Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cannot lanuch child process

Kszaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge wcisnąć czek files bo nie pokazuje mi sie juz nic dalej , daje ok i sie wyłącza . Dzię ki na pomoc . Zrobie re instala :D

Opublikowano

Nie posiadam anty wirusa . wcześniej zrobiłem reinstal i pomoglo . ale teraz zmieniłem windowsa na viste 32 bity ultimate i znów ten błąd . odpalam jako admin i to samo . zrobiłem nawet chyba z 6 reinstali i nic . nie wiem o co cho :/

Opublikowano

Wszystkiemu jest winien antyvirus lub zapore windowsa.

Jeśli masz AntyVira to wyłącz po prostu.

I zaporę tak samo i powinno działać :D

#down

Sorki moja wina...

1393619387-U339575.png

Opublikowano

3. Tematy mają być nazywane sensownie, nie stawiam tu jakichś strasznie sztywnych reguł, ale nie należy nazywać tematów "pomocy", lub "???" itd. Tematy należy nazywać np. "Problem z launcherem" lub "Cannot extract...- błąd".

Czemu KIDMOD nie zmienia prefixu?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pobrałem wkleiłem i nic . klikam 2 razy otwiera sie czarne okienko i szybko zamyka włączam warrocka i nadal to samo . zapora cala wyłączona . zaraz dam ss z dokładnym błędem .

Oto ss : Nowy_obraz_mapy_bitowej.jpg

Edytowane przez Kszaku
Opublikowano

Pobierz program AVG

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Spróbuj tego ^

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie zrobiłem tego co ty mi napisałeś bo sie wcześniej skapnełem że mam czysty windows i moge nie posiadać jakiegoś pliku :D Pewwnie :D NetFrame worka nie miałem . Po zainstalowaniu wersji , 3.5 i 4.0 warrock zadziałał :D Ale dzienki za pomoc :D Lecą ++++

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...