedzieć że w codzie wychodząc na czołówkę z gościem nie trzeba mieć skilla

w Codzie wystarczy szybkostrzelna broń. a BF'ie czułe oko bo trzeba zobaczyć jak ktoś się porusza, celność ( obliczenie dystansu) i inne czynniki których nie trzeba mieć w COD'zie jak będziesz miał staty w Bfie 30/10 to w COdzie będziesz miał spokojnie dużo większe, wiem co mówię.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Battlefield jest zbyt spokojny. w codzie musisz ogarniać mapke, szybko reagować i ogarniać sytuację. Nie wiem jak to wszystko ubrać w słowa ale ja preferuje bardziej dynamiczny tryb rozgrywki jaki jest w codzie. To jest na tyle i nie mam więcej na ten temat do powiedzenia.

Jeżeli chodzi o te staty 30/10 to oczywistą rzeczą jest że w codzie będziesz miał większe bo trzeba wliczyć w to killstriki i mniejsze mapy co sprawia że ludzie mają więcej fragów ^^

Opublikowano

Siemano, wsumie nie wiem gdzie to zapisac ale troche podchodzi to pod ten temat.

gralem sibie w czwartek i piatek na ultra (wszytko pieknie chodzilo, wiadomo bugi bugami ale gralo sie dobrze) wczoraj jednak wbilem do gry i ta mi sie niemilosiernie ciela.

moje pytanie, czy macie to samo?i jeszcze jedno, czy wam tez czasami miga obraz?

bTW: celujac przyrzadami odbija sie siatlo, wiadomo jak to wyglada, i ze strasznie rzuca sie to w oczy, czy maja to zmienic?wiadomo cos na temat snipera?beda sniperki typu gol? Czy we wszytkich sniperkach trzeba bd wstrzymywac oddech?

ati radeon 6950hd

i5 2500k

Opublikowano

bTW: celujac przyrzadami odbija sie siatlo, wiadomo jak to wyglada, i ze strasznie rzuca sie to w oczy, czy maja to zmienic?

ati radeon 6950hd

i5 2500k

to jest po prostu odbite światło to nie będzie zmienione, bo "tak jest bardziej realistycznie". tak samo jak nie zmienią tego że latarka Cię oślepia itp.

wiadomo cos na temat snipera?

gdzieś była lista broni w BF3, poszukaj sobie i poczytaj.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...