Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedpremiery

Nowe działy  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy?

• Tak
      17
    • Nie
      3
    • Lotto mi to
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Już tłumacze o co chodzi. Wpadłem na pomysł, aby utworzyć nowy dział w mmorpg jak i fps w którym użytkownicy wymieniali by się informacjami na temat nowości w grach.

Wielu ludzi szuka info typu kiedy wystartuje jakaś gra jak bd wyglądać itd. Takich serwisów nie jest wiele i są prowadzone jako same info, nie można dyskutować na temat gier ani nie można dodawać swoich info.

Napewno przyciągnie to wielu użytkowników.

Wsio, tak więc głosujemy.

Me gusta.

Opublikowano (edytowane)

Neutral z przychylnością na tak. Na tak, ponieważ warto wiedzieć jakie gry wyjdą, kiedy i o czym będą a na nie, gdyż to nie ma nic wspólnego z Mpc cheatami...

A dobra jestem na tak :D

Głos w ankiecie: Lotto mi to (zagłosowałem przed napisaniem post i nie chce mi się zmieniać)

/edit

Naprawa literówki. Sfailowałem :D

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jestem na tak. Pisanie o nowych grach dacie premiery jakies ss'y to fajna sprawa a uzytkownikom mysle ze to bedzie sie podobac :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zaznaczyłem tak.... ale jednak od czegoś są pogaduszki... ale jeśli taki dział miał by powstać...... to OK :D

Neutralny z przychylnością na tak

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jestem na nie. Czemu? Bo od tego mogą być pogaduszki. Tam też można zamieszczać info o premierach gier.

W pogaduszkach nie bede napierdalal 2 stron, zebys wiedzial ze 100 gier wlasnie wyjdzie najlepszych.

jestem nautral choć więcej na nie czemu? hmm kolejny dział ? Będzie tam spam i inne rzeczy jak w zapowiedziach w dziale metina

Kolejny dzial = kolejni userzy ciekawi tego.

Zaznaczyłem tak.... ale jednak od czegoś są pogaduszki... ale jeśli taki dział miał by powstać...... to OK :DNeutralny z przychylnością na tak

Jak wyzej, pogaduszki sa od normalnych rozmow, nic nie jest w regulaminie napisane, zadna wzmianka na temat przedpremierek, takze?

Ja jestem jak najbardziej na tak, glos w ankiecie zaznaczony.. I wy tez w ankiecie zaznaczajcie, a nie w poscie napiszecie i zadowoleni.

OndteAw.png

Opublikowano

Oj, zdecydowanie na tak. Ułatwi szukanie nowych gier. A poza tym będzie wiadomo, czy zrobić dział tej gry.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja bym polecał zrobić coś typu MPC MEDIA TEAM,tylko że kilka osób będzie pisać zapowiedzi,nie nagrywać.

A bardziej miałem na myśli to że ludzie będą robili tematy np [Nowości] BF4,i będą tam wpisywali najnowsze

info,jakie tylko wydawca gry udostępni

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...