Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Kartą

prooobleem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy włączyłem warrocka i wszedłem na dany room to zaczęło mi wyświetlać tabele z statystykami itd na biało.

Czytałem inne tematy ale zainstalowałem najnowszy sterownik do karty graficznej Intel G33/G31 i nic się nie zmieniło...

Jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie niech napiszę :)

Opublikowano

hmmm dziwne mógł byś dać jakiegoś screen...... Może bawiłeś się w plikach ??? Może to być błąd w twoim kompie nie wykluczone że jakiś virus........ Lub po prostu błąd servera....... Lub kliknij check files i wtedy sprawdź. :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/14/warrockty.png/

Oto screen.

Instalowałem warrocka już z milion razy, teraz zrobiłem "Check falied" czy coś takiego i nadal to samo...

Możliwe jest że po prostu mam jakiś zły sterownik, pobierałem i używałem kilku dzisiaj ale nic się nadal nie zmieniało...

Jeśli ktoś ma jakiś sterownik który na 100% mi ten problem zlikwiduje prosiłbym o link.

Wirusy raczej nie wchodzą w gre, wymieniłem chyba wszystko w kompie z rok temu i zaraz po postawieniu sytemu ściągnąłem warroka więc wirusów nie było wtedy a i tak miałem ten problem...

Karta graficzna Intel G33/G31

Windows XP Professional

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...