Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot "Runtime Error 5" naprawa.

atos1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki poradnik jak pozbyć się błędu "Runetime Error 5" w KDBot

Na początek wchodzimiy w Panel sterowania -> Opcje regionalne i językowe.

20110925142512.th.jpg

Dalej postępujemy według screenów.

20110925142004.jpg

Nasępnie zakładka Języki -> Szczegóły

20110925142047.jpg

Ostatnią zakładke ustawiamy tak:

20110925142103.jpg

Jeżeli wszystko będzie tak jak na screenach, restartujemy komputer. Od teraz cieszymy się działającym botem do prywatnych serverów.

Dla Windows 7. Bez obrazków. ;) Z podziękowaniem dla yonji94

Panel sterowania >> Region i język >> Format >> Format: Angielski (Stany Zjednoczone)

Panel sterowania >> Region i język >> Lokalizacja >> Bieżąca lokalizacja >> Stany Zjednoczone

Panel sterowania >> Region i język >> Administracyjne >> Zmień ustawienia regionalne systemu >> Angielski (Stany Zjednoczone)

FAQ

Q: Mam problem gdy włączam phconnector wyświetla mi się że brakuje MSVCP100.dll

A: Pobierz i zainstaluj http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555

Pomogłem ? Daj + ;)

@Źródło forum epvp

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co dokładnie nie działa ? Dalej runtime error 5 ?

nie znam się na win 7 ale tam pisze coś takiego

-In Administration "Change regional System Setting" change to English (United States)

Opublikowano

To jest tak:

1. odpalasz Phconnector oczywiście ustawiając ip servera na którym chcesz grać

2. odpalasz bota

3. loadera edxLite

4. zaznaczasz tylko i wyłącznie Redirect Login IP i zmieniasz tylko port na 10001

5. klikasz Start! odpala ci sie klient logujesz się i grasz !

Opublikowano

Wszystko działało poprawnie do czasu. Teraz pojawił się błąd z loaderem ;S

loadererror.png

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

1. Jak informacje wziąłeś (a wziąłeś) z epvp zamieść o tym informacje.

2. Czy kdBot działa na Paradise? Jak tak jak go uruchomić.

Opublikowano

Gdy odpalam Phconnector wyskakuje error ze nie znaleziono MSVCP100.dll . Dokladnie : Nie mozna uruchomic programu , poniewaz na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll . Sprobuj ponownie zainstalowac program , aby naprawic ten problem .

Opublikowano

Gdy odpalam Phconnector wyskakuje error ze nie znaleziono MSVCP100.dll . Dokladnie : Nie mozna uruchomic programu , poniewaz na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll . Sprobuj ponownie zainstalowac program , aby naprawic ten problem .

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555

A co zrobic na W7??

Panel sterowania >> Region i język >> Format >> Format: Angielski (Stany Zjednoczone)

Panel sterowania >> Region i język >> Lokalizacja >> Bieżąca lokalizacja >> Stany Zjednoczone

Panel sterowania >> Region i język >> Administracyjne >> Zmień ustawienia regionalne systemu >> Angielski (Stany Zjednoczone)

Restart i działa.

Wszystko działało poprawnie do czasu. Teraz pojawił się błąd z loaderem ;S

loadererror.png

Są dwie możliwości:

1. Brakuje ci jakiejś biblioteki (.Net framework, vc++ redist)

2. Masz system zawalony.

Tak przy okazji może komuś się przyda filtr, by podnosił tylko golda i itemy (po zaznaczeniu trzeba jeszcze nacisnąć apply). Z czego te Giap - Vu khi to chyba strzały/bełty (które niestety też podnosi), tyle że DC dostałem i już nie chcę mi się logować by sprawdzić.

filtrw.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem co może powodować ten błąd. Bot działał poprawnie, zmieniłem ip do innego serwera, odpalileł ponownie loadera, włączałem grę gdy wyskoczyły chinskie znaczki, loader po tym errorze(z clienta) już się nie odpalił.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy dobre ip wpisałeś w phconnectorze, i pamiętaj że w loaderze tylko Redirect LOGIN ip i zmieniasz port 10001, to drugie zostawiasz i nie ruszasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...