Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkola ;/

Cisowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

schowaj się za rogiem z pałką i z zaskoczenia przypierdol mu w żebra, parę razy z całej siły. nie wstanie.

a potem już będzie miał do ciebie respekt ;)

Opublikowano

Idziesz od razu z rodzicami na policję i po sprawie. I co boisz się, że od jakiegoś "kapusia" będą Cię wyzywać? A jak Cie ktoś okradnie i zgłosisz na policję to też będziesz "kapusiem"? Ogarnij się chłopczyku.

Opublikowano

Bój się wtedy kiedy ktoś jest tego wart a nie wtedy kiedy jakiś frajer Cię dręczy .

Bij w szyje w splot słoneczny , w jaja albo z całej siły napierdalaj w nos i skończy się tym , że upadnie i już nie wstanie .

Zresztą nie wiem co chcesz tutaj pokazać to , że w poniedziałek napiszesz "wpierdoliłem mu" czy to "dzięki naprawdę potrzebuje pomocy ale nie skorzystam , boje się " ...

Zastanów się ziomek .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Pełno takich tematów już było i zawsze te same 4 odpowiedzi typu "najeb mu" "poskarż się" "olej go" "zakumpluj się z nim/podlizuj mu się".

Szczerze? Jak Ci dokucza to nie patrz co CI zrobią nauczyciele. Nauczycielka nic nie zrobiła mu jak Cie gonił (ja zajebał bym najpierw gościa, a potem tą szmatę). Pierdolnij mu tak jak ktoś już napisał w jaja albo w piszczel to nie wstanie z bólu albo zajeb mu po ryju naładowanym kondensatorem :).

obraz24.png

Opublikowano

@up nie bardzo bo jak do niego podchodze to pyta sie czy ma mi wpierdolic i tak zawsze.... Ostatnio po szkole biegal za mna z nozyczkami bo mnie na lyso chcial obciac.... A nasze nauczycielki tez sa pojebane bo jak biegalem kolo niej i krzyczalem: NIE OBCINAJ MI WLOSOW KURWA! to tylko sie pizda smiala....

Ja myśalem, że moja szkoła jest bekowa, ale twoja masarka. Beka z tego ;d

Opublikowano

Najlepiej jak jesteś taki słaby to zaatakuj z zaskoczenia. Nie bij po jajach, bo tak to lamerzy biją. Jeśli zaatakujesz go z zaskoczenia, walniesz mu parę razu w żebra, splot słoneczny, albo po ryju to trochę mu sprawisz bólu. Jednak skoro on nic nie czuje, to proponuję użyć ci jakiegoś przedmiotu, np. pałki metalowej. Uwierz, bardzo dobrze się sprawdza, idzie nawet połamać nią kości. A jeśli nie dasz mu tak rady, to stwórz grupkę. Jeśli to nie pomoże to zwyczajnie postaraj się go olać, a najwyżej nakręć np. film jak bije 2 kolegę i zgłoś to nauczycielowi ;)

Opublikowano

Ohoho jak czytam specjalistów to aż mnie śmieszy.

Chłopie nikt tu nic Ci nie doradzi. Tymbardziej jakieś kichy strzel go w jaja, w splot,wal po żebrach. Wszystko zależy od twojej psychiki, możesz mieć i metalową pałkę w ręce a i tak możesz się go wystaraszyć. Większa rolę odgrywa psychika. Łatwo jest powiedzieć: zrób to zrób tamto. To nie was dotyczy ten problem, w głowie człowieka siedzi co innego. Masz wiele możliwości: możesz to załatwić z starszymi :nauczyciele,rodzicie,itd. albo jak to mówią po swojemu: bierzesz sprawy w swoje ręcę i bijesz aż nie wstanie :D . Możesz to zmienić albo pozostać biernym. Wybór należy do Ciebie. Pamiętaj, że jak coś zrobisz raz potem to przychodzi o wiele łatwiej. Najtrudniej jest coś zacząć. Kształtuj psychike!

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Jeśli jest na tyle mocarny że jak go zaatakujesz z zaskoczenia a i tak cie pokona to masz lipe i tyle. Też mam takiego typa jest rok młodszy odemnie lecz pochodzimy z tej samej wsi więc neutral kiedyś z 20 osób chciało go naje#ać i szli za nim do domu więc sie uspokoił. Kozaczy czasem ale o wiele mniej. Jeśli któs jest mocniejszy od tak go nie pokonasz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...