Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy/Pytania

gangster12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up Większość RP na polskim IP jest słabe , uzbierałem 1k i dalej się nie da . Co do błędu , na polskim IP nie ma nic praktycznie do wypełniani są tylko gry do rejestracji i na Facebooku .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Poda ktos strone gdzie mozna sie zarejestrowac za pomoca facebooka bo nie przychodzi mi na email'a kod aktywacyjny.

Helppp!!!

x

Opublikowano

Tia dzięki już prędzej skapowałem tylko że nie byłem na kompie ale dzięki za info. o reje. ;]

x

Opublikowano

@2up Większość RP na polskim IP jest słabe , uzbierałem 1k i dalej się nie da . Co do błędu , na polskim IP nie ma nic praktycznie do wypełniani są tylko gry do rejestracji i na Facebooku .

Słabe ale to lepsze niż bann perm chciałem sobie zrobić trochę rp no w pierwszy dzień ładnie poszło 9600 rp ale na 2 już chciałem wejść na gamerage,com a tu pisze ze nie morza sie zalogować i trzeba było sie skontaktować przez email napisałem i odpisali ze dostałem bana na wchodzenie na gamerage czyli 0 evnet ale na grę mogłem sie zalogować i grac ;)

1667762318.png
Opublikowano

siema mam problem zajerestrowalem sie i zalanczm crossfire eu i co mam blond przy logowaniu jak wpisuje passy klikam enterr io cos mi wyskakuje i nie przychodzi mi na email o prozbe na potwierdzenie maila

Opublikowano

to moge zrobic jeszcze raz tylko dobrze te oferty z akazzo czy nie da rady ?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

MAM problem

Niemoge się zalogować na stronie crossfire/gamerage pisze Check your ID and Password

Ale id i hasło wpisuje poprawnie, bo do gry mogę się zalogować

Za pomoc LIKE

Opublikowano

Wchodziłeś w link aktywacyjny, który podają na Mailu ? :>

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...