Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy/Pytania

gangster12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dobrze mi wiadomo zakaz robienia kont na cf zwykłym od 3 sierpnia zakaz robienia konto file_1312494370.jpg w tym regionie przykro ale nic na to nie poradzisz zrób sobie konto na cf eu

img_20110926031512_gangster_002_zmniejszamy_pl.jpg

Pytania|Problemy do mnie pisz :)

Pozdrawiam Gangster

Opublikowano

A gdzie on próbuje robic ? !

chcę grac w normalne cross fire i nie morze bo ip blokowane dlatego mowie ze ma sobie zrobić konto na europejskim cross fire i niech tam gra

Pozdrawiam Gangster

Opublikowano

@UP

On chce grać na Europejskim CrossFire, ponieważ pisze w tym temacie a ten temat jest w subforum Cross Fire EU

Pomyśl i przeczytaj to co napisał jak morze mu wyskakiwać ze ip blokowane jak ma ip polskie

Pozdrawiam Gangster

Opublikowano

Jak nie zapora to może Antywirus go blokuje więc go wyłącz :)

Jak masz Nod 32(antywira) to wchodziwsz w procesy i wyłączasz egui.exe wtedy się wyłącza Nod antywirus

A jak masz jakiegoś Nortona/Kasperskiego to normalnie na pasku prawy przycisk myszy i exit

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja mam problem z włączeniem gry, a mianowicie klikam na ikonke CF i jest patcher i wszystko, ale okno gry się nie włącza. Można tak klikać w nieskończoność, ale i tak się nie włączy. Reinstalowałem już CF i to nie pomaga. Wiecie co mogło się stać?

@edit. Nie zauważyłem, że ktoś ma już ten problem, ale ja jak wyłączę antywirusa to też się nie włącza gra...

Opublikowano
nic znowu;/ macie jakieś pomysły?

Nie wiem czy to nie czasem wina systemu ;/

Jak nie miałbyś z tym problemu spróbuj Formata

Lub posprawdzaj Sterowniki nowe do karty Graficznej czy coś

Ja mam problem z włączeniem gry, a mianowicie klikam na ikonke CF i jest patcher i wszystko, ale okno gry się nie włącza. Można tak klikać w nieskończoność, ale i tak się nie włączy. Reinstalowałem już CF i to nie pomaga. Wiecie co mogło się stać?

Dokładniej ? Updatuje się i dalej co ?

Opublikowano
przez formata to nie bedzie bo był już robiony:D

Nie wiem o co chodzi .. A próbowałeś tego Gameboostera ?

Pewnie nie ;d bo za szybko coś odpisałeś ^^

Spróbuj to przyśpiesza gierkę wiec w tym przypadku może też szybciej ją włączyć ;)

Opublikowano

przez formata to nie bedzie bo był już robiony:D

No to zrób jeszcze 1 ja na starym cf miałem wyskakiwał coruption i zrobiłem format i eleganco chodził spróbuj nie szkodzi 1 format

Pozdrawiam Gangster

Opublikowano
No to zrób jeszcze 1 ja na starym cf miałem wyskakiwał coruption i zrobiłem format i eleganco chodził spróbuj nie szkodzi 1 format

Zastanów się co piszesz ..

Co zrobi 2 formaty pod rząd i co mu to da ?

To samo

@Down

Spam Gratki 5% już raportuję :)

A także udzielam się w Combat Arms i co ? ;)

Grasz w 3 lata wymyślone ?

Bo na problematyce gry sie w ogóle nie znasz ..

Znasz tylko takie coś jak Zrób Format/reinstall.A i no jeszcze podłapałeś mój sposób z gameboosterem i zacząłeś to pisać ;)

Opublikowano

Zastanów się co piszesz ..

Co zrobi 2 formaty pod rząd i co mu to da ?

To samo

Nie wiesz to nie pisz chyba gram w to 3 lata w cross fire i jakoś zawsze jakiś problem rozwiązywałem dlatego mogę się wykasza o cross fire a ty lepiej sie nie udzielaj w cross fire tylko combat arms

Pozdrawiam Gangster

Opublikowano

Sądząc po tym co pisze i jak pisze, gangster ma około 9-10 lat... Nie sądzę, że on w ogóle wie o czym pisze więc nie zwracajcie na niego uwagi i co ważniejsze nie słuchajcie jego super rad. A co do problemu pana nieco wyżej, to myślę, że Strup3k wyczerpał już ten temat i nie ma innych możliwości niż te o których on napisał.

Opublikowano

Próbuje sie zalogować do gry wpisuje pasy i wyskakuje mi '' Game not aveliby in your region'' cos takiego jest tylko OK naciskam i mnie wyrzuca . Wiecie co z tym zrobić plz powiedzcie chce w to grać!!! :D A eu nie zbyt ....

@Up Tylko cały czas nabijasz posty!

@Quote Polscy gracze zostali zablokowani na CF NA.

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

Sądząc po tym co pisze i jak pisze, gangster ma około 9-10 lat... Nie sądzę, że on w ogóle wie o czym pisze więc nie zwracajcie na niego uwagi i co ważniejsze nie słuchajcie jego super rad. A co do problemu pana nieco wyżej, to myślę, że Strup3k wyczerpał już ten temat i nie ma innych możliwości niż te o których on napisał.

Jesli chodzi o mnie to nie jestem dzieciakiem Jedynm dzieciakiem to ty i ten calu strup3k NQ

Pozdrawiam Gangster

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...