Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkola ;/

Cisowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem w szkole jest kolo ktory gnebi wszystkich, bije itp co radzicie zrobic? jest najsilniejszy ze szkoly i wgl. Raczej nie pojde do nauczycielek bo to nie 1. klasa. Powiedzce co radzicie, beda +

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

@up nie bardzo bo jak do niego podchodze to pyta sie czy ma mi wpierdolic i tak zawsze.... Ostatnio po szkole biegal za mna z nozyczkami bo mnie na lyso chcial obciac.... A nasze nauczycielki tez sa pojebane bo jak biegalem kolo niej i krzyczalem: NIE OBCINAJ MI WLOSOW KURWA! to tylko sie pizda smiala....

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano
A nasze nauczycielki tez sa pojebane bo jak biegalem kolo niej i krzyczalem: NIE OBCINAJ MI WLOSOW KURWA! to tylko sie pizda smiala....

No to do dyrektora z tym i niech egzekwuje jej zachowanie, a przy okazji i tego kolesia.

Nie wiem jaki to wielki trud iść do kogoś odpowiedniego i powiedzieć co nieco. Jestem pewny, że ludzie nie będą mieli Ci tego za złe, jeżeli nie tylko Ciebie gnębi.

Albo opcja nr. 2 - zebrać się w grupkę i mu dojebać :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

masz 2 wyjscia albo 3 jka wolisz:

1. zzakumplowac sie

2. poskarzyc anonimowo. no niestety takze tak sie robi klasa nie ma znaczenia;]

3. poskladac go:x czyli z zaskoczenia w jaja albo zalozyc mu czyms by nie dal rade poskladac cb;]

;]

Opublikowano

Albo zebrać się w grupkę i mu dojebać jak kolega wyżej + dojebać nauczycielce :D

Ps. Bo jak jesteś zwinny, to go łatwo pokonasz.

OndteAw.png

Opublikowano

No niby tak ale jak ja go napieprzam z calej sily to on nic a wystarczy ze mi przyjebie w brzuch albo w glowe i juz gryze ziemie....

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

@up Dobra spróbuje w poniedziałek. Momentami zachowuje się jak robot, lub jakby w ogóle nie czuł bólu.... Ja nie wiem on ma 13 lat a ma mięśnie jak by na jakiejś siłce pakował...

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Ta na policję najlepiej.

Tylko jak powiesz, że z nożyczkami biega.. To przyjedzie jakiś oddział antydzieciakowy i go śmignie :D

Powaga? Policja albo strzał w jajca.

OndteAw.png

Opublikowano

@up nawet dobry pomysł powiem starszym może zareagują, ale jak to wyjdzie do szkoły to będzie że kapuś jestem :(

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

To się wali od razu w mordę i będziesz miał spokój ... :P

Albo zbierz się z kolegami i mu najeb*ie

ale jak to wyjdzie do szkoły to będzie że kapuś jestem :(

Mało ich jest?? o.O

Opublikowano

To się wali od razu w mordę i będziesz miał spokój ... :PAlbo zbierz się z kolegami i mu najeb*ie

Nie widziałeś kolegów w dzisiejszych czasach.

OndteAw.png

Opublikowano

Nie widziałeś kolegów w dzisiejszych czasach.

No ja mam takich kolegów i przyjaciół, którzy za mną staną

Opublikowano

Nie czytałem wszystkiego bo to żenada jak dla mnie xD

Nigdy mnie nikt w szkole nie bił nawet kopa nie zebrałem B)

Każecie mu zebrać"ekipe" sprzedać się do nauczycielki lub do dyrka PO CHUJ TO WSZYSTKO ???

Nie ma rzeczy nie możliwych <_<

Sam mu dojebiesz tylko uwierz w siebie :)

Bij po żebrach i pod oczy nie bij po jajach bo to w chuj boli :P

Odejdź od kompa poćwicz trochę i WYGRASZ :)

Wszystkie przekleństwa musiały zostać użyte przepraszam

Opublikowano
Nie ma rzeczy nie możliwych <_<

Sam mu dojebiesz tylko uwierz w siebie :)

Bij po żebrach i pod oczy nie bij po jajach bo to w chuj boli :P

Odejdź od kompa poćwicz trochę i WYGRASZ :)

A skąd on ma pewność, że ten chłopak po takim czymś go nie sprzeda i to ten, który jest niewinny będzie miał przejebane?

Nie rozumiem takiego zachowania - nie sprzedać kogoś, kto ciągle Cię gnębi po to żeby nie wyzywali od kapusiów. Już wolę być tak wyzywany(kiedyś to i tak się skończy, i tak za rok chłopak odchodzi z tej szkoły), niż gnębiony przez jakiegoś niezrównoważonego psychicznie idiotę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To chyba jakiś Pulpet wielkości Wielkiego Pulpeta ;) jak ktoś do mnie kozaczył to albo wiedziałem ze wygram albo ze dostane to zawsze szłem na całość raz się dostało raz nie :) a dzisiejsi kumple to masakra ;/ ;/ u mnie w klasie ( mamy ekipę 4 osób taki swój team ) to tylko jedna osoba obstanie za mną :( a jeden kolega który by nie obstał to ćwiczy i się chwali a boi się obstać zal mi takich ludzi ja ćwiczę po to żeby obronić przyjaciół albo kogoś słabego :(

Wyjdź z nim nawet jak zbierzesz grupę 15 osób to ile będzie ci się biło wątpię żeby każdy poszedł :) ?? uwierz w siebie i wyjdź z nim !! ;)

Zaprzyjaźniać się nie ma sensu to jest głupie kto to pisał to chyba jakiś lowek jest. nie ma sensu się zaprzyjaźniać z osobą która jest Lamo i czepia się do każdego !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...