Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot "Runtime Error 5" naprawa.

atos1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec mam nastepujacy blad: odrazu mowie ze zrobilem wszystko jak nalezy, odpalam phconnectora =>bot laduje sie wszystko bez problemu nastepnie loadera i tu znajduje sie moj blad, pozniewaz wrzucam do odczytu sro_client.exe i nie moze go zaladowac prosze o wszelka pomoc ktora pomoze mi odpalic gre przez bota wyskakuje blad could not start sro.client.exe

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki mały problem , odpalam przez loadera silka i odpala sie i nic wiecej sie nie dziaje wyskakuje te małe okienko .. prosze o odpowiedz

@ Edit

Wszystko dobrze juz .

Opublikowano

Bot nie czyta chara..

Wszystko odpalam tak: phConector > KDbot > edxloader

Wie ktos moze czemu nie czyta mi chara?

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wie moze ktos jak rozwiazac problem z jezykiem? gdyz robie wszystko tak jak w pierwszym poscie ale w 3 zakladce gdy zaznaczam ok wyskakuje mi "instalator nie mogl zainstalowac wybranych ustawien regionalnych. skontaktuj sie z administratorem systemu" mam nawet plytk eorginalnego windowsa ale nie wyskakuje mi nic zwiazanego z zainstalowaniem jezukow tylko:

1. Zainstaluj system windows XP

2. Dowiedz sie wiecej o procesie instalacji

3. Zainstaluj opcjonalne skladniki systemu windows

4. Wykonaj zadania dodatkowe

5. sprawdz zgodonos systemu

Zgory dzieki za dobre rady :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmienilem wszystko tak jak napisales na Angielski US i ciagle ten sam blad (runtime error 5) . Ktos moze wie co jeszcze mozna z tym zrobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...