Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help!

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc.

W moim komputerze coś się dziwnie zmieniło.

Nie mogę nic otworzyć.

Czemu?

Wszystkie pliki są otwierane w AdobeAcrobat Reader.

Czy da się to zmienić?!

Jeśli zły dział to sry.

Opublikowano

A czy jest problem z uruchamianiem plików przy odpalaniu kompa? Czyli np takich jak GG, Skype czy Hamachi. Wiesz takie które mają w ogóle taką opcje. Jeżeli tak, i pojołeś poprzednie zdanie masz 1: zakurzony/brudny procesor 2: Zwalony twardy dysk (żadnych skojarzeń!!!). Życzę ci punktu 1...

Opublikowano

Tzn. to było tak.

Przy jakiejś aplikacji zmieniłem na otwórz za pomocą AdobeAcrobat Reader i tak już się stało na all plikach ;/

Gość malutki688
Opublikowano

wpisz przywracanie sytemu windows w wyszukiwarce....tez tak mialem i tak zrobilem:P

Opublikowano

Start - Programy - Akcesoria - Narzędzia Systemowe - Przywracanie Systemu

@Offtop podaj jakiego masz windows'a

Opublikowano

@2XUp a nie jest to w panelu sterowania ?

Albo coś tam pomoc techniczna ??

Poszukaj .

A nie możesz zmienić na coś innego ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam Windows XP

@2x up

Ale to przywracanie tzn. ta aplikacja otwiera mi się w Adobe ;/ i wszystko inne też...

@up

Nie umiem.

Nie mogę ogólnie nic robić. Tylko FireFox mi działa.

Opublikowano

To zrób formata kompa o ile masz płytę z Windowsem

Albo też zrób tak klikasz na ikonkę PPM i dajesz właściwości I tam masz Typ Pliku i Otwieranie za pomocą ... i tutaj próbuj pozmieniać

Opublikowano

Dobra zajeb to jakiemuś informatykowi.

On ci go rozjebie znaczy naprawi ;D

Bo Ty chyba sam nie zdiałasz tu.

Jak byś miał windowsa to by było łatwo , reinstal i chuj.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Reinstall bedzie najlepszą opcją.. pozycz od kumpla sobie jakiegoś winka xp i zrób formacik jak umiesz :)

33285.gif

35678.jpg

34964.gif

32345.jpg

34507.jpg

Daj MINUSA !

Dostaniesz Talon na kurwe i balon

Opublikowano

Tak to jest jak się wszystko po kolei instaluje... ; )

Odinstaluj adobe, może pomoże.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Już wam tłumaczę jak to zrobiłem.

Ściągnąłem taki injector do WarRock`a i zmieniłem jego właściwości, by się nie otwiera w czymśtam tylko w Adobe. I to chyba wpłynęło na inne aplikacje ;/

Jak to cofnąć?

To się zmieniało w Właściwości i koło typu pliku było "zmień" tera już nie ma...

@baksiu

Nie da się bo odinstalowywator

włącza mi się w ... adobe

Opublikowano

Odistaluj Adobe restart kompa i pobierz i zainstaluj od nowa :) Ja też kiedyś tak zrobiłem bo ustawiłeś wszystkie pliki .exe i innego formatu by się zawsze otwierały w Adobe .

A jeżeli to nie pomoże to zostaje ci tylko reinstalacja systemu ;)

Opublikowano

Odistaluj Adobe restart kompa i pobierz i zainstaluj od nowa :) Ja też kiedyś tak zrobiłem bo ustawiłeś wszystkie pliki .exe i innego formatu by się zawsze otwierały w Adobe .A jeżeli to nie pomoże to zostaje ci tylko reinstalacja systemu ;)

Najlepiej jak odznaczy opcję uruchamiania Adobe, to tyle chyba... Taka opcja powinna być w programie.

OndteAw.png

Opublikowano

Najlepiej jak odznaczy opcję uruchamiania Adobe, to tyle chyba... Taka opcja powinna być w programie.

jak odznaczy tylko opcje to żaden plik mu się nie otworzy bo system sam nie wykryje czym ma otwierać musi usnąć restart kompa i nowa instalacja :)

Opublikowano

mój komputer -> dodaj lub usuń programy i tam masz zaznacz odpowiedni Adobe i USUŃ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...