Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreatyna - Wiek 15 szkodliwa?

DeBesek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raz sie zyje .. trzeba korzystac z zycia poki mozna a nie siedziec przed kompem : d A jak ja bede wygladal kiedys .. Ja nie chce miec sylwetki kulturysty chce tylko przybrac na masie miesniowej i troche stracic masy tluszczowej .. chce tylko wyrzezbic troszeczke cialo / no troche lepiej niz troszeczke w ciagu kilku nastepnych miech chce se na brzuszku " Grzejnik " zrobic albo chociaz rysy.

typowy przykład lenia-debila który zamiast ćwiczyć ciężko a i tak nie przybierze na masie bo jest dzieciakiem a nie dorosłym to myśli że jak węźmie suple to już będzie pakerem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

jesli masz 15 lat i chcesz wziasc kreatyne to polecam.. ale bd mial wzrost taki jaki miales!

zeby wziasc jaka kolwiek odzywke musisz skonczyc swoj cykl dojzewania wzrostu itd..

jak na twoj start polecam ci sucha kuracje lub pod wzgledem bialka.

.

Opublikowano

...

Jesli chcesz brac kreatyne w wieku 15 lat idz na forum o tematyce kulturystyki lub silowym a nie tutaj

gdzie ludzie pisze ze po kreatynie nie staje ...

pytasz sie tutaj ludzi ktorzy nawet nie dotkneli sztangi a sie lepiej widze znaja niz nie jeden doswiadczony czlowiek

to tak jak bys afrykanina pytal co by kupil intel core i5 4 rdzeniowy a moze karte graficzna 8800GT

jak myslisz co Ci odpowie ?

pewnie tak jak " *ZiomQ* "

ze po tym Ci nie bedzie stawal ...

P.S

DeBesek

sterydy sie wstrzykuje w miesnie dobra z tym sie zgodze choc nie wszystkie bo sa i tabletki

ale ze pompuje sie w miesnie 'powietrze' po sterydach hymmm.. a to dobre pierwszy raz slysze :D

nie wiem dlaczego te debile kupuja koks za pare set zlotych skoro wystarczy strzykawka

nabrac powietrza i leciec !

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorka ze jestem gornik ale chcialem napisac tylko ze kupilem kreatyne i na prawde sa efekty ;). Od 1 pazdziernika biore kreatyna+Bialo i chodze na silownie ( 5 razy w tygodniu , Poniedzialek , wtorek , czwartek,piatek , niedziela , sroda/sobota wolna ) I powiem ze efekty sa na prawde ladne. Miesnie tak jakby sa bardziej " napompowane " i tak szybko nie da sie zmeczyc przy cwiczeniach. Jak narazie mam dieta i jakos idzie. Waga wzrosla z 73 na 75.5 i to nie jest tluszcz ! :D Na brzuchu z prawie " niczego " widac juz dosyc dobre rysy miesni. A o bicu juz nie wspomne :) 1 pazdziernika = 46kg x3 a dzis jest 16 pazdziernika i podnosze 62kg x3 ! Ci ktorzy maja zamiar brac kreatyne bez stazu albo maja jakis tam staz z silownia polecam brac :D.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie czytałem tych komentarzy, bo jak zacząłem to mi się żygać chciało od 2/3 komantarzy.

ja mam 16 lat.(rocznikowo 17) trenuje od 9/10 lat. dopiero teraz jakos od listopada biore BCAA + HMB w HMB też się znajduje coś z kreatyny.

Mam już 190cm wzrostu i widać postępy. ale ja trenuje 2x dziennie pon-piątek i w sobote 1 trening. 2 razy w tygodniu siłownia. na treningu codziennym spędzam 5-5.5h więc potrzebuje coś co pomaga mi się regerować.

Tobie nie polecam w wieku 15 lat brać kreatyny to jest lekka przesada. poczekaj z tym. trenuj na razie na czysto. nie bierz żadnego gówna, bo to się nie opłaca.Jedynie co to kupuj coś w stylu Carbo podczas treningu, a np. (Gainer z mlekiem najlepiej)po treningu.

@UP ile ważysz???

ff_300x60_3.jpg

ZAPRASZAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...