Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4 czy Samsung Galaxy II?

Czaka.

...  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Samsung czy iPhone

• iPhone 4
      18
    • Samsung Galaxy S II
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale do mnie nie pasuję zbytnio ten Galaxy S II :/

Byś się czuł z nim jakoś dziwnie ^^

No, ale czekam dalej, może ktoś się jeszcze wypowie....

Opublikowano

Iphone 4. Po jailbreak'u mozesz pobierac wsztskie aplikacje za darmo, i nawet programy ktorych nie ma w app store. Ja mialem ipoda i byl super. Niedlugo tez kupuje iphona.

Ci co pisza o samsungu pewnie nigdy nie widzieli iphona :P

@edit a jak kupisz cover do iphona to na pewno sie tak szybko nie zniszczy

@Up nie wiesz co prawisz na andka gry są o wiele lepsze niż na iOS'a

no tak, skoro nigdy nie grales w cos na iphonie.....

;)

Opublikowano

Posiadam Samsung Galaxy, Motorole Defy i iPhona 4 i z tych trzech telefonów w mojej opinii najlepszy jest iPhone. System android jest jak dla mnie NIE wygodny a z aktualizacjami jest w chuj pierdolenia. Ludzie którzy mówią że nie da sie spersonalizować iPhona to chyba nigdy z tym telefonem nie mieli do czynienia, wystarczy zrobić jailbreak. iOS bardzo przyjemny i wygodny w użyciu, aparat 5mpix ale w porównaniu z aparatem z delfy (też 5 mpix) jest o niebo lepszy. W dodatku na iPhoniy 4 i najnowsze iPody mają facetime czyli videorozmowy za darmo to też jest dla mnie plus bo dość często używam. Jedyny problem to delikatność iPhona ale jak napisał up wystarczy kupić cover ;)

Opublikowano

LoL

Z każdym problemem lecisz na forum? Skoro jeden z tych telefonów bardziej Ci się od drugiego podoba, to po co spamujesz na forum?

Naucz się samodzielności...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Można zamknąć, kupuję iPhone'a, sam też uważam ,że Ci co się nie znają na telefonach nie mają pojęcia tak naprawdę co lepsze. (nie sugeruję ,że ja się znam -.-)

MrThomson najlepiej się wypowiedział.

Temat można zamknąć ;)

Opublikowano

Będziesz żałował, tyle, może i MrThomson się dobrze wypowiedział, ale nie zauważyłeś, że on porównywał Galaxy S pierwszej generacji z iPhone 4, a nie Galaxy S II, a to już jest duża różnica.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP: A to niby dlaczego? iPhone ma internet HSDPA 7,2 a Samsung HSPA+ 21Mbps ;) Do tego jest 2 rdzeniowym telefonem.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Ja pierdole. Gry na androida lepsze niż na iOS? Przecież wszystkie gry są portami z iOS. Tylko dzieci potrzebują personalizacji= telefon ma dzwonić i wysyłać smsy. Po chuj komu 2 rdzenie? Tylko po to żeby android płynnie chodził co wreszcie udało mu się osiągnąć na kombajnie, a ios śmiga na 600 mhz (IP 3gs). Nie jestem fanem apple ani samsunga po prostu stwierdzam fakty. Jeżeli jesteś zainteresowany zmienianiem romów i pierdoleniem się z telefonem to bierz patelnie, a jeżeli lubisz prosty do bólu system, długie wspieranie przez producenta i design to najlepszy będzie dla Ciebie emejzing ajfon 4. Galaxy S 2 to patelnia, która wpierdala szybciej baterie niż amerykanin hamburgera.

Połowa z Was to kurwa nigdy iPhone nie trzymała w ręku, dzieło sztuki ze szkła i aluminium kontra plastikowa patelnia. Może i galaxy S 2 ma lepszy procesor oraz układ graficzny, ale wiele gier nie wspiera mali-400MP, a iPhone mimo słabszych bebechów nie ścina żadnej aplikacji.

Opublikowano

Zdziwisz się :) Miałem Iphone'a 3GS i sądze że był bardzo niedopracowany.

Wiesz co chu* (za przeproszeniem) mnie to obchodzi. Minusujesz posty tych, co popierają Apple.

Kupuję iPhone. Obejrzałem go dokładnie w iSpo'cie i porównałem z Galaxy S II. Tak na prawdę nie ma co porównywać iPhone 4 o niebo lepszy.

Opublikowano

Ja posiadalem obydwa telefony i zdecydowanie polecam S II. Ten telefon jest wdłg mnie o wiele lepszy niż iPhone, (aktualnie posiadam Galaxy S Plus, bo S II jest w naprawie, a iPhona sprzedałem po miesiącu, drogie gówno i tyle....)

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

@Up

I tą wypowiedzią najbardziej bym się sugerował. Ma obydwa telefony, więc on chyba najlepiej wie.

@Top

Mam też przeczucie, że jesteś fanboyem Apple i ten temat jest tylko głupią prowokacją. Bo jakim trzeba być idiotą, żeby kupować iPhone, jeżeli argumenty przeważają na korzyść Samsunga.

Obejrzałem go dokładnie w iSpo'cie

Chyba wiadomo, że na takim portalu należącym do Apple będą go oceniać w samych superlatywach :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

11570562-3.jpg

Galaxy S2

Aparat : 8 Mpx

Wyświetlacz : 4,3 cala

Rozdzielczość : 480x800

Ram : 1gb

Pamięć wbudowana : 16gb

Procesor : 2 rdzenie 1,2 ghz

Iphone 4

Aparat : 5mpx

Wyświetlacz : 3,5 cala

Ram : 512 mb

Pamięć wbudowana : 16gb/32gb

Procesor : 1 rdzeń 1ghz

i-apple-iphone-4g-32gb.jpg

Bierz Samsunga Galaxy S2 a nie Vifona

Wiesz co chu* (za przeproszeniem) mnie to obchodzi. Minusujesz posty tych, co popierają Apple.

Kupuję iPhone. Obejrzałem go dokładnie w iSpo'cie i porównałem z Galaxy S II. Tak na prawdę nie ma co porównywać iPhone 4 o niebo lepszy

Jak bierzesz vifona to na chuj na forum się pytasz co wybrać i gwarantuje ci sprzedaż go max za 3 miesiące .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Skoro od samego początku chciałeś wziąć vifona to po chuj zakładasz taki temat? Gdybyś brał pod uwagę nasze opinie to wziął byś S II, więc z tego co widzę chodzi Ci tylko o markę... Btw. Vifon 3g, to jeden z najmniej dopracowanych telefonów w tym przedziale cenowym...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

OpoQQ.jpg

Porównujesz króla do plebsu, pewnie że bierz Iphone, przynajmniej ci się nie będzie zacinał co 5 sekund...

@Up

I tą wypowiedzią najbardziej bym się sugerował. Ma obydwa telefony, więc on chyba najlepiej wie.

@Top

Mam też przeczucie, że jesteś fanboyem Apple i ten temat jest tylko głupią prowokacją. Bo jakim trzeba być idiotą, żeby kupować iPhone, jeżeli argumenty przeważają na korzyść Samsunga.

Chyba wiadomo, że na takim portalu należącym do Apple będą go oceniać w samych superlatywach ohmy.gif

923-facepalm.gif

"Znawca" telefonów, kurde... Czy ty w ogóle wiesz co to jest Ispot?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie bierz tego gowna jakim jest Iphone 4,warty 3000zł i gorszy 2 razy,nówki na allegro SGS II chodzą po 1800-2000zł, i narazie nie ma najlepszego telefonu na rynku,póki nie wyjdzie oczywiście SGS III,który będzie najlepszy znowusz na rynku,a apple będzie chciało gonić samsunga.Sam go dostałem na gwiazdkę, i do dziś mi się nie znudził,wszystkie gry chodzą nic się nie tnie i jeżeli do tego masz dużą kartę,16/32GB wiedząc że gry porządne typu Dungeon hunter 2,modern combat,fifa,9mm,backstab,ważą powyżej 1GB,nie będziesz się nudził nigdy.

Także nie zastanawiaj się tylko bierz SGS II <3

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

UP się nie przejmuj, to hater.

UP

Sorry, porównujesz gry na iphone do grania na SGS?! Litości, większość gier na SGS to porty z iphone, na iphone wszystkie gry chodzą najszybciej dzięki optymalizacji a te gry co ty podałeś to niższa półka gier na urządzenie apple.

Ja gram w infinity blade 1/2, dead space, mass effect infiltrator, shadowgun a nawet MMORPG order & chaos mogę sobie na nim odpalić w przeciwieństwie do samsung-shita.

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...