Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostać darmowego Alistara ze skinem

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak dostaniesz tylko skina, ale pieniądze za które go kupiłeś(1350ip) zostaną ci zwrócone do 72h. Jak oddacą ci ip to na emaila ci wyślą wiadomośc

Opublikowano

Tak dostaniesz tylko skina, ale pieniądze za które go kupiłeś(1350ip) zostaną ci zwrócone do 72h. Jak oddacą ci ip to na emaila ci wyślą wiadomośc

tylko narazie pisze

There was an error adding the Alistar skin to your account. Please try again later.

Uczeń
Opublikowano

Wyskakuje mi:

There was an error adding the Alistar skin to your account. Please try again later.

Opublikowano

Jak klikam subskrybuj, a nastepnie akceptuje, to wraca mi na poprzednią stronę, a alistara nie dostaje :<

Napisz do supportu, że nie możesz dostać skina do alistara bo masz jakiś błąd.

Pokaż im, że zasubskrybowałeś ich kanał i niech ci dodadzą ręcznie.

Opublikowano

Wiedziałem, zrobiłem sobie wczesniej. Tristane też.

Tu link do Tristany ze Skinem:

http://www.facebook.com/leagueoflegends/app_4949752878

Opublikowano

Można go jeszcze zdobyć tym sposobem?Bo nie ma już tego newsa.

Można, ja niecały tydzień temu zdobyłem Tristane i Alistarka tym sposobem.

Pamiętajcie: musicie być zalogowani na tym koncie na stronie głównej, na którym chcecie te postacie. Niektórzy o tym nie wiedzą...

Opublikowano

Znane, ale dobrze, że TuTka napisałeś, bo nie każdy sobie z tym radzi, poza tym od tego jest to forum, masz tu Lajka :D

40228593296733269818.png

By: ILoveLive

Opublikowano

Dostaje się skina , lecz jeśli nie masz championa , dostajesz Alistara i skina , podobna promocja jest na Fanpage Lol;a na fejsie . Klikasz przez stronke

http://eune.leagueoflegends.com

, klikasz "lubie to " na fejsie , i dostajesz Tristane ze skinem Riot Girl Tristana .

htgt9z.jpg

Opublikowano

odebranie skina+ postaci za yt lub fb jest chyba testem na IQ, szkoda, ze tak malo polakow zdaje ten test(swiadcza o tym takie wlasnie tematy).

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

ERROR - Token upgrade for 1/tSCseawqJKqVISjHdsYLBJbzyM7zNAECrlA2HRmC8vc failed : Token upgrade failed. Reason:

Invalid token: Token disabled, revoked, or expired.

Error 403

Yea ;d o co chodzi ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Ej pamiętam że było jeszcze z kayle, jak to się robiło bo mam kayle i wiem że nie kupowałem.

kayle sie dostawalo chyba za koniec sezonu ;)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

kayle sie dostawalo chyba za koniec sezonu ;)

Dokładnie Kayle była za koniec sezonu, a darmowe to Alistar i Tristana. Pewnie za jakiś czas jeszcze jakaś inna postać będzie darmowa, aby zachęcić nowych do gry. Bynajmniej mnie się tak wydaje.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...