Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Pierwszy rzut okiem na Battfield 3.

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, co sądzisz o battfield 3 na pierwszy rzut oka?

Ja uważam, że gra powala pod kątem graficznym, silnik naprawdę wyciąga wszystko co się da. Grając jeszcze na pełnych detalach w grę można wtopić się na parę ładnych godzin <3. Niektóre mapy są i jeszcze nie dopracowane, no ale wiadomo dajmy im czas aby to uzupełnili :D. Gracze tak samo nie są aż takimi "noobami" da się z niektórymi pogadać normalnie, i rozegrać jakąś akcję ;). Powiem także, że jeśli chcecie aby z gry wyciskało się jak najlepsze efekty, najlepiej mieć dobry sprzęt (to podstawa) oraz 64 bitowy system, na 32 nie wyciśniecie wszystkiego B) .

Wypowiadajcie się, enjoy.

Opublikowano

Niektore mapy sa jeszcze niedopracowane.

WTF? To w ile ty map grales? Bo o ile ja widze to jest operation metro i na lewo mozna zagrac w caspian bordera.

U mnie gra dostaje 4. Z poczatku odpalilem na ultra w miare dobrze sie gralo a pozniej dalem low. Stale 60fpsow az milo sie gralo. W kilka godzin wykrecilem taki wynik :

http://img37.imageshack.us/img37/5606/bf32011092921012939.png

sygnn.png
Opublikowano

Grałem z tego co pamiętam na dwóch, czy trzech. Najlepsza według mnie była metro, ciągnęła się długo, oświetlenie zajebiście dawało po oczach, po prostu cudo ;).

A co do samych rezultatów graficznych w grze, zależy to od sprzętu ;).

Gość malutki688
Opublikowano

beta, wiedzialem ze zbugowamna ale nie az tak.troche szkda ze 2 strony maja 2 rodzaje broni.Fajowe skiny.

Wiecie czy bd normalne sniperki?typu gol czy m24? Czy to ze w strzymywaniem odechu to do wszytkich sniperek bedzie?

Opublikowano

@Matzar Lol, trzech? Tylko 2 były udostępnione i były zabezpieczone hasłem cwaniaku.

@MT2222 Lol xD Słabo, ja w 10 - 15 min gry wyciskam 6k na ps3 ; o

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano
@Matzar Lol, trzech? Tylko 2 były udostępnione i były zabezpieczone hasłem cwaniaku.

Czytasz co pisze? xD xD . Nie pamiętam na ilu grałem, bo mapy były tak obszerne, że biegałeś ile wlezie (Ja to lubie ^^).

Opublikowano

Ja uważam, że gra powala pod kątem graficznym

Nie zgodzę się z tym,może nie mam zajebistego kompa ale na medium wszystko płynnie działało.

Powiem już że COD MW2 jest lepszy od tego.

Ale to tylko moje osobiste zdanie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Gra jakoś mnie nie powaliła na kolana, po tylu spotach reklamowych, zapowiedziach, narobili smaczku, widać jak dla mnie za dużego. To dopiero beta, pewnie jeszcze nie raz będą poprawiać grę (naważyli piwa, to niech je wypiją), jednak mimo to troszkę się zawiodłem :/ Tak jak Mix, MW2 na razie górą, no cóż pożyjemy zobaczymy.

@down

Wiele osób je porównuje, porównywało je już z zapowiedzi, i będzie porównywało... Nie widzę w tym nic niezwykłego, tym bardziej, iż zaznaczyłem "na razie".

Gość malutki688
Opublikowano

jak mozes porownywac bete do mw2...

Mi sie podoba nowe rozwiazanie z medykiem oraz szturmem i amo

Opublikowano

Według mnie gra baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo słaba. Spodziewałem sie lepsze gry. W tym roku kupię MW3 może za rok chłopakom z Dice się uda się zrobić lepszą grę.

Opublikowano

No dobra ale ogólnie mi się źle strzela nie jestem przyzwyczajony do takiego sterowania (bo gram w MW2) na medium już nie ładnie wygląda otoczenie (chuj*wa optymalizacja). Pogram troche może wzrośnie skill. Jak bedzie lepsza optymalizacja to kupie bf3 a nie mw3.

@edit szkoda że nie można polatać helikopterami. <_<

Opublikowano

Mam problem jak chcę odpalić grę to mi pisze

Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of the Battlefield 3 PC back-end.

myślisz że za rok będziesz miał lepszego kompa ?

O co ci chodzi w tym momencie bo cie nie rozumiem. Za rok będę miał może lepszy komputer i co z tego???

Opublikowano

Ja z tą grą nie wytrzymam. Najgorsza gra wszech czasów. Nie da się nikogo zabić. Ludzie mają po 50 lvl w półtora dnia o.O . Kończę z nią i czekam na lepsze tytuły.

Opublikowano

Battleshit ... tak jak myślałem cod mw3 zdominuje bf3. Narobili zapowiedzi, reklam i szału a wyjdzie z tego jedno wielkie gó*no ! już widzę że rozgrywka będzie się toczyła biegając 30 min i ginąc od zasranych camperow, gdy w mw3 będziemy mieć totalny rozpierdziel jak w każdym codzie i o to w takich grach chodzi ! Ludzie jeśli zastanawiacie się co wybrać to bierzcie mw3 !

Opublikowano

Beta powinna być swego rodzaju reklamą no i niestety tu się to nie udało, były wielkie oczekiwania i w sumie nie ma szału ale nie ma też tragedii.

Czekałem na tą bete ponieważ miałem zdecydować czy biorę BF'a na PC czy na xbox 360 a teraz zastanawiam się czy wgl. kupić tą gre.

Panowie z EA powinni spiąć poślady i zrobić wszystko żeby jak najbardziej zoptymalizować tą gre bo w innym przypadku będzie to jedna wielka katastrofa.

Myślę że EA zapomniało też o tym na co czekała większość graczy czyli zniszczalność terenu, niestety dali nam mapke na której nie ma żadnego domu żeby go wyburzyć, są oczywiście te budynki pod koniec gdzie sciane da sie rozwalić ale to nic w porównaniu do BC2 gdzie wyburzało się całe budynki razem z przeciwnikami. Więc zastanawiam się jak to będzie na innych mapach.

Co do grafiki, nie wiem czym się narazie ludzie tak podniecają ale to nie jest ta grafika która widzieliśmy na gameplay'ach i czekaliśmy na nią kilka miesięcy. Jednak uważam że w finalnej wersji to się zmieni i to bardzo, oczywiście na lepsze ;)

Takie mam zdanie na temat BF 3, narazie zostanę przy bad company 2 :)

@Ciepak

Ten kto lubi całkowity jak to nazwałeś "rozpierdziel" weźmie MW3, ten kto lubi grę taktyczną i współprace z drużyną weźmie BF3. I nie ma co pisać że MW 3 jest lepsze bo to... lub BF3 jest lepszy bo tamto....

To dwie zupełnie różne gry ;)

Opublikowano

Tiaa, nie przesadzajmy w drugą stronę, gra nie jest niewypałem, a do wydania oficjalnej wersji jeszcze przeszło miesiąc. Co prawda beta nie zapowiada jakichś rewolucji, lecz tak jak na portalu tvgry, Panowie powiedzieli, iż wygląda to tak, jakby wypuścili demo, a nie betę. Bugów cała masa, lecz po to jest beta :x Jak dla mnie, twierdzenie, iż po tym zastanawiacie się czy kupić grę, jest mocno przesadzone. Dice ma czas, widzą błędy, mają obraz jak to wszystko widnieje w oczach graczy. Tematów na forum też mają sporo. Tak jak pisałem, narobili smaczku, naważyli piwa, i teraz pora aby to wypić. Jednak pamiętajmy, iż Ci ludzie wiedzą co robią. Szkoda tylko, że bardziej to wygląda jak bc3 niż bf3. Zobaczymy, po 2 mapach ciężko określać całą grę, która w końcu jeszcze się nie ukazała. Tytuł na pewno warty zakupu, chociażby po to, aby się przekonać jak teraz to wszystko wygląda.

Pozostaje nam czekać, i wierzyć, iż to co zobaczyliśmy, nie jest szczytem możliwości wydawcy.

Opublikowano
Ja z tą grą nie wytrzymam. Najgorsza gra wszech czasów. Nie da się nikogo zabić. Ludzie mają po 50 lvl w półtora dnia . Kończę z nią i czekam na lepsze tytuły.

chłopie... wiesz że beta trwa już od 4 dni ( 5 z dniem dzisiejszym) ? ludzie specjalnie kupili MOH'a żeby powbijać szybko lvl, sprawdzić bronie itp. sam co mecz mam około 4k expa z samej rozgrywki do tego potem dochodzą wszystkie piny itp. i wychodzi po 6k expa za gre.

Battleshit ... tak jak myślałem cod mw3 zdominuje bf3. Narobili zapowiedzi, reklam i szału a wyjdzie z tego jedno wielkie gó*no ! już widzę że rozgrywka będzie się toczyła biegając 30 min i ginąc od zasranych camperow, gdy w mw3 będziemy mieć totalny rozpierdziel jak w każdym codzie i o to w takich grach chodzi ! Ludzie jeśli zastanawiacie się co wybrać to bierzcie mw3 !

delku... na polu bitwy też będziesz zapieralał na pałę ? od bf2 Dice stara się jaknajbardziej odwzorować pole bitwy, dla tego właśnie mapy są duże, dla tego są pojazdy lądowe i powietrzne a jeśli ich nie ma to możesz się "odrodzić" u towarzysza z drużyny, dla tego to jest gra zespołowa... A Cod ma mapki 20m^2 i cieszcie się. jakieś ciulowe fanaberiańskie bronie (Automatyczna wyrzutnia rakiet, noże balistyczne {kto tego używa w wojsku ?o.0} czy kusze... {to nie kurwa polowanie... } ) tak więc jak nie masz skilla to wypierdalaj maniaczyć w COD'a i wkręcać sobie że jest lepszy.

Beta powinna być swego rodzaju reklamą no i niestety tu się to nie udało

beta nigdy nie jest reklamą ... BETA TESTY są właśnie po to aby wyłapać błędy a nie pokazać co gra potrafi...

Myślę że EA zapomniało też o tym na co czekała większość graczy czyli zniszczalność terenu, niestety dali nam mapke na której nie ma żadnego domu żeby go wyburzyć, są oczywiście te budynki pod koniec gdzie sciane da sie rozwalić ale to nic w porównaniu do BC2 gdzie wyburzało się całe budynki razem z przeciwnikami.

a Ty zapomniałeś o tym że na Trailerach pokazany był przeważnie tryb SINGLEPLAYER a nie Multi ( poza Caspian Border) a w BC2 było tak samo, nie na każdej mapie było opłacalne niszczenie budynków bo było ich mniej tak więc zanim powiesz że czegoś nie zrobili pomyśl o tym co pokazywali a co innego dali ;)

Doszła nowa mapa - Granica Kaspijska - Poszukajcie sobie na forum hasła

szybkość czasu! Caspian Border jest już dostępne od wczoraj.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Rez na tym polega frajda z gry ! Skilla nazywasz kampiąc na wielkiej mapie zabijając 15-20 osób podczas meczu ? Próbujesz przez to powiedzieć że w codzie wychodząc na czołówkę z gościem nie trzeba mieć skilla ? liczy się frajda z gry a jeśli chcesz się poczuć prawdziwym żołnierzem to do wojska droga wolna ^^ powodzenia z tym shitem hhahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...