Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byś zrobił gdybyś...

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja Bym se wykupił pare dziwek i bym zabalował kupił se najlepszy komputer i kupił bym duzo Piwaaaa.... :D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

jest temat o losowaniu lotto i ankieta czy byś zagrał, więc następny temat z tym związany rusza... oczywiście...;]

ja chyba dużego wkładu bym w to nie miał, ale rodzice tak, ale gdybym ja miał to tak:

- zabezpieczenie: czyli wykupienie firmy lub czegoś podobnego tak, żeby mieć pewne zyski na przyszłość

- poleciałbym na Bałkany (to jest moje marzenie :D) to chyba byłaby pierwsza reakcja

- rodzice by pewnie podzielili to na całą rodzinę, ja bym też tak zrobił, każdemu się należy

- zrobiłbym sobie prawko A1 i kupił jakąs ładną Yamaszke 125ccm i po 18 urodzinach prawko kategori A i na początek dobrą R6, później R1

- jakiś domek jednorodzinny postawić, taki normalny, chociaż wiadomo co kasa robi z ludźmi (napewno nie jakieś głupie posągi, marmurowe schodzy czy jakieś badziewne dywaniki za 50 tysięcy :D)

- pewnie dość duża część z tego by poszła na domy dziecka itp. ale jak pisałem wyżej, pieniądze robią głupków z ludzi, więc nigdy nie wiadomo jak to będzie

ale na początek chyba kilka głębszych by poszło, żeby uwierzyć w to :D

@pisane troche na szybko, sorka za błędy (oczywiście to nie wszystkie marzenia ;p)

Opublikowano

Losowanie 50 000 000 ZŁ. Już niedługo.

Jak wygram to zakładam firmę mojej mamie, i swoją.

Kupuje 3 domy. I ukrywam swoją tożsamość żeby nikt nie wiedział że mam tyle kasy, bo jak sie laski dowiedzą to będą tylko na to leciały...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja wygram tą kasę a potem oddam ją maffi, bo inaczej mnie zabiją. ( Tak serio to własnie tak to jest, państwo bierze podatek, mafia haracz)

Kupiłbym sobie dom, ogromny z zajebistym wyposażeniem.

Zdałbym maturę i nic nie robił :D

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie co to jest 50 milionów..

Rodzcom wymarzony dom Sobie dom Dziadkowi i babci dom cicoci wujkowi dom jakies auto dla siebie i rodzicow lepszy komputer mase chipsow i coli xD Nie chodziłbym do szkoły.Mając tyle pieniedzy jestes ty i twoje dziecy do konca zycia ustawieni na szczycie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kupił bym sobie spory dom, kręgielnie a także oczywiście najlepszy komp i internet

Opublikowano

Domy sobie, rodzeństwu i rodzicom, jakiś dobry samochód, jakieś tam inne mniej ważne rzeczy(komputery, ubrania itd.), opłaciłbym sobie studia i resztę zainwestowałbym żeby samo na siebie zarabiało.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jakieś autko + motor. Oczywiście jeździł bym bez prawa jazdy, bo jestem za młody ;< Nowy komputer, internet może zostać. Również zainwestował bym w jakiś biznes (może komis z autkami) ;)

E tam, i tak nie wygram ;d

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Kto by się porządnie najebał za 50 mln łapki w górę.

Żebym wąchał kwiatki od spodu (czyli na cmentarzu)?? To już podziękował :D

Wypił bym ale nie tak, żeby potem zdychać ;)

Opublikowano

Pomyślał bym o najbliższych, spłacił długi rodziny, kupił dziadkom i kuzynostwie dom. Troche na jakieś fundacje, no i na siebie.

Na mieszkanie we Wrocławiu, matiza na 16 lat, na 18 Volvo S80, multimedialne centrum dowodzenia, wakacje i karnet nam mecze arsenalu :).

Opublikowano

Kupiłem dziś kupon więc we wtorek się dowiecie ;).

Wrzuciłbym na jakąś lokatę/inwestycja w dobrze prosperujące firmy i troszkę hajsu na obecne wydatki.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Kupiłem dziś kupon więc we wtorek się dowiecie ;).

Wrzuciłbym na jakąś lokatę/inwestycja w dobrze prosperujące firmy i troszkę hajsu na obecne wydatki.

Losowanie chyba przedłużyli do czwartku, by mieli więcej kaski :)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Pojechalbym do NY, najlepszego fryzjera na swiecie i sie ladnie odjebal :)

Pozniej kupilbym sobie najdrozsza deskorolke i najdrozszego BMXa jaki istnieje :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...