Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matematyka, klasa 3 gim

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od razu do rzeczy - w poniedziałek mam sprawdzian z matmy, a w weekend wesele. Nie zdąrze wykuc, a w czwartek nam dopiero zapowiedzieli spr ;)

Matematyka wokoł nas 3, potęgowanie.

Miał ktoś w tamtym roku, albo już w tym sprawdzian z tego? Wynagrodze każdą infromację.

Opublikowano

Ja miałem w poniedziałek ten sprawdzian, bo ja też 3 gim ;) Łatwiutki, nic się nie uczyłem a czwóreczka poleciała ;P

Chodzi ci o zadania jakie były? Ja nie pamiętam już ale raczej to ci nic nie pomoże bo u nas nauczycielka sama wymyśla zadania...

18101299.png

Opublikowano

@diosminex

To co, że nowa podstawa, jak w 2 kl miałem spr? Od zawsze ide nową podstawą, tylko teraz jest problem.

@up

Niby tak, ale nie chce zawalic, a nie wyrobie się z nauką ;<

Opublikowano

czyli chcesz wiedzieć jakie pytania?

najlepiej kurwa ściągę sobie jebnij, siądź koło najlepszej uczennicy/ucznia.

Wystarczy.. Ziomuś.

OndteAw.png

Opublikowano

@diosminex

To co, że nowa podstawa, jak w 2 kl miałem spr? Od zawsze ide nową podstawą, tylko teraz jest problem.

@up

Niby tak, ale nie chce zawalic, a nie wyrobie się z nauką ;<

Ja bym tam tę 2 czy 3 dostał i tak w gimnazjum można się przez pierwsze półrocze opieprzać a potem w drugim poprawiać, uczyć się i to praktycznie tylko w 3 klasie.

Opublikowano

Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie pisz.

Mam dobre stopnie i nie chce tego zjebac.

A ściągi nie mam nawet po co robic, bo są to zadania tekstowe (jak zawsze), gdzie bez dobrego rozumowania nie zrobie zadania.

Opublikowano

ja bym jutro spróbował rano jakieś korki strzelić, tak żeby ci przez tę godzinę troche się wszystko poukładało na sprawdzian i żebyś poćwiczył. Poza tym możesz też w nockę tę się pouczyć, ja tak robiłem czasem.

Opublikowano

Co kurwa za normalny człowiek się w nocy uczy?

Nocny marek chyba.

Może Marek nie jestem, ale czasem bywa, że mało czasu a sporo nauki i tak wychodzi :)

Opublikowano

Moja matka kaze mi sie wyrabiac z nauka do 20.00 zebym pozniej sie pod wieczor nie opierdalal..

A jestem w 3 gimnazjum ;o

No ja z reguły się do 23 wyrabiam ze wszystkim, ale od 6 do 16-18 nie ma mnie w domu, więc za dużo czasu to nie mam :)

Weteran
Opublikowano

Na matematyke sie nie uczy , ja trzeba rozumiec ...

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Samą w sobie rozumiem, ale nie na 5, tak jak bym chciał, tylko na 3.

I nie pierdolic mi tu o nauce i innych offtopach, bo interesuja mnie tylko ds. sprawdzianu, elo.

Opublikowano

Na zadane są tylko prośby, a DL pousuwane przez adminów.

to wpisz numer gadu i ci wysla na komunikator

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zavetti.

Jak masz jakiś problem z matmą to pisz do mnie ^ ^

Jestem w klasie mat-inf-fiz w LO, więc zawsze Ci pomogę :'p

A słyszałem, że matematyka jest prostsza w nowej podstawie.

A potęgi są bardzo łatwe ^ ^

PS:

Jeżeli uważacie, że w gimnazjum jest dużo nauki to odradzam LO... A przynajmniej nie te lepsze ^ ^

Zadania domowe codziennie.

Z matematyki po 5 - 10 "zadań" z dnia na dzień + kartkówki / sprawdziany kilka razy w tygodniu ...

Opublikowano

Mówi się trudno.

Nie uczyłeś się a teraz się uwalisz.

Poteęgowanie ?

To tylko te z minusem po koxuj jeszcze i spokojnie idż na ten test.

Jak by to była geometria,trygonometria i inne gówna to bym współczuł a narazie to powtórzenie ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mówi się trudno.

Nie uczyłeś się a teraz się uwalisz.

Poteęgowanie ?

To tylko te z minusem po koxuj jeszcze i spokojnie idż na ten test.

Jak by to była geometria,trygonometria i inne gówna to bym współczuł a narazie to powtórzenie ;d

Geometria jest zajebista wg mnie xD

Algebra mnie troszku wnerwia bo jest głupia, ale zajebiście ćwiczy logiczne myślenie :'p

A potęgi to pryszcz...

@Edit

Nie zdąrze wykuc

A co tu jest do kucia ?

Powtórka z poprzednich lat...

Przypomnieć sobie, poczytać i działa :'p

Opublikowano

Dla mnie pryszcz to na pewno nie matematyka..

Ledwo co zdałem w tym roku do następnej klasy. Moja to akurat kula u nogi.

Ps. Jak chcesz to napisz na pw Zavetti, kumpel mówi, że chyba ma sprawdzian o który Ci chodzi.

OndteAw.png

Opublikowano

polecam ci zakupić z allegro ksiązke z wzorami sprawdzianów dla nauczycieli, wszyscy nauczyciele to mają i niektórzy robią całe sprawdziany gotowe z ksiązki, a niektórzy większość zadań z niej i niektóre zmieniają lekko

koszt takiej ksiązki to jak pamiętam 30zl z przesyłką, ale za to pomoże ci w całej 3 klasie z matmą, a później będziesz mógł ją sprzedać więc to naprawde polecam, ja jej używałem w 3 gim i naprawde mi się przydała

jak znajde ją na allegro to podeśle ci linka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...