Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot "Runtime Error 5" naprawa.

atos1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie ładnie skorzystałeś z tego co podałem na epvp tylko dodałes obrazki. Nie ładnie.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bez urazy ale jak byś umiał czytać to w pierwszym poście jest napisane skąd czerpałem informacje...

Opublikowano

a ja ma minne pytanko czy chcac uzywac tylko samego grab filtra to się da zeby pet zbieral tlyko i wylacznie podane mu itemki czy elixiry??

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

MAM pytanie . Co zrobic jezeli wlaczam bota edxloader potem w edxloader start klikam widze logo silkroad a potem mam napis disconected from the server. pojawia mi sie to na Paradise sro

Dodam ze wlaczam H2K sro i tam mi normalnie chodzi bot a na Paradise nie

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

dkladnie to samo co wyzej odpalam nuconnector odpalam bota odpalampotem loadera i wpisuje port oczywiscie jak w nuconnetorze 10001 i wyskakuje to male okienko odpalenia silka i nagle blad c9 tak jakby nie odpowiadal serwer ococ biega ktos wie moze. tak chodzi o paradise

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

MAM pytanie . Co zrobic jezeli wlaczam bota edxloader potem w edxloader start klikam widze logo silkroad a potem mam napis disconected from the server. pojawia mi sie to na Paradise sro

Dodam ze wlaczam H2K sro i tam mi normalnie chodzi bot a na Paradise nie

juz znalazlem odpowiedz na twoje pytanie wpisz to ip 188.138.89.136 w pliku nuconnectora i zadziala nie ebdzie dc :D ale mimo tego ja u siebie nie moge po odpaleniu silka przejsc na bota jest jakby wzawieszeniu a po 2 minutach wychodzi blad z nuconnectorem

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie kdbota.

Dokładnie chodzi o bład 'Runetime Error 5'.

Nie mogę w opcjach regionalnych i jezykowych zmienic w zakładce zaawansowane na angielski(stany zjednoczone) wyskakuje:

"instalator nie mógł zainstalowac wybranych ustawien regionalnych. Skontaktuj sie z administratorem systemu."

A jestem na koncie administratora zainstalowalem dodatkowo pakiet jezyków wschodnio jezycznych, myslalem ze to rozwiaze problem ale nie.

Jakbys dal rade to sprobuj pomoc.

Mam pytanie w sprawie kdbota.

Dokładnie chodzi o bład 'Runetime Error 5'.

Nie mogę w opcjach regionalnych i jezykowych zmienic w zakładce zaawansowane na angielski(stany zjednoczone) wyskakuje:

"instalator nie mógł zainstalowac wybranych ustawien regionalnych. Skontaktuj sie z administratorem systemu."

A jestem na koncie administratora zainstalowalem dodatkowo pakiet jezyków wschodnio jezycznych, myslalem ze to rozwiaze problem ale nie.

Jakbys dal rade to sprobuj pomoc.

Opublikowano

Mam pewien problem, wlaczam phconnector ip jest ustawione,nastepne bota, pozniej loaderem odpalam wszytsko tak jak powinno byc , laduje sie jest male okienko silka a tu boom crash informujacy mnie o Disconect

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech ktos poda link do pobrania tego pliku MSVCR100.dll >>>> bo u mnie linki wyzej nie dzialaja albo niech ktos wstawi caly plik pobrany z linku wyzej... bede bardzo wdzieczny

Opublikowano

Ziomki jeżeli moglibyście mi pomóc. Nie wiedzieć czemu po zainstalowaniu library files w dalszym ciągu mam problem z odpaleniem bota. Ciagle mi pokazuje error skill data (domniemam, iż wiecie o co mi chodzi xD)

To już rozwiązałem xD Teraz nastąpił problem, że bot nie czyta mi postaci ;]

Haha rozwiązuję sam swoje problemy raz za razem, aczkolwiek pojawiają sie coraz to nowsze. Teraz mam tak, że po załądowaniu się mojego chara bot łapie "brak odpowiedzi" i nic nie mogę na to poradzić xD

Opublikowano

hiszpanek>>> jak zrobiles to ze bot Ci sie wlacza ? znaczy sie chodzi mi o phConnector o plik msvcr100.dll ? bo jak wiadomo link nie dziala wytlumaczysz mi to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...