Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash otsa

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wrzuć se mega magebomba (tak, aby rekord graczy był pobity kilkukrotnie), ale musisz mieć silnego kompa i dobry net

ps jeżeli nie zadziała to na pewno będą lagi ^^

Bywalec
Opublikowano

szczerze z tego co wiem trzeba znac versje nie kazdy server ma bugi zeby go scrashowac wiec watpie czy scrashujesz go magebombem lub botem :|

ps. dobrze sie znam na robieniu map etc. wiec wiem :]

Opublikowano

a ja skryptów i co?

a przy dużym obciążeniu nie to, że nie wytrzyma kod, ale komputer (zrestartuje się z powodu obciążenia)

ew. możesz zrobić mały włam, ale ja nic nie mówiłem, jak by co

Opublikowano

co ma robienie map do silnika? I od kiedy komp sie resetuje od zajebania procka?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

co najwyzej komp sie przytnie ale nie zrestartuje (no chyba ze sie przegrzeje ale to raczej wina chlodzenia a nie procka)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Bywalec
Opublikowano
co ma robienie map do silnika? I od kiedy komp sie resetuje od zajebania procka?

co? wystarczy ze zle zrobisz i crash serva.... widac ze sie troche nie znasz wiec nie wiem czemu tu piszesz..

• Dodaj nową pozycję...